PlatoMedya'dan şikayetci olanlar , PlatoMedya tarafından geçersiz telif gelenler bu konuya!!

• Kullanıcı Dizici
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

Mail Yollayıp Bize Yardım Ettiniz mi ?

• Evet

Oy: 0 0,0%
  • Hayır

Oy: 0 0,0%

• Kullanılan toplam oy
    0
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dizici

Yasaklanmış
Gerekli Aciklama Bu linkde yapilmistir.Son mesajda.

Merhaba arkadaşlar son 1 haftadır AdRev'den çeken çok , Genellikle benim gibi dizi işleri ile ugraşanlar . Biz ytpara.com olarak kimsenin ekmeginde gözümüz yoktur , bizimle aynı kategoride yüklemeler yapıp rakibimiz olsa dahi o onun ekmegidir . Amaa biri gelipte (aç gözlülük yaparak) bizim ekmegimize engel oluyorsa işte o zaman böyle bi konu açılır ve örgütlenme başlar :) :)

Öncelikle bu konuyu okumadan , yada gerekli mailleri atmadan önce size bi kaba tabir ile GAZ vermek GAZA gelmek amacıyla şu konuya bakınız .
http://www.ytpara.com/youtube-ve-ben/1619-bu-bizim-zaferimiz-diger-arkadaslara-ibret-olsun.html

Bu konuda bahsi geçen SuperNovaGamePlay Ve Buna Baglı Olan KomediDukkaniPlato böylelikle kapanmıştı . Aynı Şahıs yine türedi PlatoMedya olarak YİNE ( Uslanmamış ) Karşımızda .

Ek Olarak şunuda söylüyorum , Serkan Abi ile bu konuda hakkında dün 1 2 saat görüştük skypede , Serkan Abi halledicem dedi , Ama biraz uzun süre bilir dedi , Yani anlayacagınız Serkan Abide arkamızda :) Sonuç biraz geç ama olumlu gelicegi bariz :)

Arkadaşlar ben sizin için bi mail hazırladım bu şahıstan şikayetçi olan arkadaşlar yollasın , bu kişinin kendine zararı dokunmayıpta arkadaşlarına ( bize :) ) zararı dokundugu içinde tüm ytpara.com ailesinden bu maili yollamalarını istiyoruz :)

ARKADAŞLAR AYNI MAİLİ YOLLAYINCA SPAM OLARAK ALGILIYOR METİNDE BAZI YERLERİ DEGİŞTİRİP YOLLAYIN.

Mail :

Kime : [email protected]
Konu : PlatoMedya Ve Hak Sahibi Olmayan Telif

İyi Çalışmalar

Bi Sorunum Vardı . Plato Media - YouTube Kanalının Baglı oldugu partnerligin verdigi avantajlardan dolayı paylaştıgı videoyu kendininmiş gibi kendini hak sahibi göstererek videoyu sahiplenir . Bu kişi dolandırıcıdır , kendisi ile görüşmelerimiz oldu , bize küfürler yağdırdı , kendinin olmadıgı bir videoyu paylaşarak partnerliginin verdigi avantajlar ile sahipleniyor ve bize engel oluyor . Bu kişiden sadece ben şikayetçi degilim , benim gibi onlarca insan bu şahıstan şikayetçidir .

Ve bu kişi 1 ay önce kapanan SuperNovaGamePlay ve KomediDukkaniPlato kanallarının sahibidir . Kanallarının kapanma sebebi ise aynıdır .
Aynı sebepten dolayı kapanan KomediDukkanıPlato kanalın linki : http://www.youtube.com/user/KomediDukkaniPlato
Aynı sebepten dolayı kapanan SupperNovaGamePlay kanalın linki : http://www.youtube.com/user/SupperNovaGamePlay
Şuan aynı sebepten dolayı şikayetçi oldugumuz kanalın linki : Plato Media - YouTube

Gerekenin yapılmasını istiyoruz . Şahıs aksini iddaa ederse hak sahibi oldugunun kanıtı olarak resmi belgeleri istiyorum .

İyi Çalışmalar .

Maili Atanlar Konuya Yorum Yaparak Yukardaki Ankete Lütfen Katılsınlar Kaç Katılımcı Oldugunu Bilelim .
Mail gönderenler lütfen ankette Evet şıkkını işaretlesin sayımızı görelim.

FGA Arkadaşımızın şu mesajına da bi bakınız . Dediklerini yapınız ; http://www.ytpara.com/24132-post46.html

FGA'dan gelen bilgilere göre ek olarak yapılcak şeyler ;

Benim İçin Üzülme - 29.Bölüm - Tek Parça - YouTube

Bu videoya dislike verip Flaglayip sikayet etsin .
Flaglarken Spam ve yaniltici seçilcek ve ordan ; hilekarlik sahtekarlik seçilcek zaman dalgası boş bırakılcak açıklamaya "Sahte 3. part sahibi olarak sahtecilik" yazılcak .

"Bunu kisa surede ne kadar cok kisi yapar ise o kadar erken sonuc verir. (Normal sikayetleri yetkililer sonuclandirir, hizli gelen sikayetleri otomatik bot siliyor videoyu)"

Kanalım Paylaşımlarım Dizi v.s Hakkında Deil ama yinede yolladım maili Hakkınıza Hayırlısı Kardeşim...

Yolladim hocam hadi hayirlisi bu arada adsense gmailimden attim mesaji :d

Merhaba arkadaşlar son 1 haftadır AdRev'den çeken çok , Genellikle benim gibi dizi işleri ile ugraşanlar . Biz ytpara.com olarak kimsenin ekmeginde gözümüz yoktur , bizimle aynı kategoride yüklemeler yapıp rakibimiz olsa dahi o onun ekmegidir . Amaa biri gelipte (aç gözlülük yaparak) bizim ekmegimize engel oluyorsa işte o zaman böyle bi konu açılır ve örgütlenme başlar :) :)

Öncelikle bu konuyu okumadan , yada gerekli mailleri atmadan önce size bi kaba tabir ile GAZ vermek GAZA gelmek amacıyla şu konuya bakınız .
http://www.ytpara.com/youtube-ve-ben/1619-bu-bizim-zaferimiz-diger-arkadaslara-ibret-olsun.html

Bu konuda bahsi geçen SuperNovaGamePlay Ve Buna Baglı Olan KomediDukkaniPlato böylelikle kapanmıştı . Aynı Şahıs yine türedi PlatoMedya olarak YİNE ( Uslanmamış ) Karşımızda .

Ek Olarak şunuda söylüyorum , Serkan Abi ile bu konuda hakkında dün 1 2 saat görüştük skypede , Serkan Abi halledicem dedi , Ama biraz uzun süre bilir dedi , Yani anlayacagınız Serkan Abide arkamızda :) Sonuç biraz geç ama olumlu gelicegi bariz :)

Arkadaşlar ben sizin için bi mail hazırladım bu şahıstan şikayetçi olan arkadaşlar yollasın , bu kişinin kendine zararı dokunmayıpta arkadaşlarına ( bize :) ) zararı dokundugu içinde tüm ytpara.com ailesinden bu maili yollamalarını istiyoruz :)

Mail :

Kime : [email protected]
Konu : PlatoMedya Ve Hak Sahibi Olmayan Telif

İyi Çalışmalar

Bi Sorunum Vardı . Plato Media - YouTube Kanalının Baglı oldugu partnerligin verdigi avantajlardan dolayı paylaştıgı videoyu kendininmiş gibi kendini hak sahibi göstererek videoyu sahiplenir . Bu kişi dolandırıcıdır , kendisi ile görüşmelerimiz oldu , bize küfürler yağdırdı , kendinin olmadıgı bir videoyu paylaşarak partnerliginin verdigi avantajlar ile sahipleniyor ve bize engel oluyor . Bu kişiden sadece ben şikayetçi degilim , benim gibi onlarca insan bu şahıstan şikayetçidir .

Ve bu kişi 1 ay önce kapanan SuperNovaGamePlay ve KomediDukkaniPlato kanallarının sahibidir . Kanallarının kapanma sebebi ise aynıdır .
Aynı sebepten dolayı kapanan KomediDukkanıPlato kanalın linki : http://www.youtube.com/user/KomediDukkaniPlato
Aynı sebepten dolayı kapanan SupperNovaGamePlay kanalın linki : http://www.youtube.com/user/SupperNovaGamePlay
Şuan aynı sebepten dolayı şikayetçi oldugumuz kanalın linki : Plato Media - YouTube

Gerekenin yapılmasını istiyoruz . Şahıs aksini iddaa ederse hak sahibi oldugunun kanıtı olarak resmi belgeleri istiyorum .

İyi Çalışmalar .

Maili Atanlar Konuya Yorum Yaparak Yukardaki Ankete Lütfen Katılsınlar Kaç Katılımcı Oldugunu Bilelim .

catstpc.jpg

hocam burdanda şikayet etsinler ????

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri