Poke Mon GO

• Kullanıcı jebi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
Yürüme zorunluluğu olmadan oynanmıyor bu? Eğer öyleyse çok saçma yürümek keşfetmek güzel fikirde e mübarek yürümedende oynayabilmeli yap anlamı olsun

Babam yürüyüşe gidiyor giderken benim telefonu da veriyorum veriyorum seyyar şarj ile topluyo gidip gelirken Allah razı olsun

ben hollandada yaşıyorum burda haberlere bile çıktı oyun oynarken önünüze bakın diye trenin altında mı kalan ararsın arabaya çarpan mı bu oyun sayesinde hele hele türkiyede dikkatli olun arkadaşlar kaptırmayın kendinizi

Oyundan çok kopuyor ya bende..
Tam wild pokemon yakalıcam gidiyor oyun.
Bugün Forum Bornova'da baya bir pokemon yakaladım. 5 tane yumurta buldum. ama kuluçkaya yatırmak gerektiğini bilmiyordum. boşa yürüdük o kadar.
Ama bu şekilde bağlantıda stabil olmazsa çok oynanabilir bir oyun olmaz.

Arkadaslar pokemon yakalarken bazen top bosa gidiyor. O giden toplar bize tekrar geliyor mu yoksa uzerine su mu iciyoruz :)

Calistigim ofiste tirtil buldum :D ismine bakmadim gectim hemen :D

Ek olarak oyuna her giriste maile giris istiyor bunu otomatige alamaz miyiz her seferinde uyelik girmek yoruyor beni :)

Son düzenleme:
Ağır delilik yemin ediyorum. Ne biliyim yani tuhaf geliyor böyle şeyler bana. Pokemon için sokak sokak gezmek. Çocuk olsam belki şimdi Yunanistan sınırdaydım ama yaş geçti :D.

Ayarlar geliştirici seçeneklerinde bulunan sahte konumlara izin verde bulunan tiki kaldır. Düzelecektir. Fake Gps programlarından giriş yapanların önüne geçmek için çözümü bu seçeneği kaldırarak yapmışlar.
Sorun ÇÖZÜLMEDİ hala aynı bende telefondan o seçeneğide bulamadım Casper VIA V8. Telefonu bir daha kurcalayim derken sorun çözüldü telefon hakkında seçeneğinden derleme numarasını 5kez tıklamak gerekiyormuş vay arkadaş pokemon sayesinde birşey daha öğrendim

Son düzenleme:
Sorun ÇÖZÜLMEDİ hala aynı bende telefondan o seçeneğide bulamadım Casper VIA V8

Telefonun aktif menüsü değildir geliştirici seçenekleri. Yani aktifleştirmeniz gerekiyor. Bunun için ;

Ayarlar > Cihaz hakkında > Yapım numarası olan bölüme seri şekilde tıklayarak aktif edebilirsiniz. Seri şekilde tıklamaya başladığınız zaman zaten ekranda kaç tıklama sonra aktif olacağını yazar.

Bende de arada gidiyor oyun bağlanmıyor bir türlü. Yalnız gym lerde 800 CP lik pokemon lar var. Hangi ara yaptınız be arkadaş

Sent from my iPhone using Tapatalk

gymnin oldugu yerde allahtan cafe varda oraya gidip oynuyorum arada :D bizim burda 300 küsür hep benim pikalar daha 140 da:D

Ağır delilik yemin ediyorum. Ne biliyim yani tuhaf geliyor böyle şeyler bana. Pokemon için sokak sokak gezmek. Çocuk olsam belki şimdi Yunanistan sınırdaydım ama yaş geçti :D.

hocam pokemonun tam bir nesli var şuan o nesilde sanırım 23-28 yaş arasında o dönemde tahmini olarak yani bu dönemde o pokemon çılgınlığı ile cipslerden çikan tasoları biriktiren oynayan bir nesil var işte o nesildekilere bu durumlar hiç mantıksız gelmiyor aksine aşırı heyecan veriyor.

zaten o nesilde yaşayıp pc ile arası iyi olanlar nintendo nun rom larını oynamıştır muhakkak siyah beyaz pokemon blue veriyonu vardır türkçeye çevrilmiş atarı gibi ama hikayeli o oyunu bile bıkmadan 1 ay boyunca oynayıp çözmüş biri olarak bu çılgınlık değil ama dışardan bakınca çok haklısın vallaha delilik :D

5k yol yürüyünce yumurta patlıyomuş :) haberlerde gösterdi az önce

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri