Merhaba arkadaşlar powerbank alıcam ama çok seçici ve kararsız olduğumdan ne alacağımı şaşırdım yardımlarınızı istiyorum 
Şimdi telefonumuzun hızlı şarj olması için powerbankın amper yüksekliğinden önce hızlı şarjı destekliyor olması gerkeiyormuş...
1. Şimdi alacağımız powebankın hızlı şarjı destekleyip desteklemediğini nereden anlarız ?
2. Bir powerbank kaç amper giriş ve çıkışa sahip olmalıdır ?
3. Herhangi bir powerbank tüm telefonları şarj edebilirmi ?
4. Powerbanklar telefonun pil ömrünü yermi telefona zararlımı ? zira benim telefonun bataryası çıkmayan cinsten eğer batarya ölürse ne yaparım..
5. Minimum 10.000 mAh lık hangi powerbankı almamı önerirsiniz ?
Şuan BU ÜRÜNÜ seçmiş durumdayım ama bilgilerinde samsung telefonu şarj edebildigini yazmıyor tededdütteyim.
Şimdi telefonumuzun hızlı şarj olması için powerbankın amper yüksekliğinden önce hızlı şarjı destekliyor olması gerkeiyormuş...
1. Şimdi alacağımız powebankın hızlı şarjı destekleyip desteklemediğini nereden anlarız ?
2. Bir powerbank kaç amper giriş ve çıkışa sahip olmalıdır ?
3. Herhangi bir powerbank tüm telefonları şarj edebilirmi ?
4. Powerbanklar telefonun pil ömrünü yermi telefona zararlımı ? zira benim telefonun bataryası çıkmayan cinsten eğer batarya ölürse ne yaparım..
5. Minimum 10.000 mAh lık hangi powerbankı almamı önerirsiniz ?
Şuan BU ÜRÜNÜ seçmiş durumdayım ama bilgilerinde samsung telefonu şarj edebildigini yazmıyor tededdütteyim.