Pixel Plus Network Tanıtım Konusu

Mevcut başvuruların tamamı cevaplanmıştır.. Kabul edilen kanalların davetleri kısa süre içinde mail adreslerine gelecektir. Kanalınızı bağladıktan maksimum 1-4 iş günü içinde dashboard'unuz da teslim edilecektir. Bilgilerinize..

Son düzenleme:
Servislerimizi güncelleyip harika hizmetleri aktifleştirdiğimizi bildirmekten çok mutluyum.. Dashboardları aktifleşen partnerlerimiz apps bölümü altından tüm servislerimize ulaşabilirler.

İşte bende onu öğrenmek istiyorum VOUStudios dashboard neden scalelab dashboardı? Yani VOUStudios Scalelab Hub bayisi mi ?

hocam ne alakasi var :D scalelab dashbordini baska networklerde kullaniyo ve bunun icin scalelaba para oduyorlar :D nasilki zoominin dashboardini creative mnation kullaniyosa vous'da scalelabin dashboardini kullaniyo

Arkadaşlar bünyemizde kasım ayı kazançı olup alamayan kanal sahibi varsa bana ulaşabilir... Ayrıca bir iki pm gelmiş web sitesi adresimiz ilk mesajda yazıyor...

Minecraft ve Rust oyun sunucularımız hizmete açıldı.. Ayrıca Rust sunucumuzdan bizimle çalışsın çalışmasın tüm yayaıncı arkadaşlar faydalanabilir. Giriş yetkisi almak için bana ulaşabilirsiniz..

[MENTION=14315]zekikaynak[/MENTION] hocam kanal alımları devam ediyor mu ?

hocam ben 1 kanal ile başvurdum 2 iş günü içinde sonuç gelir yazıyor, bu kadar zaman bekler miyim.

hocam ben 1 kanal ile başvurdum 2 iş günü içinde sonuç gelir yazıyor, bu kadar zaman bekler miyim.

Hocam başvurunuz kabul edildi bilginiz olsun ayrıca bahsedilen süre maksimum genelde o kadar sürmüyor.

Bu arada kanalınıza gelen daveti kabul ettikten sonra maksimum 4 iş günü içerisinde de dashboard aktif olacaktır. Bilgilerinize..

Herhangi bir problemiiz olurusa bana her zaman buradan yada [email protected] adresinden ulaşabilirsiniz.

1 yıllık 42 bin izlenimli bir kanalla başvuru yaptım kabul olursa başka özgün kanallarda bağlamayı düşünüyorum .

---------- Spam Engelliyici 16:44 ---------- Önceki Mesaj 16:41 ----------

Hocam birde anime music videoları fragman gibi kanalları kabul ediyormusnuz 250 binlik bir kanalım var 2 yıllık iyide kazandırıyor.

1 yıllık 42 bin izlenimli bir kanalla başvuru yaptım kabul olursa başka özgün kanallarda bağlamayı düşünüyorum .

---------- Spam Engelliyici 16:44 ---------- Önceki Mesaj 16:41 ----------

Hocam birde anime music videoları fragman gibi kanalları kabul ediyormusnuz 250 binlik bir kanalım var 2 yıllık iyide kazandırıyor.

Merhabalar hocam başvurunuz kısa süre içinde değerlendirilecektir... Teşekkür Ederim..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri