Poyraz Karayel İzleyenler

Spor Servisi

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar bu dizi gerçekten çok kaliteli izledikçe insanı içine çekiyor. Bir bölüm bitiyor bir hafta geçsin çarşamba gelsin yeni bölümü izleyeyim diye gün sayıyorum. Aramızda izleyenler varsa tartışma-görüş alışverişi açısından iyi olur diye düşündüm. Azevvel de yeni bölümün ikinci fragmanını yayınladılar. Sizce Poyraz'ın geleceği ne olacak? :D

https://www.youtube.com/watch?v=5cL4qEB847M

Baba 24 saat verdi ona bakalım ne olucak ayşelgül ile kaçıcaklar galiba ama başaramayacaklar sefer ile zülfikar zorluk çıkarma gidelim diyorlar poyraza. Daha yazarım bende izliyorum yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyorum :) Şeref Meselesinide unutmayalım oda kaliteli bir dizi :D

tanıdık geldi mi ? :D

sid.jpg

uzun seneler sonra doğru dürüst tv izlemeye başladım. Karadayı ve kara para aşk kaçırmam

Arkadaşlar bu dizi gerçekten çok kaliteli izledikçe insanı içine çekiyor. Bir bölüm bitiyor bir hafta geçsin çarşamba gelsin yeni bölümü izleyeyim diye gün sayıyorum. Aramızda izleyenler varsa tartışma-görüş alışverişi açısından iyi olur diye düşündüm. Azevvel de yeni bölümün ikinci fragmanını yayınladılar. Sizce Poyraz'ın geleceği ne olacak? :D

https://www.youtube.com/watch?v=5cL4qEB847M

Oyunculuk, senaryo çok iyi izliyorum :) Yalnız babayı görünce bizim [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] aklıma geliyor :D

Dizi çok iyi...

Sema'nın babası, bahri ve mümtaz arasında geçmişte birşeyler olduğu belli.Sema da babasını bahri'nin öldürttüğüyle ilgili sanırım bişeyler biliyor ama bir plan doğrultusunda kendini açık etmiyor.Bu hikayeden çok ekmek çıkar çizgisini bozmadan devam eder umarım...

ben izlemiyorum ama iskender büyügün bi dizide oynadıgını hatırlıyorum,ismi poyraz karayel miş demekki dizinin :D

Dizi çok iyi...

Sema'nın babası, bahri ve mümtaz arasında geçmişte birşeyler olduğu belli.Sema da babasını bahri'nin öldürttüğüyle ilgili sanırım bişeyler biliyor ama bir plan doğrultusunda kendini açık etmiyor.Bu hikayeden çok ekmek çıkar çizgisini bozmadan devam eder umarım...
Aynen ben de öyle düşünüyorum

Valla yabancı dizileri keşfettikten sonra Türk dizilerini izleyemiyorum ezel kardeş payı birde kuzey güney dışında izleyemedim gitti

Valla yabancı dizileri keşfettikten sonra Türk dizilerini izleyemiyorum ezel kardeş payı birde kuzey güney dışında izleyemedim gitti
Hocam ben de öyle düşünüyordum bu diziye şans eseri rastlayana kadar :D Bizimkilerin böyle kaliteli işler çıkarması şaşırttı :D

Hocam ben de öyle düşünüyordum bu diziye şans eseri rastlayana kadar :D Bizimkilerin böyle kaliteli işler çıkarması şaşırttı :D

Ben de tesadüfen can sıkıntısından tekrarını izleyip başlamıştım.O şekilde olmasa asla izlemezdim, çünkü dizi ne kadar iyiyse ismi de o kadar kötü.Poyrazı anladık da karayel nedir? Anne kızlık soyadı da keşişleme falandır muhtemelen...

bayağı izleyen varmış gelecek hafta tartışabiliriz o zaman :)

Yıllardır dizi izlemezdim annem izliyo diye bikaç bölüm karadayı izledim döndüm başa sardım 1.bölümden 85. bölüme kadar 1 haftada ful diziyi izledim halada izliyorum :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri