Merhaba arkadaşlar
Kısa bir süreliğine 10K üstü kanallar için ufak bir kampanya başlattık. Şartları sağlayan kanal sahipleri gelişmiş servis ve özelliklerimizin yanı sıra %90'a kadar kâr payları ile aramıza katılabilecekler. Öncelikle bilmeyenler veya incelemek isteyenler aşağıdaki konudan Pixel Plus Network ile ilgili tüm detaylara ulaşabilirler.
<<< Pixel Plus Network Tanıtım Konusu >>>
Sonra da gelelim kampanya şartlarına...
İstisnasız her kanal için %100 özgün içerik olması gerektiği zaten aşikar. Bunun dışında;
%85 Kâr Payı Şartları
%90 Kâr Payı Şartları
Bu kampanya ile aramıza katılan kanallar için 1 yıllık sözleşme imzalanacaktır. İlgilenen arkadaşlarımız bana pm den yada skype'tan ulaşabilirler.
Saygılarımızla
Pixel Plus Network
Kısa bir süreliğine 10K üstü kanallar için ufak bir kampanya başlattık. Şartları sağlayan kanal sahipleri gelişmiş servis ve özelliklerimizin yanı sıra %90'a kadar kâr payları ile aramıza katılabilecekler. Öncelikle bilmeyenler veya incelemek isteyenler aşağıdaki konudan Pixel Plus Network ile ilgili tüm detaylara ulaşabilirler.
<<< Pixel Plus Network Tanıtım Konusu >>>
Sonra da gelelim kampanya şartlarına...
İstisnasız her kanal için %100 özgün içerik olması gerektiği zaten aşikar. Bunun dışında;
%85 Kâr Payı Şartları
- Kanalın En Az 1 Yaşında Olması
- Aktif olarak ilgileniliyor ve haftada en az 1 video yükleniliyor olması
- Minimum 10K Abone
- Son 1 Ayda Minimum 10K İzlenim
%90 Kâr Payı Şartları
- Kanalın En Az 1 Yaşında Olması
- Aktif olarak ilgileniliyor ve haftada en az 1 video yükleniliyor olması
- Minimum 20K Abone
- Son 1 Ayda Minimum 20K İzlenim
Bu kampanya ile aramıza katılan kanallar için 1 yıllık sözleşme imzalanacaktır. İlgilenen arkadaşlarımız bana pm den yada skype'tan ulaşabilirler.
Saygılarımızla
Pixel Plus Network