Pk Kapanan özgün kanalın videoları hk

mehmetd

Kayıtlı Üye
Adsense bani sebebiyle kapanan özgün kanalımda 60 kadar video var. Bu kanal artık çöp hükmünde. Fakat videoları degerlendirmek istiyorum. Bu kanaldan sildiğim videoları sıfır bir kanala yuklesem pk açırlirmi. Silinen videolar yt veritabanından da silinir mi? Tecrübeli arkadaşların görüşleri için şimdiden teşekkürler

Adsense bani sebebiyle kapanan özgün kanalımda 60 kadar video var. Bu kanal artık çöp hükmünde. Fakat videoları degerlendirmek istiyorum. Bu kanaldan sildiğim videoları sıfır bir kanala yuklesem pk açırlirmi. Silinen videolar yt veritabanından da silinir mi? Tecrübeli arkadaşların görüşleri için şimdiden teşekkürler
Bizler bir şey silemeyiz, sadece SİLME adı altında GİZLERİZ, ama yetkililer her şeyi görüreler. Anlayacağın veritabanından silinmez, hatta silinen videoları talep ettiğiniz zaman geri yükleyebiliyorlar bile.

Son olarak forumda bir kaç kişi aksini iddia etse de onca yılın deneyimine göre diyeceğim şu ki başka bir kanala attığın içerik SPAM olarak kabul edilir. Ama aynı kanaldan sildiğin içeriği aynı kanala atmak spam olarak kabul edilmiyor.

Bizler bir şey silemeyiz, sadece SİLME adı altında GİZLERİZ, ama yetkililer her şeyi görüreler. Anlayacağın veritabanından silinmez, hatta silinen videoları talep ettiğiniz zaman geri yükleyebiliyorlar bile.

Son olarak forumda bir kaç kişi aksini iddia etse de onca yılın deneyimine göre diyeceğim şu ki başka bir kanala attığın içerik SPAM olarak kabul edilir. Ama aynı kanaldan sildiğin içeriği aynı kanala atmak spam olarak kabul edilmiyor.

şöyle 1 örnek vereyim bilmem işine yarar mı, takip ettiğim 1 kanalın aynı senin ki gibi adsensesi banlandı pk artık açılmayacağı için çocuk ta videoları silip başka kanala geçti ve şuanda para kazanıyor.Videolarında reklam çıkıyor spam sayılsa pksı açılmazdı diye düşünüyorum. abonelerine de artık bu kanala geçtiğini söyledi tekrardan yola devam ediyor.

Şahsen ben ytnin videoları veritabanında bi süreden fazla tutabileceğini sanmıyorum.Çünkü bu şirket için zarar yazar. iş yükü + sunucu masrafı + bina işgali.. Ben yerinde olsam denerdim mehmet hocam.

hocam bu japon içerikli olan özgün kanal miydi kapanan?

hocam bu japon içerikli olan özgün kanal miydi kapanan?

Evet hocam. Ben yaklaşık 6 yıldır yt işiyle uğraşıyorum japon haricinde ne özgün ne spam hiç başka dil çalışmadım japon candır geliri izlenimi bambaşkadır başladınızmı vazgecmeniz mümkün değildir :)

Evet hocam. Ben yaklaşık 6 yıldır yt işiyle uğraşıyorum japon haricinde ne özgün ne spam hiç başka dil çalışmadım japon candır geliri izlenimi bambaşkadır başladınızmı vazgecmeniz mümkün değildir :)

keşke başlayabilsek hocam ama bilgim sıfır;)

kanalı silip diğer kanala taşımalısın. ben özgün videolarımı dahi yan kanalıma taşıdım tekrar içerik yedim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri