PlatoMedya'dan şikayetci olanlar , PlatoMedya tarafından geçersiz telif gelenler bu konuya!!

• Kullanıcı Dizici
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

Mail Yollayıp Bize Yardım Ettiniz mi ?

• Evet

Oy: 0 0,0%
  • Hayır

Oy: 0 0,0%

• Kullanılan toplam oy
    0
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tamam Merak Etmeyin hallederiz onu . Su anda cafedeyim , pazar olmasi sebebi ile oldugum yerde net baglatamadim . Su anda birseyler yapmaya calisacagim. Serkan'da elinden geleni yapacagina eminim. Su arkadasin bir kac videosunu sildirelim :rolleyes:

Gurur duyuyorum bu forumda olmaktan dolayı :o Çok saolun şimdiden bizlerde elimizden geldigince birşeyler yapmaya çalışıyorum :o

foruma içim daha çok ısındı hep birlikte olmamız çok güzel :) Dizici arkadaşımızada teşekkürler.

arkadaşlar sadece şikayet yetmez...

hayrınıza reklamlara 25-30 kez tıklayalım adam caaz kazansın biraz :D

videolarında reklam çıkmıyormu yoksa bendemi gözükmüyor.

Reklam çıkıyor hocam sizde sorun var

---------- Mesaj saat 14:41:38 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:40:31 civarında gönderildi. ----------

Benim İçin Üzülme - 29.Bölüm - Tek Parça - YouTube

Bu videosuna herkes dislike verip Flaglayip sikayet etsin.Buda yardimci olur sizlere . Bizde farkli yerlere sikayetlerimizi yaptik.

Bu videoyu bildir
Sorun nedir?*
Cinsel içerik
Şiddetli veya tiksindirici içerik
Nefret barındıran veya kötü amaçlı içerik
Zararlı ve tehlikeli hareketler
Çocuk istismarı
Spam veya yanıltıcı
Haklarımı ihlal ediyor
Altyazı raporu (CVAA)

Hangisini seçicez?

Bu videoyu bildir
Sorun nedir?*
Cinsel içerik
Şiddetli veya tiksindirici içerik
Nefret barındıran veya kötü amaçlı içerik
Zararlı ve tehlikeli hareketler
Çocuk istismarı
Spam veya yanıltıcı
Haklarımı ihlal ediyor
Altyazı raporu (CVAA)

Hangisini seçicez?

Spam ve yaniltici video isteyen cinselligide ekleyebilir.

Spam ve yaniltici video isteyen cinselligide ekleyebilir.

Hocam zaman dalgası felan istiyo sorulara boguyorum sizi ama diger arkadaşlar içinde daha verimli bi şikayet saglayalım diye

Spam Ve Yanıltıcıyı seçtim ;

ordan Toplu Reklamcılık?
Yanıltıcı metin?
Yanıltıcı küçük resim?
Hilekarlık ve sahtekarlık
bunlardan hangisi zaman dalgası nolsun?

Hocam zaman dalgası felan istiyo sorulara boguyorum sizi ama diger arkadaşlar içinde daha verimli bi şikayet saglayalım diye

Spam Ve Yanıltıcıyı seçtim ;

ordan Toplu Reklamcılık?
Yanıltıcı metin?
Yanıltıcı küçük resim?
Hilekarlık ve sahtekarlık
bunlardan hangisi zaman dalgası nolsun?

hilekarlik sahtekarlik.. Zaman dalgasi onemli degil bos biraksaniz da olur. Bunu kisa surede ne kadar cok kisi yapar ise o kadar erken sonuc verir. (Normal sikayetleri yetkililer sonuclandirir, hizli gelen sikayetleri otomatik bot siliyor videoyu)

Aciklama kismina sahte 3. part sahibi olarak sahtecilik yaptigini belirtebilirsiniz.

hilekarlik sahtekarlik.. Zaman dalgasi onemli degil bos biraksaniz da olur. Bunu kisa surede ne kadar cok kisi yapar ise o kadar erken sonuc verir. (Normal sikayetleri yetkililer sonuclandirir, hizli gelen sikayetleri otomatik bot siliyor videoyu)

Aciklama kismina sahte 3. part sahibi olarak sahtecilik yaptigini belirtebilirsiniz.

Tamamdır bunları 1.Mesaja ekledim .

ben bu plato medyayı ilk gördüğümde mint prodüksiyon, tükenmez kalem gibi zannetmiştim :D

Bende dizi işiyle uğraşıyorum ve şikayet ettim bulaşmasınlar, oynamasınlar ekmeğimizle abi ne hakları var

hocam bu kanaldan alıdğınız diziler normalde telif vermiyo ama bu elemn mı gönderiyor telifi size ?

bu arada : ---Bu videoya dislike verip Flaglayip sikayet etsin --- ne demek ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri