Pos Cihazından Para Geçirmeye Çalışan Kasiyer :D :D

böyle ekmeği peşinde olanlarla dalga geçenleri varya ... neyse ban yemeyelim gece gece sinirim hopladı..
çocuk zaten geçmeyeceğini biliyor videonun ilk anından son anına akdar izlesek ne oldugu ortaya çıkar .. neyse ....

24 saat çalışma olayı yanlıştır. max calışma saatleri 16 saattir. zaten bir insanın sağlığı üstüne elvermez. patronda çalıştırmaz, cok çalışan işçinin verimi düşer vsvsvsvs.

bu arada bazılarına komik gelebilir ama bence komik bir video değil. tamamen terbiye ile alakalı.

İtfaiyecilikte 24 saat iş 48 saat dinlenme diye biliyorum ama emin değilim.

insan böyle videoyu yükleyip para kazanmaya utanır ya neyse.

İtfaiyecilikte 24 saat iş 48 saat dinlenme diye biliyorum ama emin değilim.

kamu yararına yapılan işlerde. sağlık veya itfaiye , kolluk kuvvetleri bu konunun dışındadır. örnegin aralıksız 48 saat görev yapan , intern,att,itfaiyeci,polis,asker, olabilecegi gibi 16 saatten uzun çalışması yasak meslek gruplarıda mevcuttur.

Saçma saçma konuşmayın. Çocuk bildiğin ot çekmiş ya da bonzai. Konuşmaya konuşamıyor ve kafası basmıyor. Yok fazla çalışıyormuş vs. Bi kere aşırı yorgun da olsa o insan karşısındaki bir şey söyledikten sonra kendini gelir. Yani madde kullanmış. Konu kilit

Saçma saçma konuşmayın. Çocuk bildiğin ot çekmiş ya da bonzai. Konuşmaya konuşamıyor ve kafası basmıyor. Yok fazla çalışıyormuş vs. Bi kere aşırı yorgun da olsa o insan karşısındaki bir şey söyledikten sonra kendini gelir. Yani madde kullanmış. Konu kilit

Madde kullanıyor olsada karşısındaki gavatlara o çocukla dalga geçip üstüne birde video çekme hakkımı doğuruyor?

Madde Kullanma İle Alakası Yok Madde Kullansa Dudaklarını Isırır Durmadan Dudaklarını Yalar Triplere Girer ve Sizde Duymuşsunuzdur .mına koduğum 1 saatten beri uyuyon'' Diyor ve Bu Çocuk Madde Kullansaydı Gözü Dönüp o Adamdan İlla Hıncını ve Hırsını Alması Lazım Triplere Falan Girer İyi Birşey Değil Uyku Sersemi Yorgun ve Bunu Anlamakta Zorluk Çeken Dağdan İnmiş Müşteri

Arkadaşlar uykusuzluk çok kötüdür. İnsan ne yaptığının farkında değildir. bence arkadaş uykusuz kalmış para ile kartı ayırt edememiş.

bende zamanında calıstım ancak bu tarz olay sadece kutu köşlerde bulunan istasyonlarda geçerli olabilir ki görmedim bile.
Biz bile 16 saat çalısıp 36 saat dinlenirdik. senin dediğin olayı ben bu güne kadar hiç görmedim. Görmem de heralde

benim arkadaşı petrolu 1 gun calısıyor 1 gun evde .. çalışmadığı gunde ise işcisi geliyor 24 çekiyor

ne kadar yorgun,dalgın olursan ol para ile karti ayırt edersin.büyük ihtimal kafası güzel.

Videodaki arkadaşın kafası güzel kesinlikle. Ne kadar uykusuz olursan ol bu şekilde davranışlarda bulunmazsın. Bizlerde uykusuz kaldık. Yeri geldi 1-2 saatlik dinlenmeyle 48 saat çalıştığımız oldu. Biliriz uykusuzluğu ancak bu tür davranışlar yaptırmaz adama. :) En fazla 20 saniye sonra kendine gelir. ;)

asgari ücretle çalıştırırlar adamı tabi morali bozuk olur kimbilir ne sıkıntısı var allah yardımcısı olsun

İnanın bana bu bonzainin kafası hemen ırkçılık yapıp videodakilere giydirmeyin.

Karşısında ki adamlar deyim yerindeyse at hırsızı belli ki bilerek yaptırmışlar videoya çektiriyorlar çocukta korkusundan yapıyor bir şey demiyor. Kafası iyi falan değil yani bana sorarsanız o at hırsızlarıda kendilerini rezil etmiş allahın çakalları

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri