PM ciler !

• Kullanıcı bady
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Etkinlikler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bady

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar,

size pm atan oluyormu?, bana yardım edin vs gibi. Özel mesaj ile adamlar nerdeyse özel durumlarına kadar yazıyorlar. Yardım istiyorlar, arkadaşım pm atana kadar. Git içerik araştır, kazanırsın.

yani hali hazırda, herşey forumda ne güzel konular var. Araştır, oku .Yani hazıra konalım, bana özel yardım etsin vs diye düşünmeyin.

Üye olduğu gün kategori isteyen biri olmuştu.
İnsan bi konu açar, merhaba der falan.Bunda yoktu öyle bişey :D

Arkadaşlar,

size pm atan oluyormu?, bana yardım edin vs gibi. Özel mesaj ile adamlar nerdeyse özel durumlarına kadar yazıyorlar. Yardım istiyorlar, arkadaşım pm atana kadar. Git içerik araştır, kazanırsın.

yani hali hazırda, herşey forumda ne güzel konular var. Araştır, oku .Yani hazıra konalım, bana özel yardım etsin vs diye düşünmeyin.
15 günde mi oldu bu :D

2 haftada nası bu kadar çabuk sıkıldınız yardım isteyenlerden?

Özel mesaj gönderenlere yardımcı olunmalı bence. Şu şekilde, bu şekilde yapmalısın şeklinde. Zor bir şey değil bu. Youtube işinde acemi sayılırım ama ileride çok şey öğrenirsem bildiklerimi paylaşırım, özel mesajlara cevap veririm.

Yardım etmediğiniz kişiler 301. oluyor, kötü niyetli olmaya başlıyor. Size göre yanlış veya doğru. Benim düşüncem bu şekilde.

Bana atanlara elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum.

Sonuçta bizde bu yollardan geçtik.

İnsan düşünüyor 55 mesajın var senin neyine yazıyorlar :D

Arkadaşlar,

Daha sizde çok yenisiniz :D size niye mesaj atsınlar ki ispatlayın inanalım :cool:

Valla neredeyse 2 yıllık üyeyim böyle saçma ego görmedim hadi insandır hata yapar bi hata yapıp sana mesaj atmışlar sen neden gelip burada böyle bir konu açma gereği duydun hocam cidden anlamadım.

sen ve [MENTION=10299]qDuW[/MENTION] 10 yıllık arkadaşınıza bile yardım etmiyonuz :D daha biz özele gelcez de bize yardım edeceksiniz :D küfür edersiniz :D

ah abi ah reddedildi(uygunsuz) yüzünden yardım edilcek haldeyim :D

Aylardır online'ım 2-3 kişi sordu sadece kimse bana güvenmiyor mu :( Ne kategoriler var elimde bir bilseler :p :p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri