Pizzacıda açık buldum sanırım

underworld25

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar do ile baslayan ismini vermeyeceğim firmadan pizza sipariş edecektim internet çekmediği için sağa sola tıkladım bir baktım giriş yaptı ama kendi mailim değil bir baktım bir bayan ev adresi cep nosu felan hepsi var ekran görüntüsü aldım usulca cıktım. Şimdi oraya kredi kartı bilgini bile ekleyebiliyon nasıl oldu o iş sizce.

Aynen kanka bildir bence de büyük boz ince cazip pizza kapında. :D asdasd Ulan koskoca ytpara nerelere geldi. Neyse saygılar iyi günler herkese.

başkasının adına işlem yaparsan kendini silivride bulursun.

belki sizin cihazınız ile başka biri işlem yapmıştır, belkide google senkronizasyonu yüzünden başka birisinin bilgileri tarayıcınıza inmiştir.

bahsettiğin firma dominos olsa gerek kazandığın bedava pizzaları hertürlü hile hurdayla müşterilere vermiyorlar web site sıkıntılı vs. diye. 1 senedir bugda kalan 5 dilim hakkım var hesabıma bir türlü yansıtamıyorlar :D 1-2 ay öncesine kadar web sitede değişiklikler yaptılar belki ondan kaynaklı birşeydir.Kart bilgilerinizi girmemenizi öneririm dolandırıcı bunlar :) Ne sipariş veririm nede tavsiye ederim lanet firmayı :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri