PK Başvuru Onay Süresi

• Kullanıcı YTcu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

YTcu

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar 1 Kasımdan itibaren pk onaya kanal gönderip cevap alabilen varmı? Ben onaya kanal gönderdiğimde hep 2 gün sonra onay yada red cevabı gelirdi. Bu ay 9 gün oldu hala cevap gelmedi, sizde durum nasıl?

Arkadaşlar 1 Kasımdan itibaren pk onaya kanal gönderip cevap alabilen varmı? Ben onaya kanal gönderdiğimde hep 2 gün sonra onay yada red cevabı gelirdi. Bu ay 9 gün oldu hala cevap gelmedi, sizde durum nasıl?

cevap süresi kanaldan kanala değişiyor, yani kasım ayında 2 günde cevaplanan kanalda vardır sizden 2 misli fazla gündür bekleyen kanalda vardır.Biraz daha bekleyin cevap gelmezse kanalınızda ve videolarınızda düzenlemeler yapın hocam.

1 aydır bahsettiğin gibi geç geliyor cevaplar, ama şunu da hesaba katmak lazım genelde 1 ayda cevap veriyoruz diye not düşmüş adamlar :D 10 günü öpüp başımıza koyalım gayet iyi bi tarih

benzer bir sorum olacak. kanalım özgün ve para kazanma konusunda sıkıntı yaşamadım ama bugün video yükledim ama para kazanmasını etkilenştiremiyorum. Hata alıyorum ve youtube acayip yavaş acaba güncelle mi yapılıyor. Diğer siteler çok hızlı. Aldığım hata: https://i.hizliresim.com/1pbXYj.jpg

1 aydır bahsettiğin gibi geç geliyor cevaplar, ama şunu da hesaba katmak lazım genelde 1 ayda cevap veriyoruz diye not düşmüş adamlar :D 10 günü öpüp başımıza koyalım gayet iyi bi tarih
Dediğiniz gibi 10 gün gayet iyi, 2018de aylar sürüyodu cevap gelmesi.

Aynen hocam dediğin gibi bu ay bende yolladığım 1-2 kanala cep alamadım. Ekim sonu yolladığım kanala 2-3 günde cevap gelen oldu ekim ayında cevapsız kalan kanal yok fakat Kasım ayında onaya yolladığım kanalların hiç birine cevap gelmedi

benzer bir sorum olacak. kanalım özgün ve para kazanma konusunda sıkıntı yaşamadım ama bugün video yükledim ama para kazanmasını etkilenştiremiyorum. Hata alıyorum ve youtube acayip yavaş acaba güncelle mi yapılıyor. Diğer siteler çok hızlı. Aldığım hata: https://i.hizliresim.com/1pbXYj.jpg
Videonun para kazanma sekmesinde hata varmı, orasınında SSsini koyarmısın.

Bendede aynı durum var 1 haftadır cevap yok geçen ay 2 günde refld gelirdi hep

Lenovo P2a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

geldimi hocam onay ne durumda başvuru ben halen bekliyorum

geldimi hocam onay ne durumda başvuru ben halen bekliyorum
Yok halen gelmedi. 2019da ilk defa cevabın bu kadar geciktiğini gördüm. Güncellemeyle yeni şartlar çıkarmazlarsa iyidir.
Edit:Şimdi baktım 3 kasımda gönderdiğim onay almış, 1 kasımda gönderdiğime halen cevap yok.

Son düzenleme:
Yok halen gelmedi. 2019da ilk defa cevabın bu kadar geciktiğini gördüm. Güncellemeyle yeni şartlar çıkarmazlarsa iyidir.
Edit:Şimdi baktım 3 kasımda gönderdiğim onay almış, 1 kasımda gönderdiğime halen cevap yok.

1 kasımdakinede geldi onay sanırım hocam senin :)

4 kasımda göndermiştim onlara bugün cevap gelir diye hissediyorum :)

ben 3 kasımda gönderdim halen yok :)

---------- Spam Engelliyici 23:04 ---------- Önceki Mesaj 23:03 ----------

Önce 1 kasımdakine gelmesi gerekirken 3 kasımda gönderdiğime geldi. 1 kasımdaki bekliyo halen. Başkada kimseye cevap gelmedi galiba :)

sanırım yok kanal satışları uçardı yoksa yeni bir tek senin kanal var herhalde .)

hala onay yok. Ne red ne onay. Bide üstüne full özgün kanalın pk kapadılar. Saçmaladılar iyice.

01:17
- Tebrikler! YouTube İş Ortağı Programı'na kabul edildiniz. Artık videolarınızdan para kazanabilir ve desteğe erişebilirsiniz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri