Polis Facebook ile ilgili neden arar ?

hakkitrb

Kayıtlı Üye
arkadaşlar bugün kardeşim beni aradı kendiside polis bana ulaşamamışlar ikametgahımın bulunduğu karakoldan bir memur kardeşimi aramış bir evrakı var gelsin alsın demiş. aradım memuru galiba facebook ile alakalı idi diyor. Yarın gel bakarız önemli bişey değil dedi bana. Başınıza böyle bir durum gelen oldumu birine ters bir yorumda bulundum o beni şikayet etmiş olabilirmi etse bu önce karakolamı gider merak ettim halada ediyorum ne olduğunu

Birisi hakkında haraketvari yorum yaptıysan yada herkese açık bir şekilde paylaşımda bulunduyssan hakkında şikayetçi olmuştur normal bir durum bir ara hükümet hakkında olumsuz sözler sarfedenlere de bu tarz işlemler yapılmıştı.

Birisi hakkında haraketvari yorum yaptıysan yada herkese açık bir şekilde paylaşımda bulunduyssan hakkında şikayetçi olmuştur normal bir durum bir ara hükümet hakkında olumsuz sözler sarfedenlere de bu tarz işlemler yapılmıştı.

peki hocam sonuç olarak neye varıldı bir bilginiz varmı ben öyle bir paylaşımda bulunmam kimseyede hakaret etmem değişik bir durum.

hocam önemli bir şey değil dediyse sıkıntı yok gidin evrağınız ve evrağıysa artık alın .. Belki bir uyarı olabilir ama gidince anlarsınız artık ..

Benim bildiğim kişiler ya para yada hapis cezası aldı :) O işlediğin suça göre değişiyor.. Korkma hocam önemsizse önemsiz bir evraktır. Mahkeme celbi olsa söylerlerdi

benim bildiğim polis telefondan iş yapmaz.yapsa bile once sabit hattını arar. kardeşinin cep nosunu filan nereden ogrenmiş. biri seni işletiyor da olabilir?

Seni işletiyorlar polis telefonla iş yapmaz adamı evinden alırız biz

benim bildiğim polis telefondan iş yapmaz.yapsa bile once sabit hattını arar. kardeşinin cep nosunu filan nereden ogrenmiş. biri seni işletiyor da olabilir?

işletmesi mümkün değil hocam braderim de polis mernis siteminden bulabilirler ondan şüphem yok

---------- Spam Engelliyici 23:48 ---------- Önceki Mesaj 23:47 ----------

Seni işletiyorlar polis telefonla iş yapmaz adamı evinden alırız biz

hocam polis memurusunuz galiba adam beni karakola gel alırsın evrağını önemli bişey değil dedi.

[MENTION=14364]Trainer[/MENTION] hocam ben polisin bana şu tarihte mahkemen var diye msj attığını biliyorum yapıyor yani öyle şeyler

Kuzenim yazmış o Face bana ait değil dersin olur biter.
:D

hocam birine hakaret ettiysen çok çok alacağın ceza 3 yıl ertelemeli olur yani davayı 3 yıl geriye bırakırlar. 3 yılda birine hakaret etmezsen otomatik düşer. tabi eğer hakaret ettiğin kişi, memur, amir başbakan ise olaylar değişebilir. sıradan bir kişi ise dediklerim geçerli

hocam birine hakaret ettiysen çok çok alacağın ceza 3 yıl ertelemeli olur yani davayı 3 yıl geriye bırakırlar. 3 yılda birine hakaret etmezsen otomatik düşer. tabi eğer hakaret ettiğin kişi, memur, amir başbakan ise olaylar değişebilir. sıradan bir kişi ise dediklerim geçerli

erteleme veya geriye bırakma olayı degildir o, hükmün açıklanmasının geri bırakılmasıdır.

halk arasında cezanın ertelenmesi olarak bilinir:)

önemli değilse git :D ayrıca polisler ceptende arıyabiliyolar sabit hat şart değil

---------- Spam Engelliyici 00:58 ---------- Önceki Mesaj 00:57 ----------

IP senin cıksa bile ben degildim diyeceksin.
Cünkü hicbir sekilde o IP ile pc basında senin oldugunu kanıtlayamazlar.

bi şekilde kanıtlar onlar hocam :D

Önemli bir şey değildir hocam o önemli olsa çoktan evinden gelir alırlardı yani.Bu arada şunu da anlamıyorum polis numaranı nereden buldu diye bir şey yok adam polis arkadaş yeter ki bulmak istesin bulamayacağı numara yoktur aklınızın köşesinde bulunsun.
Ha facebookluk bir şey ise benim öyle bir hesabım yok birisi benim adıma açmış haberim yok falan dersin facebook kişisel bilgileri vermez.

Son düzenleme:
Önemli bir şey değildir hocam o önemli olsa çoktan evinden gelir alırlardı yani.Bu arada şunu da anlamıyorum polis numaranı nereden buldu diye bir şey yok adam polis arkadaş yeter ki bulmak istesin bulamayacağı numara yoktur aklınızın köşesinde bulunsun.
Ha facebookluk bir şey ise benim öyle bir hesabım yok birisi benim adıma açmış haberim yok falan dersin facebook kişisel bilgileri vermez.

verir hocam hükümet talebi olduğunda

Ha facebookluk bir şey ise benim öyle bir hesabım birisi benim adıma açmış haberim yok falan dersin facebook kişisel bilgileri vermez.

aynen ama benim numaramı bulmamış kardeşimkini bulup onu aramış. ayrıca devlet memuruyum istese anında bulabilir beni ben yapmadığım bişeye yaptım demem yaptığım şeye yaptım derim zaten ama aklıma başka birşey daha takılıyor bu hattap şamil olayı vvardı ttnet faturasını ödedi sonra o fatura geri geldi ben onu tekrar ödedim oda olabilir. diye düşünüdüm adam galiba facebook ile alakalı dedi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri