Popiler - Most Popiler Youtube Bot Sistemi Hakkında Bilgiler...

E
  • Kullanıcı EgzosEmisyonGücü
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
E

EgzosEmisyonGücü

Guest
Popiler - Most Popiler Youtube Bot Sistemi Hakkında Bilgiler...

youtube sistemin most popüler ve türkiye popiler diye 2 adet katagorize var. youtube programcılarının açıp. answer botu dedıklerı cevap botları tarzı..
otomatık video seçici özellikleri var.

bu nedemek oluyor diycek arkadaşlara aşşağıda bu 2 katagori belirlenmiş kanallar hakkında açıklama yapıcam bot yazılımı hakkında.

bu 2 bot 2 kanalda aynı system üzerinde çalışırken.

tık sayısı baz almaz. dıkkat edın baz almaz dıyorum.

oncelıklene tekıl hit dakika başı, tekil hit saat başı olarak 1 ıncı temelı gosterımıdır.

bu nedemek abonesi sosylar agları büyük olan kanallar bır vıdeo paylastımı otomatık hop anında bu kanalda ılk 10 sıralamaya 12 katagoride gırerler.

bunun yanı sıra bu botlar kanal tarıhını baz alır bellı aralıklarla + üye sayısını baz alır + saatlik gösterımını baz alır ve bunu bellı ilk 5 katagoride indexsler
bu 5 katagori çoğunluklana spor eğlence müzik haber eğitim '' nasıl yapılır '' katagorılerıdır

buraya kadar üyesi olan sosyal ağları büyük olan kanallara özel bot gibi geldı değilmi size ?... böyle düşünüyorsanız aşşağ okuyunuz lütfen.

youtube uzerinde gunde yuzbınlerce kanal açılırken yuzbınlerce kanal kapanıyor..

bu yeni açılan kanalların üyeleri sıfır mantıken '' uye bot cekımı yapılmamıssa tabıkı ''

bu yenı kanalların canlı etkınlık sınırı olan 100 uye altındakı kanallara yonelık botlar

saatlık tarama yaparlar. yuzdelık dılım uzerınden her ülkeyi ayrı ayrı ÖNERİLEN VİDEOLAR bölümüne taşırlar..

bu ÖNERİLEN VİDEOLARDA Sıralamaya denk geldiniz.. aşşağıdakı ornek

önerılen vıdeolar sıralamasına gırmeden once Haer videosu

kılıçdaroğlu tayyip'e yüklendi başlık ızlenme sayısı 48 diyelim.

saatlık oranda 48 sayısı az demeyın 1-3-5-9 gosterım alan ne vıdeolar var işte bu size öne taşıyor..
ÖNERILEN VIDEOLAR katagorsinde sıralamaya girdiniz

gunluk hıtınızı nasıl artırcaksınız işin püf noktası işte

video sallamasyon başlık absurt başlık etiketsiz başlık, niche etiketlerle uyumlu başlık bunlar işte ilk 1 saatte bınlerce tık alıp
301+ 311+ 601+ gibi spam korumalara takılırsınız.
ne kadar yoğun hit alcagınız 24 saat ıcınde beli olur
en az genelde 3-4 k ızlenme sayısı alıyor bır ONERILEN VIDEO ındexsınde cıkan vıdeo

helekı spor yada eğlence videosu ise 1O binlerce tık alıyorsunuz.

şimdi tama katagorıye vıdeom gırdı 17 k ızlenım aldım ama uye sayım 2-3 kısı arttı dıyorsunuz degılmı.. fazla reklam gelırıde olmadı dıyceksınız.

burda şunu asla unutmayın.
her üyenın muhakkak facebook twıtter pıntteres yanı sosyal paylasım agı vardır en azından google + sayfası vardır.

burda 1 kişi paylaşması demek bir virüs gibi videonunuz 2-3 gunde mılyonlarca ızlenmenızı sağlata bılırler tek bir üye yeri geldimi

milyonluk üyesi olan kanallarla aşık artıra bilir ve
hergün kanalınızda abonelere feed ayarı uyguladıgınızda

güncel haber katagorısınde 5-10 haber geçersenız
2-3 ayda o kanal nasıl tutulur nasıl paylaşımlar alır.. gelırınızı nasıl bellı yerlere taşındıgını sizler an ve an gun ve gun şahıt olursunuz..

not : most popiler yayınlar genelde aylık ve yıllık videoları baz alır güncel videoları baz almaz. ornek 4 yıl once eklenen 120 ızlenımlı bir videonuz cıkar.. o unuttugunuz video sıze yuzlerce dolar kazandırır bunu unutmamanızı tavsıye ederim.

Güzel anlatmışsın bende merak ediyordum bu olayı. :)
Bir de şu 1 yıllık videolar nasıl çıkıyor onu anlamadım. Neye göre çıkıyor? Şansa mı nedir bunun olayı?

Güzel anlatmışsın bende merak ediyordum bu olayı. :)
Bir de şu 1 yıllık videolar nasıl çıkıyor onu anlamadım. Neye göre çıkıyor? Şansa mı nedir bunun olayı?

hiç birşey şans işi değildir.. insanlar işini şansa bırakır.. bilgisayar yazılımlarının ruhu nede kalbi vardır. :) asla şansa bırakmazlar.

yıllık ,aylık videoların çıkması sizin kanallarınızın. ne kadar güncel olduğudur.

% 75 oranında kanallarını güncel tutan kullanıcıların videolarını seçer.
seçerken az gösterimli,
yüksek beğenme
yüksek paylaşım
en önemlisi yorum sıralaması üzerine indexsler most popiler modülü.

---------- Mesaj saat 14:06:01 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:05:38 civarında gönderildi. ----------

Sağol hocam güzel paylaşım iyi anlatmşsın.

tşk ederim. sağolun.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri