portable firefox nasıl yapılır?

ripdimebag

Kayıtlı Üye
arkadaslar program filesdakı klasorlerı kopyalayınca olurmu veya bukadar basıtmı?tavsıyenız varmı

normal kurulum gerektiren firefoxun klasörünü kopyalamaktan bahsediyorsan olmaz hocam,googleda portable firefox diye aratıp portable firefox indirmen gerekiyor.ama zaten onu indirdim diyorsan,kullanımı ile ilgili bilgim yok :)

Portable ı bir kere kuruyorsun bir klasorre. ondan sonra tekrar kurmana gerek yok her seferinde. direk kopyalayabilirsin aynısını istedğin kadar.

Ana klasörü kullanmamaya dikkat et yalnız şaşırma.

Ana klasörü kullanmamaya dikkat et yalnız şaşırma.
bu konu önemli. eğer kullandığın bi klasörü kopyalarsan aynı klasörde 2 ayrı kanalın cookieleri olur. portable'ın kullanmanın anlamı kalmaz.

ben o yüzden her seferinde yeniden kuruyorum zaten 10 saniye sürüyor.

bu konu önemli. eğer kullandığın bi klasörü kopyalarsan aynı klasörde 2 ayrı kanalın cookieleri olur. portable'ın kullanmanın anlamı kalmaz.

dostum sımdı bu portableyı ıstedıgım kadar cogaltıp her klasorde farklı firefox olucak anladıgım kadarıyla

dostum sımdı bu portableyı ıstedıgım kadar cogaltıp her klasorde farklı firefox olucak anladıgım kadarıyla
evet ama kopyalama bak benim yöntem şöyle, sana da öneririm.

masaüstünde kanallar diye bir klasör oluştur. içine de firefox portable kurulum dosyasını at.

firefox portable kurmak istediğinde sana kurulum yerini soruyor, zaten otomatik olarak kanallarım klasörünü görüyor c:/users/kanallarım/firefoxportable gibisinden bi adres gösteriyor.

ben burda firefoxportable klasör adını kanalın mail adresi ne ise onu yazıyorum, [email protected] mesela. [email protected] kanalının cookieleri bu klasörün içinde saklanıyor.

[email protected] için yeniden kuruyorum yukarıdaki şekilde. bu kanalın cookieleri de bunda saklanıyor.

çok sayıda kanal olduğu için ctrl+f ile arayıp hemen bulabiliyorum bu şekilde.

evet ama kopyalama bak benim yöntem şöyle, sana da öneririm.

masaüstünde kanallar diye bir klasör oluştur. içine de firefox portable kurulum dosyasını at.

firefox portable kurmak istediğinde sana kurulum yerini soruyor, zaten otomatik olarak kanallarım klasörünü görüyor c:/users/kanallarım/firefoxportable gibisinden bi adres gösteriyor.

ben burda firefoxportable klasör adını kanalın mail adresi ne ise onu yazıyorum, [email protected] mesela. [email protected] kanalının cookieleri bu klasörün içinde saklanıyor.

[email protected] için yeniden kuruyorum yukarıdaki şekilde. bu kanalın cookieleri de bunda saklanıyor.

çok sayıda kanal olduğu için ctrl+f ile arayıp hemen bulabiliyorum bu şekilde.

aynen dostum bende oyle dusundum, temız portabledan kopyalayıp her portableye farklı ama hep aynı klasor ve aynı gmail olmak sartıyla kullanmak

ornegın;

portable 1 [email protected]
portable 2 [email protected] gibi

ilk kurduğuuzda 100 adet kopyalarsnınız. bişe olmaz. ilk kuralını bir kenara yedekliyorum devamlı ondan kullanıyorum.

ilk kurduğuuzda 100 adet kopyalarsnınız. bişe olmaz. ilk kuralını bir kenara yedekliyorum devamlı ondan kullanıyorum.
herkesin kendine göre çalışma yöntemi var haklısınız. bana böylesi kolay geliyor kafam dalgın olur yanlışlık yaparım diye ben bu şekilde çalışmayı tercih ediyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri