PKK Cami Bastı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ermenin türklerden intikanını almak için pkk terör örgütü oluşturdu.
bunların kürtlükle alakası yok

arkadaşlar sakin olun. Yazdıklarımdan nasıl bir anlam çıkardınız, yazıyı nerelere doğru çektiniz bilmiyorum. dedim ki "şarkı değil ilahiye benziyor." Hatta umuyorum ki öyledir de.

Hayır yani ne dememi bekliyorsunuz? "Aynen bence de kürtçe bir şarkı hem de kürdistanlı olanından" dememi mi? e hadi sizin istediğiniz olsun... yazıyorum bak.

Aynen bence de kürtçe bir şarkı hem de kürdistanlı olanından

Vay efendim utanmasan "devlet yaptı diyeceksin." var. şu her şeye başka bir anlam yükleyip kendilerine ekmek çıkaran zihniyete cevap bile vermek istemiyorum.

Kimse sizden bir şey demenizi beklemiyor.

''yalnız o şarkı değil, kürtçe bir ilahi. (daha önce bir yerlerde duymuştum.) imam açmış olabilir''

Sizin sözleriniz yukarıdakiler. Bu kadar emin konuşmanız üyeleri üzerinize çekiyor. Yani ilahi olduğunu düşünüyorum deseniz neyse. Kesin konuşmuşsunuz. Birde suçu İmama atmanız ayrı bir olay.

arkadaşlar sakin olun. Yazdıklarımdan nasıl bir anlam çıkardınız, yazıyı nerelere doğru çektiniz bilmiyorum. dedim ki "şarkı değil ilahiye benziyor." Hatta umuyorum ki öyledir de.

Hayır yani ne dememi bekliyorsunuz? "Aynen bence de kürtçe bir şarkı hem de kürdistanlı olanından" dememi mi? e hadi sizin istediğiniz olsun... yazıyorum bak.

Aynen bence de kürtçe bir şarkı hem de kürdistanlı olanından

Vay efendim utanmasan "devlet yaptı diyeceksin." var. şu her şeye başka bir anlam yükleyip kendilerine ekmek çıkaran zihniyete cevap bile vermek istemiyorum.

Aylardır şehit veriyoruz . pkklı denilen kanı 5 para etmez vatan haini itler yüzünden . Hepimiz yeterince gerginiz . O yüzden konuştuklarına dikkat et . Ortalığı karıştırma , böyle konulardan uzak dur sen .

Yokmu sanki burada çok dile getirilmiyor ama doğuda yapılan operasyonları (yurtdışında) sanki Türkiye sivilleri öldürüyormuş gibi göstermeye çalışıyorlar. Bunun öncüleride yine HDPli çakallar.. Güya çocukları falan öldürüyormuş askerimiz polisimiz.. işin aslı Eli silah tutan çocukta olsa devlete ihanet içindeyse vururdum ben...
Yüce Rabbim bu pkklı itlere fırsat vermesin..

Parti ismi vererek hedef göstermeyiniz. HDP %10,5 oy alıp 58 milletvekili çıkarmış siyasi bir partidir. Bir parti ismi vererek o parti üyelerine ve destekçilerine çakal demek kimsenin haddine değildir ister CHP ister MHP isterse AKP olsun. Burası siyasi parti platformu değil youtube forumu. Bu tip yorumlarınızı HDP karşıtı platformlarda yaparsınız çok meraklıysanız.

Camide sadece ezan olmalı ne kürtçe şarkı ne mehter marşı camileri kimse siyasetin ürünü yapmamalıdır..

Belediyeden Cuma Namazı Sonrası Mehter Marşı Yayını - egehaber.web.tv
Çoğu küçük belediyelerde kendi anons sistemleri olur. En azından bizim buralarda öyle....ne yani arkaya minareyi alıp video çekince o ses ordan mı gelmiş oluyor :) saçmalamayın.. Hadi oldu diyelim pkk marşıyla bunun ne alakası var birader... pkklımıssınız nesiniz de böyle zıt şeyler bulmaya uğraşıyorsunuz AÇIK OLUN

Konu kilitli kalsın. Adminler bazı üyeleri yakından inceleyip yapılacak işlem varsa gerekeni yapar mutlaka.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri