Playstation 3 Aldım 40Gb 2.el

crazykanka61

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar bu aldığım cihazın joyistikleri yok artı ben buna çip taktırmak istiyorum.Malum orjinal oyunlar çok pahalı ben bunları minimum kaç lira bütçe ile yaparım sizce yada orjinal oyun mu alayım.Çip taktırmak için hardisk yükseltmek gerekiyormuş o konuda bilginiz var mı?

Arkadaşlar bu aldığım cihazın joyistikleri yok artı ben buna çip taktırmak istiyorum.Malum orjinal oyunlar çok pahalı ben bunları minimum kaç lira bütçe ile yaparım sizce yada orjinal oyun mu alayım.Çip taktırmak için hardisk yükseltmek gerekiyormuş o konuda bilginiz var mı?

keşke almadan önce bi ps3 satan yerlere soraydın. belki aldığın versiyon kırılmıyo olabilir. ama eğer kırılıyosa, max 100 tlye kırıyolar diye biliyom. ona hard disk alıcaksan 7200 rpm 320 gb bişey al. artık yeni oyunların boyutları çok yüksek. bende 120 gb kapasiteli olan var ama oyun oynamadığım için pek bakmıyorum. içinde sadece 9 tane oyun var. pes13, pes14, fifa 13,14 battlefield, gta5, most wanted 2013 filan. tanesini 10 tlye yükletmiştim bu oyunları.

keşke almadan önce bi ps3 satan yerlere soraydın. belki aldığın versiyon kırılmıyo olabilir. ama eğer kırılıyosa, max 100 tlye kırıyolar diye biliyom. ona hard disk alıcaksan 7200 rpm 320 gb bişey al. artık yeni oyunların boyutları çok yüksek. bende 120 gb kapasiteli olan var ama oyun oynamadığım için pek bakmıyorum. içinde sadece 9 tane oyun var. pes13, pes14, fifa 13,14 battlefield, gta5, most wanted 2013 filan. tanesini 10 tlye yükletmiştim bu oyunları.

Hocam sordum aldığım versiyon kırılıyor dediler ama hardisk düşükmüş.Benim cihaz sağlam cihaz

cip taktirirsan online oyunlara giremessiniz biliyorsunuz degilmi

cip taktirirsan online oyunlara giremessiniz biliyorsunuz degilmi

Hocam ölede her oyuna 150 mi vericem.Zaten bu çip meselesine firma güvenlik önemleri v.s alıyormuş.Adamlar orjinal oyuna teşvik ediyor.Bir oyun 150 tl olur mu millet çip taktırır tabi resmen adamı soyuyorlar.

Artık eskisi gibi playstation 2'lerde ki gibi çip taktırtma dönemi yok hocam. Yazılım ile bu işi halledebiliyorlar kısa sürede. Sadece versiyon düşürme işlemleri sırasında cihazın içi açılıyor versiyon düşürülüp CFW yüklenerek güncelleme yapılıyor ve kırılmış oluyor bir nevi. Bu dediğim işlemi 100-150 TL civarında yaptırabilirsin. Harddisk yükseltmene de gerek yok bu işlemler için. Fakat CFW yüklendikten sonra oyun yüklemen için gerekli harddisk boyutunu bir şekilde sağlaman lazım. Harici harddiskler ile de oyunları oynayabilirsin cihaza bağlayarak ama yükleme ekranlar vs yavaş olucağından cihazın içine 320 GB almanı tavsiye ederim.

Ayrıca arkadaşın dediği gibi değil online oyunların bir çoğunu serial gerektirmeyenleri oynarsın. Fakat Sony bir şekilde anlarsa banlanırsın.

Hocam ölede her oyuna 150 mi vericem.Zaten bu çip meselesine firma güvenlik önemleri v.s alıyormuş.Adamlar orjinal oyuna teşvik ediyor.Bir oyun 150 tl olur mu millet çip taktırır tabi resmen adamı soyuyorlar.

çip filan taktırmıyolar artık. içine bi yazılım atıyolar o kadar

kesinlikle haklisin hak veriyom oyun fiyatlari konusunda ps4 almayi dusunuyom kac aydir oyun fiyatlari geri itiyor beni eger oyle single oyun oynaycaksan seviyorsanda taktir cip i sony nin kendine ozel oyunlari var onlar icin deger

Çip taktırma dediğin konuya yabancı olduğum için pek bilmiyorum jailbreak yöntemi bu dediğiniz yöntemi yapıyorlar kırıyorlar güncelleme dediğiniz bu mu hocam

Çip taktırma dediğin konuya yabancı olduğum için pek bilmiyorum jailbreak yöntemi bu dediğiniz yöntemi yapıyorlar kırıyorlar güncelleme dediğiniz bu mu hocam

Yok hocam o dediğiniz jailbreak telefonlar için geçerli. Bu Firmware kırılmış cihazlarada CFW denir. Siz cihaza yani CFW yaptırırsanız kırılmış olur.

2. el 320 notebook hdd si alman lazım oda yaklaşık 70-80 lira. orjinal kollar 100-120 tl dir onuda ikinci elden 40-50 ye kapatırsın. 2 kol lazım.

Video çekmeyi düşünerek mi aldın yoksa eğlencesine mi. Video için ekstra aparat onunda fiyatı 300-400 tl arası.

Yok hocam o dediğiniz jailbreak telefonlar için geçerli. Bu Firmware kırılmış cihazlarada CFW denir. Siz cihaza yani CFW yaptırırsanız kırılmış olur.

Hocam playstation dükkanlarına gittim.150 TL kırdırırsın diye var 200 tl dedi adam ben kırarım adamşar yolunacak adamlar bulmak istiyorlar.Cihazlara jailbreak yapılıyormuş şimdi okudum ama onu yapacağımıza sizin dediğiniz işlem CFW yapabilirmişiz 20 25 tl adamlar bana 150 200 dedi.CFW kendimiz yapabiliyormuşuz.Kendim risk almıyım CFW yaptırıyım hocam yaptırdıktan sonra hardisk yükseltmeye gerek var mı artı joyistik alcam 2 tane bana kaça patlar hocam minimum

2. el 320 notebook hdd si alman lazım oda yaklaşık 70-80 lira. orjinal kollar 100-120 tl dir onuda ikinci elden 40-50 ye kapatırsın. 2 kol lazım.

Video çekmeyi düşünerek mi aldın yoksa eğlencesine mi. Video için ekstra aparat onunda fiyatı 300-400 tl arası.

video çekmek için değil hocam eğlence için odama projeksiyon cihazıda alcam şimdiden bunu alıyım dedim ucuzdu fiyatı çalışıyor sorun yok.

Arkadaşlar bu ps3 ile ps4 arasındakı fark ne acaba ps4 ps3den neredeyse bir kat daha fazla pahalı.Ps4 oynattığı oyunları ps3 oynatmıyormu acaba

video çekmek için değil hocam eğlence için odama projeksiyon cihazıda alcam şimdiden bunu alıyım dedim ucuzdu fiyatı çalışıyor sorun yok.

O zaman güzel. Dediğim gibi o zaman 1 tane 2. el bad sectorsuz bir 320 lik işini görür. Güle güle kullan.
Arkadaşlar bu ps3 ile ps4 arasındakı fark ne acaba ps4 ps3den neredeyse bir kat daha fazla pahalı.Ps4 oynattığı oyunları ps3 oynatmıyormu acaba

İşlemci grafik sistemi vb hepsi farklı hocam. Görüntü kalitesi olarak çok fark var. PS4 ün oynattığı oyun ps3 e de çıkarsa ps3 çalıştırır ama sadece ps4 e çıkmışsa ps3 çalıştıramaz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri