Plaka Değişikliği

Arkadaslar araba devir alma, sigorta yaptırma, yeni plakayı alma ne kadar sürer yakın zamanda tecrübe eden oldu mu? Adana'da bu işlemlerin 1 günde bitme ihtimali var mıdır?
[MENTION=8951]Dean[/MENTION] hocam sen 1 günde hallettin mi işlemleri?

saat hocam :D ne günü

sigorta araç sahibinin üzerine olur el değişikliği olduğunda mevcuttaki zorunlu trafik sigortası iptal olur aracın yeni sahibi tekrar zorunlu trafik sigortası yapması gerekir yaptırmayıp çevirmeye girerseniz trafik polisi öpebilir :)

Ayrıca hocam ilk kez trafik sigortası yapacaksanız ilk ücreti yüksek olur daha sonra kazasız bir şekilde sigortayı yenilerken sigorta şirketi kaza yapmadığınız için daha uygun fiyat verir. ayrıca internette yazan ücretlere bakmayın bir sigorta şirketini arayarak veya giderek fiyat alabilirsiniz bu şekilde daha uyguna bulabilirsiniz ben 4 ay önce 1150 tl ye yaptırdım ilk kayıt.

Birde 16 yaşındaki aracın kazası olmaması çok ilginç aracı ekspertize sokarak kontrol ettirmenizi öneririm satıcıyı tanıdık değilse kazaları sanayide yaptırmış olabilir sanayide yapılan onarımlar tramerde çıkmıyor

Arkadaslar araba devir alma, sigorta yaptırma, yeni plakayı alma ne kadar sürer yakın zamanda tecrübe eden oldu mu? Adana'da bu işlemlerin 1 günde bitme ihtimali var mıdır?

Hocam sen tüm sorularını tek mesajda madde madde yaz cevap verelim tecrübelerimizi bildiklerimizi :)

2005 kia bongo ile çevirmeye takıldım bağlıyordu mecburen sigorta yaptırdım 1975 tl.. 92 tl cezada bonus oldu:p

sigorta araç sahibinin üzerine olur el değişikliği olduğunda mevcuttaki zorunlu trafik sigortası iptal olur aracın yeni sahibi tekrar zorunlu trafik sigortası yapması gerekir yaptırmayıp çevirmeye girerseniz trafik polisi öpebilir :)

Ayrıca hocam ilk kez trafik sigortası yapacaksanız ilk ücreti yüksek olur daha sonra kazasız bir şekilde sigortayı yenilerken sigorta şirketi kaza yapmadığınız için daha uygun fiyat verir. ayrıca internette yazan ücretlere bakmayın bir sigorta şirketini arayarak veya giderek fiyat alabilirsiniz bu şekilde daha uyguna bulabilirsiniz ben 4 ay önce 1150 tl ye yaptırdım ilk kayıt.

Birde 16 yaşındaki aracın kazası olmaması çok ilginç aracı ekspertize sokarak kontrol ettirmenizi öneririm satıcıyı tanıdık değilse kazaları sanayide yaptırmış olabilir sanayide yapılan onarımlar tramerde çıkmıyor

Araca baktırdık hocam temiz araba. İllaki kayıt dışı kazaları vardır ama baktırdığımız tanıdık tamirci bu arabaya rahat 2 yıl masraf etmeden binersin dedi. Hasar kayıtlarında kazasız görünmesi önemli benim icin satarken sıkıntı yasamam :D ( Allah bendeyken kaza bela vermez inşallah ) Alt takımlar lastikler yeni değiştirilmiş.

---------- Spam Engelliyici 21:55 ---------- Önceki Mesaj 21:53 ----------

Hocam sen tüm sorularını tek mesajda madde madde yaz cevap verelim tecrübelerimizi bildiklerimizi :)

Aklımdaki tek soru işlemlerin ne kadar süreceği hocam şuan :) Saolun diğer sorularımın cevabını aldım ilgili arkadaslar sayesinde.

---------- Spam Engelliyici 21:56 ---------- Önceki Mesaj 21:55 ----------

saat hocam :D ne günü

Hangi il hocam bu :)

Araca baktırdık hocam temiz araba. İllaki kayıt dışı kazaları vardır ama baktırdığımız tanıdık tamirci bu arabaya rahat 2 yıl masraf etmeden binersin dedi. Hasar kayıtlarında kazasız görünmesi önemli benim icin satarken sıkıntı yasamam :D ( Allah bendeyken kaza bela vermez inşallah ) Alt takımlar lastikler yeni değiştirilmiş.

---------- Spam Engelliyici 21:55 ---------- Önceki Mesaj 21:53 ----------

Aklımdaki tek soru işlemlerin ne kadar süreceği hocam şuan :) Saolun diğer sorularımın cevabını aldım ilgili arkadaslar sayesinde.

---------- Spam Engelliyici 21:56 ---------- Önceki Mesaj 21:55 ----------

Hangi il hocam bu :)

birgün hocam alım satım işlemleri saat yani.sıraya göre diyelim

Hocam birde klima, çakmaklık merkezi sistem gibi şeyleri kontrol etmediyseniz etmenizi öneririm ben kontrol etmediğim için ekstra masraf yapmak zorunda kaldım Şimdiden hayırlı olsun aracınız kazasız belasız kullanmanızı dilerim

Ya arkadaş gece gece korkuttunuz sabaha ilk aracımı üzerime alıcam bakalım bize ne kadar çıkacak sigorta. Yaş 23 ilk araç çok çıkmasa bari :D Öğrencilikten falan yararlanamıyor muyuz ? :D İkametgah adresim mersin kesin çok çıkacak hayırlısı bakalım. :D

Ya arkadaş gece gece korkuttunuz sabaha ilk aracımı üzerime alıcam bakalım bize ne kadar çıkacak sigorta. Yaş 23 ilk araç çok çıkmasa bari :D Öğrencilikten falan yararlanamıyor muyuz ? :D İkametgah adresim mersin kesin çok çıkacak hayırlısı bakalım. :D

2-2,500ü gözden çıkar kardeş :D

2 saat bilemedin yarım gün

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri