popads reklamlar çıkmıyor

• Kullanıcı ZaferSahin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

ZaferSahin

Kayıtlı Üye
Web sitesi
cbeys.com
Arkadaşlar sabahtan beri kime sorduysam bi cevap alamadım bu hata tek bende mi var acaba benim reklamlar çıkmıyor site normal açılıyor herhangi bir reklam yok sabahtandır bi ton hit boşa gitti sitemin hitide güzel ama reklamalar görünmüyor bu nasıl iştir tek benim sitenin reklamları mı görünmüyor reklam kodunuda gayet güzelce ekledim sonra bloglarda da reklamlarım görünmüyor tek ben mi bu sorunla karşılaşıyorum?

Arkadaşlar sabahtan beri kime sorduysam bi cevap alamadım bu hata tek bende mi var acaba benim reklamlar çıkmıyor site normal açılıyor herhangi bir reklam yok sabahtandır bi ton hit boşa gitti sitemin hitide güzel ama reklamalar görünmüyor bu nasıl iştir tek benim sitenin reklamları mı görünmüyor reklam kodunuda gayet güzelce ekledim sonra bloglarda da reklamlarım görünmüyor tek ben mi bu sorunla karşılaşıyorum?

Popadsın verdiği kodları gadget ekleden eklediyseniz oradan kaldırın, html düzenleye gelin head satırının bir altına kopyalayın şablonu kaydedin. Daha sonra popadsden troubleshooting kısmına gelin sitenizin adresini yapıştırın check edin yeşil bir yazı yazıyorsa reklamlar sorunsuzdur.

Bu şekilde eklerseniz anında çıkıyor. Denendi onaylandı. :)

Popadsın verdiği kodları gadget ekleden eklediyseniz oradan kaldırın, html düzenleye gelin head satırının bir altına kopyalayın şablonu kaydedin. Daha sonra popadsden troubleshooting kısmına gelin sitenizin adresini yapıştırın check edin yeşil bir yazı yazıyorsa reklamlar sorunsuzdur.

Hocam yaptım öyle yaptım zaten kendi kişisel siteme de koydum check ettim yeşil yandı evet ama reklamlar yok ortada trafik sıfır bugün siteye giren sayısı 7k geçti nasıl sıfır olur kafayı yiyecem sitelere bakıyorum reklamlar çıkmıyor zaten

Hocam yaptım öyle yaptım zaten kendi kişisel siteme de koydum check ettim yeşil yandı evet ama reklamlar yok ortada trafik sıfır bugün siteye giren sayısı 7k geçti nasıl sıfır olur kafayı yiyecem sitelere bakıyorum reklamlar çıkmıyor zaten

Kendi bilgisayarımızdan gözükmüyor sanırım reklamlar. Başka bir arkadaşınıza veya bana özelden gönderin o şekilde anlaşılır. Siteden check edince yeşil yazıyla onay veriyorsa bir sıkıntı yoktur ama.

Hocam sanirim reklam cikinca bir daha ayni ipde veya cerezde 24saat sonra cikior diye bir sey okumusdum

Arkadaşlar tamam da bi sitem var günlük en az 7k hit geliyor nasıl olurda sıfır trafik der içerde 40 kişi online bir Allahın kuluna görünmüyor mu bu reklamlar bloglarda aynı şekilde sıfırr tık yok

hocam r10 da gördüm şimdi 2 gündür sorun varmış kodlar gözükmüyormuş falan
dert yakınıyorlardı kazançlar düştü diye

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri