Pizzamızı yedik, kolamızı içtik, üstüne de bir sigara yaktık.

Iphone kullanıyor musun?

1000 liralık bir androidi senede bir bozup değiştirdiğim için Lumia almıştım o da ihtiyaçlarımı karşılamıyordu. Daha uzun ömürlü olan ve birçok ihtiyacımı kolaylaştıran iPhone cihazı aldım 5S. Daha sonrasında 6 çıktı, param vardı almadım. Şimdi 6S çıktı yine alabilecek durumum fazlasıyla var ama 5S'im henüz bozulmadığı için onu da almıyorum. :) Bilinçli olmak lazım yani.

1 kilo tarhana on bin pizzayı yokeder
Tarhana satışlarimiz başlamıştır. Özel hijyenik paketlerde [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji1] [emoji1] Pizzalari yok etmek için tarhana yiyin [emoji1]

G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kilo sorunu olmasa hergün pizza yiyebilirim :D.Benim gözümde bu işi en iyi yapanlardan biri Dominos,20 dakikada getirdikleri olmuştur.

''Uyanık olmayana pizzayı da yedirirler, kolayı da içirirler üzerine de bir sigara yaktırırlar''

Gördüğüm en saçma önermelerden:))Benim tüm hikayeden çıkardığım tek cümle güzel reklam stratejisidir.Herkes bilirki reklamı destekleyecek kalitede ürününüz yoksa o reklam bir işe yaramaz.Yani bunun uyanınılıkla sivri zekayla fln alakası nedir:D Ben yeri gelir duble adana yerim iskender yerim yeri gelir pizza yerim.Pizza dediğimiz üründe dünya genelinde en lezzetli yiyeceklerden ve zevkine göre ayarlanabilir.Apple ürünleri sadece filmlerde var diyemi kullanıyoruz?Onca teknolojik yenilik,estetik hiç önemli değil yani.Kaldıki aynı kalite ve yeniliklerle samsung atıldı piyasaya şuanda türkiyede kullanım oranı yarı yarıyadır.Filmlerde çok göremeyiz samsungu ama.Koladan bahsetmiyorum bile,zararları dışında hepimiz nasıl her yiyecekle güzel gittiğini itiraf edelim:D Kusura bakmayında bu önerme gördüğüm en saçma önermelerden biri.UYANINIKLA uzaktan yakından alakası yok.Güzel reklam stratejisiyle bunu destekleyen kalitedeki ürünleri pazarlamadır bu.Eğer senin reklam stratejin yoksa bu senin problemindir.Haydi hepberaber uyanık olalım pizza yemiyelim:D

Sen pide değil pizza yiyince ne oluyor? Ben anlamadım neyin saçması bu? Pizza yiyince italyan, sushi yiyince japon, hamburger yiyince alman mı olunuyor? arkadaşlar geçin şunları artık ya. Bu mu cidden dünyaya bakış açınız, vizyonunuz? Sen de pazarla pideni dünyaya, onlarca kültürel yemeğin var birini pazarla dünya da senin kültürünü görsün. Sen bunu yapınca elin İngilizi gelip "yemeyin içmeyin arkadaşlar bu yemekleri, bu yemekler bu filmler belli bir amaca hizmet ediyor" mu diyecek? Geçelim bunları. Komik oluyoruz bazen.

Tam da birazdan çıkıp ortaköyde bir pizzacıya gidecektim :D Gidip büyük boy yiyeyim bari :D

abd nin elinde kanal ıspanakları sattırmak için popeye , pizza itelemek için ninja kaplumbaglar - oyun oynarken enerji veren hamburgerler bunlar hep kapitalizmin oyunları kapitalizm bi malı satmak için her dümeni çevirir.

şahsen karadeniz pidesini çayla birlikte asla pizzaya değişmem.Ama pizzada varsa yok demem yerim yani.

2ebha1g.jpg

Haber starınmış, algı yönetiminin babasını gariban insanlara yapan gazeteninmiş.

D5102 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3 yıldır yiyorum bağımlı filan olmadım :D
Her filmde sabah işe giderken elinde Starbucks kahve ile koşturuyor olması bugün bir kahveye 15 lira ödüyor olmamızın müsebbibi.
iyide bu adamların kültürü gibi birşey amerikada büyük şehirlerde sokakta çok görürsün elinde kahve içe içe işe giden takım elbiseli insanlar adam onu göstermesinde ne yapsın çay mı içirsin elin amerikalısına bence bu daha çok bizim filmlerde gördüklerimize özenmemizle ilgili

Valla kardeşim pizza yiyorum ama lahmacun pideyi her zaman tercih ederim. Ancak yerel pide ve lahmacun yapan salonlar alo paket veya internet siparişte çok gerideler. Aksam 8 olunca mesai bitiş. Gecede burada genelde tek siparis vereceğin pizza oluyor.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sağlam bir lahmacuncu açılsın.Taşlarını oturtsun.Güzel bir franchise sistemi kursun.Kuralları belli olsun.Çalışma disiplini olsun.Bir şubesinin hatasında önce para değil müşteri ilkesi ile davransın.%100 eminim Türk insanı, milletimiz pizzadan önce lahmacunu tercih edecektir.Hala çok popüler.Pizzacı arkadaşlar darılmasınlar.

Not: Adam gibi hile hurda yapmayan lahmacuncu istiyoruz...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri