Pixel Plus Network Yeni Şartlar

Partner firmanız aynı ise Wolram Network' de kapananı ödemeyecek demektir bu nasıl oluyor anlamadım ben şimdi
sen kapananı ödemiyorsun diğeri ödenecek diyor
burada bir sıkıntı var

Ben görüşme kaydımı ekledim herşey ortada dostum diğer konuda Wolram Network ile görüşürseniz açıktır getirir sanırm benim birşey söylemem olmaz.

Hocam yanlış anlamada 1000 aboneyi kim kaybetmişte biz bulalım :) kapananı ödeyip ödemeyecekleride belli değil.

Hocam peki sizin önceden networke bagladiginiz özgün kanalların durumu ne ? Yani onlarda durduk yere atıla bilirmi networkden ? Yoksa özgün kanallar için bir ayrıcalık yapıyormusunuz ? [MENTION=14315]zekikaynak[/MENTION]

bu partnere kimse kolay kolay girmez hemde ne olacağı belli değil buna bağlayacağıma adsensede dursun bin kat daha iyidir.

Hocam sen degilmiydin spamcilar hirsiz diyen bide spam getirin alicammi diosun simdi?

Hayat tuhaf be dostum eleştirmek icin demiyorumda nasıl desem hani bi adamı aşşağılarsın aşşağılarsın daha sonra da ya kardeş kusura bakma ben yanlış yaptım dermişsin gibi ama o adam bilir ki geçmişde bize böyle böyle diyen birisi bugün bizim dostumuz OLAMAZ

hayırlı işler ^^

Arkadaşlar bu konuyu defalarca söyledim hala söylüyorum spam emek hırsızlığıdır ve bu konudaki görüşüm değişmiş değil.. Sizler aksini düşünüyor olabilirsiniz oda sizin tercihiniz. Ayrıca konumu baltalamaktan da vazgeçin lütfen.. [MENTION=11620]era[/MENTION] [MENTION=10082]Incubus[/MENTION]

Hocam peki sizin önceden networke bagladiginiz özgün kanalların durumu ne ? Yani onlarda durduk yere atıla bilirmi networkden ? Yoksa özgün kanallar için bir ayrıcalık yapıyormusunuz ? [MENTION=14315]zekikaynak[/MENTION]

onlar için bir tehlike yok dostum zaten sayı olarak oldukça azlar...

Son düzenleme:
Kusura bakmayın bana mantıksız geliyor;
Burada sanki;
Uzun süre önce açılmış, yüksek aboneli, yüksek hitli kanallar Spama düşüp kapanmıyor gibi algı var.
Toplu Kapanmalar konusunu takip eden varsa, Son zamanlardaki yüksek hitli ve aboneli kanalların daha çok kapanır olduğunu görürsünüz.
Bu alım şartları bana tamamen kar odaklı düşünülerek hazırlanmış şartlar olarak geldi. Ödeme alınıp alınmayacağı da belli değil. Ödeme kanıtıda yok ortada.
Bu yorumu baltalmak için yazmadım. Tamamen konu hakkındaki kişisel görüşüm, buna dile getirdim.

Son düzenleme:
Kusura bakmayın bana mantıksız geliyor;
Burada sanki;
Uzun süre önce açılmış, yüksek aboneli, yüksek hitli kanallar Spama düşüp kapanmıyor gibi algı var.
Toplu Kapanmalar konusunu takip eden varsa, Son zamanlardaki yüksek hitli ve aboneli kanalların daha çok kapanır olduğunu görürsünüz.
Bu alım şartları bana tamamen kar odaklı düşünülerek hazırlanmış şartlar olarak geldi. Ödeme alınıp alınmayacağı da belli değil. Ödeme kanıtıda yok ortada.
Bu yorumu baltalmak için yazmadım. Tamamen konu hakkındaki kişisel görüşüm, buna dile getirdim.

Peki diğer tarafından düşünün birde 1000 izlenimle önüme geleni alıp maksimum 1-2 aylık sonu belli bir maceraya girmek daha mı mantıklı..

Birşeyi açıkça söyleyeyim eğer Wolram Network gidipte benim MNC firmamla anlaşıp karşıma spam alarak çıkmasaydı böyle bir alımı Pixel Plus Network'ten asla göremezdiniz. Bundan mutlu olmadığımı da söyleyeyeim.. Yine de yapmak zorundayım ve gayet şeffaf şekilde konuda gerekli şeyleri yazdım.. Gerisi insanların şahsi tercihi..

Peki diğer tarafından düşünün birde 1000 izlenimle önüme geleni alıp maksimum 1-2 aylık sonu belli bir maceraya girmek daha mı mantıklı..

Birşeyi açıkça söyleyeyim eğer Wolram Network gidipte benim MNC firmamla anlaşıp karşıma spam alarak çıkmasaydı böyle bir alımı Pixel Plus Network'ten asla göremezdiniz. Bundan mutlu olmadığımı da söyleyeyeim.. Yine de yapmak zorundayım ve gayet şeffaf şekilde konuda gerekli şeyleri yazdım.. Gerisi insanların şahsi tercihi..
Açık konuşacam bu konudada siz haklısınız.
Ancak hersey aceleci yapılıyor forumda.
Keşke yönetim buna engel olabilse. Geçte olsa kendini bu partner hususunda emin hissedip, yönetim tarafından onay gördükten sonra konu açılmaya izin verilse.
Çok yanlışlar var, milletin emeklerine yanıyorum.
Ancak hala geç değil, forum yönetimi buna el atabilir.

trde başka kimseye hubluk vermeyeceğini söylemiş ama vermiş
kendi hubuna yamuk yapan network bizi hayli hayli satar
bu partnerin verdiği hiç bir söze inanılmaz artık
uzak dursun

Hocam bu adamlar kendileriyle çelişiyolar sana söz vermişler sonrada sözlerini bozmuşlar pek tekin birileri değiller sanırım,ilerde parayıda gördükten sonra vurup kaçarlar gibime geldi benim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri