Pk açık kanal anlınacaktır eskı tarihli

Rheorcynxyn

Kayıtlı Üye
para kazanması 2017 yılı yada daha eskı youtube kanalı alınaçaktır.
3 asamalı kanal onermeyın.
ucuk fiyatlar onermeyın max 1000tl butce..

kardesım satıcıysan msj yaz yoksa msj kasmak ıcın msj atma garantisi olmayan 3 gun sonra ne olacagı bellı olmayan kanala 2k, 3k para vermem ha sen verırsın o da senın akıllıgın..
senin için msj kasmamama gerek yok kassam zaten 4 5 katı olur paran kıymetliyse alma zaten bu işler foruma üye olmadan 1 sene önce zorlaştı suanda bitik noktasında

senin için msj kasmamama gerek yok kassam zaten 4 5 katı olur paran kıymetliyse alma zaten bu işler foruma üye olmadan 1 sene önce zorlaştı suanda bitik noktasında
sanane bırader sanane gelıp konunda bana laf sokuyorsun actırma agzımı benım
yorumlarını da yanına al yurü gıt

Son düzenleme:
ya kardesım yaptıgın yorumları al gıt mılletın derdı senı ılgılendırmez satan satar

lütfen yaptığın yorumlara dikkat et sana ben davetiye gönderdim sıkıntı çıkmasın 1000 tlye satan şu sıralar bulamazsın ama Allah gönlüne göre versin

lütfen yaptığın yorumlara dikkat et sana ben davetiye gönderdim sıkıntı çıkmasın 1000 tlye satan şu sıralar bulamazsın ama allah gönlüne göre versin

sen ne konusuyorsun ya ben buraya adam gıbı konu actım ısteyen satar ısteyen satmaz bana mılletın avukatlıgını yapmayın
gelıp bana adam laf sokacak burada oylemı

sen ne konusuyorsun ya ben buraya adam gıbı konu actım ısteyen satar ısteyen satmaz bana mılletın avukatlıgını yapmayın
gelıp bana adam laf sokacak burada oylemı

ömer54ü tanımam etmem seni ben davet ettiğim için sen ceza alırsan bende ceza alırım öyle biliyorum ondan dedim

Ben burada adam gıbı konu actım fıyatımı yazdım bana gelıp buarada laf sokmaya calısan adama agzının payyını verırım

Ben burada adam gıbı konu actım fıyatımı yazdım bana gelıp buarada laf sokmaya calısan adama agzının payyını verırım

Hocam sakin ol lütfen tamam arkadaş konuna yazmış dobraca ama keşke yazmasaymış kötüde birşey de yazmadı.Ayrıca sana davetiye veren üye ile biraz daha saygılı konuş adam haklı ban yersen oda yiyecek adam sana iyilik etmiş davetiye vermiş adam konuştuğun lafa bak

hocam sakin ol lütfen tamam arkadaş konuna yazmış dobraca ama keşke yazmasaymış kötüde birşey de yazmadı.ayrıca sana davetiye veren üye ile biraz daha saygılı konuş adam haklı ban yersen oda yiyecek adam sana iyilik etmiş davetiye vermiş adam konuştuğun lafa bak

hocam ben gayet sakınım bana onay veren arkadas (erola) faceden arkadasım onu kırmak gıbı bır nıyetım yok ama dıkkat edıyorum her konuda ve benım actıgım konuda boyle ınsanlar gelıp bu sekılde rencıde edıcı msj yazıp ınsanların sınır noktalarına dokuntukları zaman ınsan ısder ıstemez kızıyor burası ozgur ve demokratık bır ulke sen ısdedıgın fayata satmak ta ozgursun bende ısıme gelen fıyatı soylemekte ozgurum..
Camura tas atmassan ustune sıcramaz....

sanane bırader sanane gelıp konunda bana laf sokuyorsun actırma agzımı benım
yorumlarını da yanına al yurü gıt
ayıp sana laf sokmuyom sen açtığın konu abest olduğundan laf yiyosun kimse babamın oğlu değil a........

---------- Spam Engelliyici 02:54 ---------- Önceki Mesaj 02:51 ----------

hocam ben gayet sakınım bana onay veren arkadas (erola) faceden arkadasım onu kırmak gıbı bır nıyetım yok ama dıkkat edıyorum her konuda ve benım actıgım konuda boyle ınsanlar gelıp bu sekılde rencıde edıcı msj yazıp ınsanların sınır noktalarına dokuntukları zaman ınsan ısder ıstemez kızıyor burası ozgur ve demokratık bır ulke sen ısdedıgın fayata satmak ta ozgursun bende ısıme gelen fıyatı soylemekte ozgurum..
Camura tas atmassan ustune sıcramaz....
sen nasıl insansında bizi eleştirebiliyosun senin gibi çakallara ekmek vermezler bu güne kadar nerelerdeydın sormazlarmı

kardesım satıcıysan msj yaz yoksa msj kasmak ıcın msj atma garantisi olmayan 3 gun sonra ne olacagı bellı olmayan kanala 2k, 3k para vermem ha sen verırsın o da senın akıllıgın..

Serbest piyasa :) istediği fiyata alabilir, satabilir bence. İlgilenen yazar kimse ilgilenmezse arkadaş 2 günde bir yazıp güncellemez konuyu anlar fiyatın çok yada az olduğunu.

ayıp sana laf sokmuyom sen açtığın konu abest olduğundan laf yiyosun kimse babamın oğlu değil a........

[sıze=1]---------- spam engelliyici 02:54 ---------- önceki mesaj 02:51 ----------[/sıze]

sen nasıl insansında bizi eleştirebiliyosun senin gibi çakallara ekmek vermezler bu güne kadar nerelerdeydın sormazlarmı

o cakal lafını goreceksın sen

---------- Spam Engelliyici 03:16 ---------- Önceki Mesaj 03:12 ----------

O KADAR DELIKANLISIN O YAZDIGIN aa... acılımını yapsana

2 li tartışmaya sokmak için elinden geleni yap hayırdır ne yapcanki .. lanet olsun

---------- Spam Engelliyici 03:18 ---------- Önceki Mesaj 03:16 ----------

iyi msj kasıyosun az gayret etde adsense satabilesin

---------- Spam Engelliyici 03:20 ---------- Önceki Mesaj 03:18 ----------

açılımı budur

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri