Piyasadaki en albenisi olan telefon??

• Kullanıcı Askap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Etkinlikler
Bence albenisi olan telefon yerine ihtiyacını karşılayan telefon almalısın,piyasadaki telefonlar özellikleri ve kalitesine göre değişiyor önce ihtiyacını belirle sonra en iyi şekilde karşılayanı al ama sana tek tavsiyem "SAMSUNG" markasından uzak dur.

samsungc260a1242763787.jpg

fiyat ve özellikleri kıyaslandığında en iyisi şu anda discovery elite

1.5 hafta önce siyah lg g2 32 gb aldım gerek görünüm gerekse performans bakımından çok iyi bi telefon şarjının da uzun gitmesi ayrı bi avantaj +f.p ürünü 975 e geldi delta garantili

Bence albenisi olan telefon yerine ihtiyacını karşılayan telefon almalısın,piyasadaki telefonlar özellikleri ve kalitesine göre değişiyor önce ihtiyacını belirle sonra en iyi şekilde karşılayanı al ama sana tek tavsiyem "SAMSUNG" markasından uzak dur.

android denedım lg g2 ıle sımdı ios merak edıyorum yada uzak dogu markalarınamı yonelıyım xıomi mizeu one plusone gıbı

Asus zenfone 2 serisi cıkınca piyasada üzerine telefon tanımam =)

bence en şık telefon z3, z3 almaya karar vermiştim ki z4 çıkıyor haberleri yapıldı 1-2 ay içinde z4 tanıtılır sanırım o zaman onu alırım.

bir hafta düşünüp, araştırdım ve iphone 6'da karar kılıp trcellden 24 ay taksitle aldım. plus çok büyük, kaba geldi onun için almadım. tablet gibi ele avuca oturmuyor. yoksa evden çıkarken niyetim plus almaktı. daha önce hep samsung s serisini kullanmıştım. bir daha da android işletim sistemli telefon almam herhalde. ios canmış hagaten.

bir hafta düşünüp, araştırdım ve iphone 6'da karar kılıp trcellden 24 ay taksitle aldım. plus çok büyük, kaba geldi onun için almadım. tablet gibi ele avuca oturmuyor. yoksa evden çıkarken niyetim plus almaktı. daha önce hep samsung s serisini kullanmıştım. bir daha da android işletim sistemli telefon almam herhalde. ios canmış hagaten.
keşke 6 plus alsaydınız, 6'nın bataryası dandik açıkcası.

iPhone 6 ile plus arası da batarya farkı dağlar kadar plus batarya çok iyi bana 2 gün rahat gidiyor bazen bitsinde şarja takim diye uğraşıyorum :)

keşke 6 plus alsaydınız, 6'nın bataryası dandik açıkcası.

hocam şarjı gene iyi gidiyor. benim önceki samsung cihazları hep günde iki defa doldururdum. bununla sabah evden çıkıyorum akşam eve gelene kadar elimde gene de yetiyor şarjı. şarj aletini yanımda taşımıyorum artık:) çok resim, video çeken biri değilim ama spotify'den falan çok müzik dinliyorum, nette uzun süre geçiriyorum. yetiyor şarjım. en güzel yanı da bir çok uygulama açıkken en ufak kasma yapmıyor. samsungda milyarlar verdiğim akıllı telefondan rehbere giremezdim ah ah.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri