Poloniex btc transferi wallet id sorunu

Zeynocan

Kayıtlı Üye
Merhaba Arkadaşlar;

Koinimden poloniexteki 17hQN11MC7vMG7b8oZ9pn9SRLBbyY4bsYk wallet id'li btc hesabıma 90usd gibi bir para transferinde bulunmak istedim. Fakat para gelmeyince farkettim ki, giden hesap id'si başka 13AqmiwoRwR6grdFZSWQ1tDxDN9qkhwaPd, aslında bu id 17 ile başlayan id nin başka yere kopyalanması ile oluşuyor. Poloniexten kendi id'mi alıp koinimden gönderirken oraya yapıştırdığımda 13lü olan olarak değişmiş, ilk gönderimim olduğu için de çok farketmedim farklı id olduğunu.

17 ile başlayan kodu başka laptopa gönderdim, orda kopyala yapıştır yaptığımda kod değişmeden aynen yapıştırıyor. Ama bende 13lü olan kodla değişiyor.

Şu problemin kaynağı hakkında ve gönderdiğim parayı nasıl geri alabileceğim konusunda yardımcı olabilir misiniz?

Bunu yapan bir virüs diye biliyorum. Geri de alınamaz. Copy paste yaparken btc kodunu virüs değiştiriyor.

virüs hocam kopyala yapıştır yaparken 10 kere bakıyorum doğrumu koplayanmış diye yoksa bildiğiniz gibi para uçar

Bitclip virüsü. Parayı geri alamazsin üzgünüm 90 usd çok bir rakam değil 50 10 bin usdsi yananlar oldu. Bilgisayariniza sağlam bi format atın ve birdaha saçma sapan reklamlara programlara güvenmeyin. Kimse size bitcoin hediye etmez yada bi işlem yaparak btc kazanamazsınız. INANMAYIN

Soguk su icmekten baska careniz yok , btc virusu , bu virusu yazan adamin kullandigi btc adreslerini ko trol etmistim bi ara btc blockchain in den toplamda 300 350 btc gecmisti virusu yazanin hesabina.

Отправлено с моего SM-G935F через Tapatalk

geçmiş olsun malesef kurtuluşu yok

yalnız 90 dolara ders almışsınız bence ucuz bi arkadaşıma 3 btc ye patladı bu ders ve o zaman bitcoin 9.500 - 10 bin civarı idi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri