Ponçik için dua eder misiniz?

R
  • Kullanıcı Roka
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
R

Roka

Guest
Ponçiği her zaman ki gibi kedileri beslerken şans eseri gördüm. Gıdısında yarası vardı kocaman bir delik.. Hemen alıp veterinere götürdüm ve dikiş atıp ameliyat ettiler. Ponçik iyileşene kadar benimle beraber kalacak. Ponçiğin iyileşme süresi 1,5 hafta kadar sürecek. Evde ki diğer kedim ile ayrı tutuyoruz dikişlerine zarar gelmesin diye. Lütfen ponçiğe dua edin <3

Ana9RB.jpg

0ldYMY.jpg

hocam veterinere sordunuz mu böyle bişeye ne sebeb olur diye ?

Duyarlılığınızdan dolayı tebrik ederim hocam, umarım ponçik bir an önce sağlığına kavuşur :)

Hocam ben de tebrik ederim bir canlinin hayatini kurtardiginiz icin. Umarim hicbir sikinti yasamadan sagligina kavusur bu kedicik de :)

Böyle duyarlı insanları görmek ne güzel. Teşekkür ederim.

Amin. İyileştiği zaman güzel bir aileye sahiplendircem ponçiği. Her insanın yapması gereken bir davranış. Allah c.c buyurmuştur, Hayvanlar benim sessiz kullarımdır diye. Saygılar

Allah razı olsun yapacak bir şey olursa olmaz ama ne bileyim bir ihtiyaç olursa bilelim

Allah senden razı olsun .Dünya dönüyorsa hala,bu iyilerin sayesinde işte !!!

Helal olsun başkan, bizimde yapabilecegimiz bisey olursa bna ulaşabilirsin

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

helal olsun hocam,inşallah bian önce iyileşir.

edit : bi böyle güzel insanlar var işte,bide dünyada bitek kendinin yaşam hakkı oldugunu düşünen igrenç bi insan türü...benim dükkanın önüne sürekli kedi-köpek için su ve yiyecek bırakıyorum.içine gelip izmarit atanlar mı dersin,yemegi-suyu döküp gidenlermi dersin,alıp hepsini çöpe atanlar mı dersin.... bunun gibi şeyler yapan daha nice igrençler var.onlar alıp attıkca,kirlettikce ben yenisini koyuyorum.sanki benim dükkanın önünde,bi köşede duran suyun onlara ne zararı varsa.böylelerine inat,yardıma devam hocam ;)

Son düzenleme:
Hocam şuan yaptığınız bu güzel hareketten dolayı sizde gözüme çok ponçik göründünüz :)) teşekkürler

kıyamam ya çok küçükmüş. en kısa sürede iyileşir inşallah. kedi kaç aylık ve sahip buldunuz mu?

Ne güzel insansin. Poncik kısa sürede iyileşir umarım

Duyarlılığınız için teşekkürler. Ponçiğe dua ediyorum. Acil şifalar..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri