Playstore ile para kazanmak! (GÜNLÜK 300 TL'YE KADAR ERİŞİM) - ANA GELİRİN OLSUN

bu hesabın sahibi başkası. Hesap sahibini ( alim hakki ) tanıyorum. Hatta mesaj attım dün bu hesaba. Hocam ben arkadaşıyım o foruma girmiyor dedi yani konuyu " bir arkadaşı adına " açmıyor, konuyu açan kişi satışı yapan kişi. Hesabın gerçek sahibine nasıl ulaşırım dediğimde yanıt vermedi asla. Hesabın asıl sahibiyle 2014-15 arası güzel arkadaşlığımız vardı sonra koptuk, sahibi de kayboldu ortadan sonra girmedi hesaba. Görünce şaşırdım zaten kendisine ulaşmak istiyodum. Benim anlamadığım, bu adam kim? Hesabı nerden bulmuş? Hesabın gerçek sahibi nerde? Niye hesabın gerçek sahibi olmamasına rağmen konuyu " bir arkadaşım adına açıyorum " diyip açmış. Dikkatli olun derim.
@era @mnote arkadaşı inceler misiniz hocam. Forumdan birilerinin canı yanmasın.
arkadaşlar daha ödeme yapmadım ama bu mesaj kafamı karıştırdı. Düşünecem.???????

[MENTION=14067]alim hakki[/MENTION]

cevap verebilirmisin

Tabii ki açıklayayım. Hesap sahibi yakın arkadaşımdır. İstediğiniz takdirde numarasını verebilirim. Rica ettim konuyu açıp - takibini yapabilir miyim diye onun dışında hesabı kullanmıyorum. Sadece konuyu - açıp takibini yapıyorum. R10 üzerinde bir konum mevcut. Yukarıdaki arkadaş ısrarla bana mesaj atıp bu arkadaşa ulaşmak istediğini söylüyor fakat bende bir başkasının telefon numarasını paylaşmayacağımı belirttim. Aynı şekilde kendisinede yukarıda yaptığım açıklamayı ilettim.

---------- Spam Engelliyici 10:35 ---------- Önceki Mesaj 10:33 ----------

Şu arkadaştan da dekont alır mısınız? Muhtemeldir ki aynı kişiye ait. [MENTION=9224]mNote[/MENTION]

Bu kadar kesin yargılarla konuşabilmek gerçekten enteresan. Basit bir ip loguna bakılarak bile bu çözülebilecek bir işlem.

Bu şekilde yargıladığınız için sizden bir özür bekleyeceğim.

Aynı şekilde konumu baltaladığınız için ve benim imajımı zedeleme girişiminiz içinde bu konu hakkında avukatım ile görüşeceğim.

Tabii ki açıklayayım. Hesap sahibi yakın arkadaşımdır. İstediğiniz takdirde numarasını verebilirim. Rica ettim konuyu açıp - takibini yapabilir miyim diye onun dışında hesabı kullanmıyorum. Sadece konuyu - açıp takibini yapıyorum. R10 üzerinde bir konum mevcut. Yukarıdaki arkadaş ısrarla bana mesaj atıp bu arkadaşa ulaşmak istediğini söylüyor fakat bende bir başkasının telefon numarasını paylaşmayacağımı belirttim. Aynı şekilde kendisinede yukarıda yaptığım açıklamayı ilettim.

Şimdi diyelimki, sen burda satış yaptın 3-5 kişiden para aldın ve sistemden kimse para kazanamadı, sende paraları aldın arazi oldun.
Burdaki mağdurlar senin yakanamı yapışacak, yoksa arkadaşının akontunu kullandığın için arkadaşını mı arayacaklar?
Saçma sapan işler.

Butür sistemlere zaten aklı başında Ytpara üyeleri 5bintl gömmez orasıda farklı bir mevzu.

Şimdi diyelimki, sen burda satış yaptın 3-5 kişiden para aldın ve sistemden kimse para kazanamadı, sende paraları aldın arazi oldun.
Burdaki mağdurlar senin yakanamı yapışacak, yoksa arkadaşının akontunu kullandığın için arkadaşını mı arayacaklar?
Saçma sapan işler.

Butür sistemlere zaten aklı başında Ytpara üyeleri 5bintl gömmez orasıda farklı bir mevzu.

Öncelikle şuan fiyat 8.000 TL.

Ana konum : https://www.r10.net/internetten-par...300-tl-ye-kadar-erisim-ana-gelirin-olsun.html

Telefon numaram belli , iade sözleşmesi yapıyorum.(Kimlik fotokopilerimiz dahi l bunlarda ) ben müşterilerime güven için gereken her şeyi sağlıyorum.

Aynı şekilde eğer ki almak istemiyorsanız sistemimi & ürünüm yargılayacak herhangi bir yorum da suç delili olarak alıyorum. Buradaki 2 arkadaşla birlikte sizide konuya iliştireceğim.

---------- Spam Engelliyici 10:35 ---------- Önceki Mesaj 10:33 ----------

Bu kadar kesin yargılarla konuşabilmek gerçekten enteresan. Basit bir ip loguna bakılarak bile bu çözülebilecek bir işlem.

Bu şekilde yargıladığınız için sizden bir özür bekleyeceğim.

Aynı şekilde konumu baltaladığınız için ve benim imajımı zedeleme girişiminiz içinde bu konu hakkında avukatım ile görüşeceğim.

arkadaşım neden yalan söylüyorsun sen bana bi şey söylemedin. kaldı ki arkadaşım diyorum, hiç bi şey değilse adama iletirsin adam bi dönüş yapar onu söylersin bana böyle böyle diye.

buyrun aramızdaki konuşmalar burda https://prnt.sc/p912v7 son mesajdan sonra dönüş almadım bi daha.

Son düzenleme:
Öncelikle şuan fiyat 8.000 TL.

Ana konum : https://www.r10.net/internetten-par...300-tl-ye-kadar-erisim-ana-gelirin-olsun.html

Telefon numaram belli , iade sözleşmesi yapıyorum.(Kimlik fotokopilerimiz dahi l bunlarda ) ben müşterilerime güven için gereken her şeyi sağlıyorum.

Aynı şekilde eğer ki almak istemiyorsanız sistemimi & ürünüm yargılayacak herhangi bir yorum da suç delili olarak alıyorum. Buradaki 2 arkadaşla birlikte sizide konuya iliştireceğim.

Ne diyon ya ne yapmak istiyorsan yap.
Hele hele bak birde tehdit ediyor.
:D :D :D

Senin gibi tipleri çok iyi bilirim ben.

arkadaşım neden yalan söylüyorsun sen bana bi şey söylemedin. kaldı ki arkadaşım diyorum, hiç bi şey değilse adama iletirsin adam bi dönüş yapar onu söylersin bana böyle böyle diye.

buyrun aramızdaki konuşmalar burda https://prnt.sc/p912v7

Yukarıdaki aynı konuyu ilettiğimi düşünüyorum. 1-2 günlüğüne ben kullanacağımı belirttim hocam. Bundan çekincem olsa zaten söylemem :)

Aynı şekilde admine konuyu ve arkadaş ile olan whatsapp görüşmelerimizi ilettim. Buradan başka bir arkadaşta numaram üzerinden bana ulaşıp arkadaşa ulaşmak istedi ilettim kendilerine. Fakat bu yaptığınız şey kırıcı bir şey olduğu için sizin ulaşma çabanızı dikkate almıyorum. İstiyorsanız whatsapp üzerinden yazın sorayım sizin içinde

---------- Spam Engelliyici 10:57 ---------- Önceki Mesaj 10:55 ----------

Ne diyon ya ne yapmak istiyorsan yap.
Hele hele bak birde tehdit ediyor.

Senin gibi tipleri çok iyi bilirim ben.

Est. tehdit değil hocam. Hukuk üzerinde 2 seneden fazla birsüre yazılım & uygulama hizmeti verdiğim için TCK kanunlarını biliyorum. Bir göz atabilirsiniz :)

---------- Spam Engelliyici 11:00 ---------- Önceki Mesaj 10:57 ----------

Buyrun buda benim linkedin profilim :)
https://www.linkedin.com/in/halilarici/

Oradaki firmalar içinde 400 kişi çalışıyor. Sadece 20 tanesi avukat :) Google kullanabildiğinizi varsayarak aramanızı tavsiye ederim.

Yukarıdaki aynı konuyu ilettiğimi düşünüyorum. 1-2 günlüğüne ben kullanacağımı belirttim hocam. Bundan çekincem olsa zaten söylemem :)

Aynı şekilde admine konuyu ve arkadaş ile olan whatsapp görüşmelerimizi ilettim. Buradan başka bir arkadaşta numaram üzerinden bana ulaşıp arkadaşa ulaşmak istedi ilettim kendilerine. Fakat bu yaptığınız şey kırıcı bir şey olduğu için sizin ulaşma çabanızı dikkate almıyorum. İstiyorsanız whatsapp üzerinden yazın sorayım sizin içinde

---------- Spam Engelliyici 10:57 ---------- Önceki Mesaj 10:55 ----------

Est. tehdit değil hocam. Hukuk üzerinde 2 seneden fazla birsüre yazılım & uygulama hizmeti verdiğim için TCK kanunlarını biliyorum. Bir göz atabilirsiniz :)

ohaaaaaa asdjsadasd olum sen nasıl bi kafa yaşıyosun ne whatsapp ı? ben numaranı ne zaman istedim de numarandan sana ulaştım. arkadaş profesyonel belli baya sağlam tezgah kuruyor arkada. benim numaram 12 yıldır aynıdır başka numara kullanmıyorum ve bunu numarayı da adminlerle paylaşırım sorun değil fakat sen ne tür bi tezgahı onlarla paylaştın merak etmedim değil. arkadaşlar, baya baya dikkatli olun derim. satışıyla alakasız bi konu için tezgah üretmiş adam bi de konuşmaları paylaştım adminle diyor. ben şu an hesabın asıl sahibinin can güvenliğinden endişe ediyorum açıkçası. sen kimsin? hesabın asıl sahibi nerde??

ayrıca aramızdaki tüm konuşmaları paylaştım. nerede senden numaranı aldığım falan geçiyor? sen durduk yere wp tan ulaşan sen değil misin dedin hayır dedim. sonra cevap yok.

edit. hesabın asıl sahibiyle aranızdaki whatsapp görüşmesini ilettiyseniz ben yanlış anlamışım. fakat dediğim gibi, size normal bi şekilde hesap sahibine nasıl ulaşırım dediğimde asla yanıt alamadım. ilginç. her neyse umarım hesap sahibi iyi durumdadır diyelim.

Son düzenleme:
[/COLOR]Buyrun buda benim linkedin profilim :)
https://www.linkedin.com/in/halilarici/

Oradaki firmalar içinde 400 kişi çalışıyor. Sadece 20 tanesi avukat :) Google kullanabildiğinizi varsayarak aramanızı tavsiye ederim.

Yaw he he.
Selam söyle tüm avukat arkadaşlarına.

Bende burdan tüm adminleri etiketliyorum.
Arkadaşının akontuyla girip satış yapmaya çalışıyorsun.
Forumdan banlanman lazım.
Üye şu mesajında arkadaşının akontunu kullanıp satış yaptığını itiraf ediyor.
https://www.ytpara.com/1820688-post23.html

[MENTION=11620]era[/MENTION] [MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=14214]doganuzun[/MENTION]

ohaaaaaa asdjsadasd olum sen nasıl bi kafa yaşıyosun ne whatsapp ı? ben numaranı ne zaman istedim de numarandan sana ulaştım. arkadaş profesyonel belli baya sağlam tezgah kuruyor arkada. benim numaram 12 yıldır aynıdır başka numara kullanmıyorum ve bunu numarayı da adminlerle paylaşırım sorun değil fakat sen ne tür bi tezgahı onlarla paylaştın merak etmedim değil. arkadaşlar, baya baya dikkatli olun derim. satışıyla alakasız bi konu için tezgah üretmiş adam bi de konuşmaları paylaştım adminle diyor. ben şu an hesabın asıl sahibinin can güvenliğinden endişe ediyorum açıkçası. sen kimsin? hesabın asıl sahibi nerde??

ayrıca aramızdaki tüm konuşmaları paylaştım. nerede senden numaranı aldığım falan geçiyor? sen durduk yere wp tan ulaşan sen değil misin dedin hayır dedim. sonra cevap yok.

edit. hesabın asıl sahibiyle aranızdaki whatsapp görüşmesini ilettiyseniz ben yanlış anlamışım. fakat dediğim gibi, size normal bi şekilde hesap sahibine nasıl ulaşırım dediğimde asla yanıt alamadım. ilginç. her neyse umarım hesap sahibi iyi durumdadır diyelim.

Hocam seninle alakalı değil wp görüşmeleri :) forumdan başka bir arkadaş whatsapptan ulaştı bana(numaram konu altında mevcıt) ve o arkadaşı ulaştırdım arkadaşa.

Adminlere yolladığım whatsapp görüşmeleri hesap sahibi ile olan görüşmelerimdir sizin ile görüşmemiz sadece sizin attığınız görsellerde zaten. Ve bana hala sert bir şekilde ithamlarda bulunmaya devam ediyorsunuz. Bu konuda gerçekten bir özür bekliyorum.

---------- Spam Engelliyici 11:20 ---------- Önceki Mesaj 11:18 ----------

Yaw he he.
Selam söyle tüm avukat arkadaşlarına.

Bende burdan tüm adminleri etiketliyorum.
Arkadaşının akontuyla girip satış yapmaya çalışıyorsun.
Forumdan banlanman lazım.
Üye şu mesajında arkadaşının akontunu kullanıp satış yaptığını itiraf ediyor.
https://www.ytpara.com/1820688-post23.html

[MENTION=11620]era[/MENTION] [MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=14214]doganuzun[/MENTION]

mNote adlı sayın yetkiliye whatsapp görüşmelerimi gönderdim. Aynı şekilde dava dilekçemide 1-2 gün içersinde siz sayın yetkililere ileteceğim. Bu arkadaşın TC/Ad soyadının dava açabilmek adına bana iletilmesini istemek durumunda kalacağım.

mNote adlı sayın yetkiliye whatsapp görüşmelerimi gönderdim. Aynı şekilde dava dilekçemide 1-2 gün içersinde siz sayın yetkililere ileteceğim. Bu arkadaşın TC/Ad soyadının dava açabilmek adına bana iletilmesini istemek durumunda kalacağım.

Evet aynen öyle.

Arkadaşı tanımam etmem ama r10 da sürekli satış yaptığını görüyorum. Bu aralar mobil oyun projemden ötürü sık sık android bölümüne giriyprum r10 da yüzden

Hocam seninle alakalı değil wp görüşmeleri :) forumdan başka bir arkadaş whatsapptan ulaştı bana(numaram konu altında mevcıt) ve o arkadaşı ulaştırdım arkadaşa.

Adminlere yolladığım whatsapp görüşmeleri hesap sahibi ile olan görüşmelerimdir sizin ile görüşmemiz sadece sizin attığınız görsellerde zaten. Ve bana hala sert bir şekilde ithamlarda bulunmaya devam ediyorsunuz. Bu konuda gerçekten bir özür bekliyorum.

---------- Spam Engelliyici 11:20 ---------- Önceki Mesaj 11:18 ----------

yanlış anladığım için kullandığım ithamlar adına özür diliyorum. fakat ilk postum geçerliliğini korumakta. arkadaşa ulaşmak istediğimi belirttiğimde hiç bi dönüş yapmadınız bana. takdiri sizden ürün almayı düşünenlere bırakıyorum. ilk postunuzda hesabın gerçek sahibiymiş gibi davranıp konuyu bir arkadaşım adına açıyorum diyip aslında kendi konunuzu açmış olmanız falan. enteresan.

[MENTION=9224]mNote[/MENTION] başkası adına konu açmak yasak değil mi forum da

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri