Plaka Değişikliği

hocam o öyle hesaplanmaz rastgele.geçen sene aldım ben ilk araç 20 yaşında benim üzerime 1450 tl sigorta ödedim.3 ay sonra yeniden sigorta yenilenecek 2008 model araç kazam yok hiçbirşeyim yok yaklaşık 2000 tl ödeyeceğim bu sene.bu sene aşırı arttı fiyatlar..
Pardon ama ohaaa o ne ole hocam ya çok yuksek cikmis way be ne hallere kaldık ya.bunun onune kimse gecmicek mi nereye kdr surcek bu

Pardon ama ohaaa o ne ole hocam ya çok yuksek cikmis way be ne hallere kaldık ya.bunun onune kimse gecmicek mi nereye kdr surcek bu

abimiz var 26 yaşında aynı anda ilk arabamızı aldık geçen sene o 2007 model aldı ben 2008 era.aynı araç.vergiler 1450 falandı sigorta yani.ikimzinde aynı.bu sene sordurmuş şuan daha düşük era aldı 2002 modelmi ne sanırım yinede 2000e yakın çıkmış hocam.durum böyle banada babam söyledi.o yüzden bende yakın zamanda satılığa çıkartacam aracımı.Hem model yükseltmek amaçlı hemde bi süre uğraşmam sigorta derdiyle falan ytden toparlayana kadar.araba olmadanda okula git gel zor oluyor arabasızda olmuyor ama artık nasip..
konu altındanda değişensiz accent era bakanlar mesaj atsın :D

yaşa, araca modele yıla vs bi ton şeye bakıılyor ve hep saçma fiyatlar çıkar, 4-5 bin tllik şahinlere bile 2-3 bin tl sigorta çıkıyor

Gerçekten çok yüksekmiş fiyatlar? 10 bine araba alsan 5te 1 i sigorta ödeyeceksin ohaa valla.

Bu arada ford fiesta 2000 model kullanan varsa araç hakkında yorum yapabilirler mi_?

Plakayı deiştirme sakın Pişman olursun
Sigorta yüksek cıkar
34 06 41 35 plaka olursa 2k
Dier plakalar 1k civarı cıkar

Artık plakanın önemi o kadar yok değiştirme bence. Bende yarın bir araç alıyorum 2008 doblo bakalım sigortaya ne kadar bayılacaz. Eski şuanki kullandıgım araç 2014de:240 -- 2015de:420çıkmıştı. Kaza geçmişimde yok Allah'a şükür bakacaz artık.

Artık plakanın önemi o kadar yok değiştirme bence. Bende yarın bir araç alıyorum 2008 doblo bakalım sigortaya ne kadar bayılacaz. Eski şuanki kullandıgım araç 2014de:240 -- 2015de:420çıkmıştı. Kaza geçmişimde yok Allah'a şükür bakacaz artık.

babam 30 yıllık şoför maşallah kazası yok henüz 2012 dobloya bin ksür sigorta çıkıyor

benim aracım 87 modeldi gecen sene 430 tl ye yapılan sigortası . bu sene kaza yaptım ve bikaç yerden sigortasını sorguladım biyer 2300 tl dedi biyer 1800 dedi ağzım açık kalakaldım. sigorta bitmeden sattım aracı.
kazasız olsaydı 900 - 1400 arası çıkardı diye tahmin ediyorum.
2016 da araç sigortalarına %120 gibi bir zam yapıldı.

sana hemen söyleyeyim daha 2 gün önce yaptırdım 15 senedir araç kullanırım hiç kazam yok 980 tl ödedim.var gerisini sen hesap et(aracın ticari ise bu dediklerim yanlız hususi ise biraz daha farklı olur)

2013 toyota var bende 2 ay önce 400 tl sigorta ödedim geçen yıl 195 tl ödemiştim
sizde neden çok çıkıyor.

geçen yıl 605 tl ödedim 2004 palio 1,3 bu yıl 1550tl dediler yaptırmadım Allah'a emanet gidip geliyoruz..

Plakaya göre veya ile göre trafik sigortası yapılıyor iyi araştırın derim büyük şehir olması daha pahalı çıkıyor iyi araştırın sigorta yapan arkadaşınız var ise tüm sigorta şirketlerine sorsun veya bir tel numarası vereyim sorun derim. 15 dk içerisinde size cevap verecektir.

Doblo ile normal araba farkli mi cikiyor acaba.ticari oldugu icin

sana hemen söyleyeyim daha 2 gün önce yaptırdım 15 senedir araç kullanırım hiç kazam yok 980 tl ödedim.var gerisini sen hesap et(aracın ticari ise bu dediklerim yanlız hususi ise biraz daha farklı olur)

Hususi (Yük Nakli) yazıyor ruhsatta. Devrini biraz önce aldım arabayı yıkadım eve geldim. Birazdan sigortacı arkadaşımın yanına gidecem. Bakalım artık ne çıkarsa.

model ve il bazında yani büyükşehir olmasında değişiklik gösteriyor buradan sorun internetten buldum
Tel :0 258 242 05 42
Gsm :0 543 883 65 84
Sunu demek istiyorum.ayni sartlarda normal taksi ile doblo tarzi araclarda fiyat farki olurmu.sirf doblo oldugu icin.yoksa ticari olmasinin farki yokmu fiyatta.

Sunu demek istiyorum.ayni sartlarda normal taksi ile doblo tarzi araclarda fiyat farki olurmu.sirf doblo oldugu icin.yoksa ticari olmasinin farki yokmu fiyatta.
bende ticari hususi araç var 10 gün önce sigorta yaptırdım bulunduğum yer il bazında 670 tl tuttu büyükşehir olsaydı 990 tl tutacaktı araçlarda ise aynı büyükşehir olması fark ediyor mutlaka bazende plaka ya bakıyor bazıları ise il bazında büyükşehir olarak bakıyor.

2000 model ford fiesta flair kullanan yok mu arkadaşlar?

Arkadaslar araba devir alma, sigorta yaptırma, yeni plakayı alma ne kadar sürer yakın zamanda tecrübe eden oldu mu? Adana'da bu işlemlerin 1 günde bitme ihtimali var mıdır?
[MENTION=8951]Dean[/MENTION] hocam sen 1 günde hallettin mi işlemleri?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri