Arkadaşlar 1 Kasımdan itibaren pk onaya kanal gönderip cevap alabilen varmı? Ben onaya kanal gönderdiğimde hep 2 gün sonra onay yada red cevabı gelirdi. Bu ay 9 gün oldu hala cevap gelmedi, sizde durum nasıl?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaşlar 1 Kasımdan itibaren pk onaya kanal gönderip cevap alabilen varmı? Ben onaya kanal gönderdiğimde hep 2 gün sonra onay yada red cevabı gelirdi. Bu ay 9 gün oldu hala cevap gelmedi, sizde durum nasıl?
Dediğiniz gibi 10 gün gayet iyi, 2018de aylar sürüyodu cevap gelmesi.1 aydır bahsettiğin gibi geç geliyor cevaplar, ama şunu da hesaba katmak lazım genelde 1 ayda cevap veriyoruz diye not düşmüş adamlar10 günü öpüp başımıza koyalım gayet iyi bi tarih
Videonun para kazanma sekmesinde hata varmı, orasınında SSsini koyarmısın.benzer bir sorum olacak. kanalım özgün ve para kazanma konusunda sıkıntı yaşamadım ama bugün video yükledim ama para kazanmasını etkilenştiremiyorum. Hata alıyorum ve youtube acayip yavaş acaba güncelle mi yapılıyor. Diğer siteler çok hızlı. Aldığım hata: https://i.hizliresim.com/1pbXYj.jpg
ilgin için sağol hocam. Youtube destek ile iletişime geçtim sistemsel bir hataymış. Düzeldi şimdiVideonun para kazanma sekmesinde hata varmı, orasınında SSsini koyarmısın.
Yok halen gelmedi. 2019da ilk defa cevabın bu kadar geciktiğini gördüm. Güncellemeyle yeni şartlar çıkarmazlarsa iyidir.geldimi hocam onay ne durumda başvuru ben halen bekliyorum
Yok halen gelmedi. 2019da ilk defa cevabın bu kadar geciktiğini gördüm. Güncellemeyle yeni şartlar çıkarmazlarsa iyidir.
Edit:Şimdi baktım 3 kasımda gönderdiğim onay almış, 1 kasımda gönderdiğime halen cevap yok.
Önce 1 kasımdakine gelmesi gerekirken 3 kasımda gönderdiğime geldi. 1 kasımdaki bekliyo halen. Başkada kimseye cevap gelmedi galiba1 kasımdakinede geldi onay sanırım hocam senin![]()
4 kasımda göndermiştim onlara bugün cevap gelir diye hissediyorum![]()
Önce 1 kasımdakine gelmesi gerekirken 3 kasımda gönderdiğime geldi. 1 kasımdaki bekliyo halen. Başkada kimseye cevap gelmedi galiba![]()
01:17
- Tebrikler! YouTube İş Ortağı Programı'na kabul edildiniz. Artık videolarınızdan para kazanabilir ve desteğe erişebilirsiniz.
hayırlı olsun hocam iyi doğru doğmuşne zaman başvurmuştun
Edit full özgün kanala red geldi. Tekrar kullanılan içerik diye. Valla şaka ya.Teşekkürler, 4 Kasım
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.