Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Burdan biriyse söyleyinde banlansın.
bozum yaptırıp 1 2 gün sonra dispute çeken arkadaşlar iyisinizdir inşallah..gözlerinizden öpüyorum ...gün gelir devran döner horoz domalır tavuğu unutmayın
1 - 2 gün sonra çektilerse iyi ...
Şeref yoksunun birisi bana 3 ay sonra çekti ki KREDİ KARTINDA 6 aya kadar çekilebiliyrmus ...
Bozum yapan arkadaslar çok dikkat etsınler !!!
1 ay - 45 gun cıvarında o işi yaptım (çalışmıyor işsizken) şuanda en ters zamanımda bana 1.000 TL ödeten arkadaslar bende gözlerınızden öpuyorum !!!
ONLAR KENDINI BİLİYOR !!!
bunlar kimse ifşa edin arkadaşlar
---------- Spam Engelliyici 12:20 ---------- Önceki Mesaj 12:19 ----------
bunlar kimse ifşa edin arkadaşlar
1 - 2 gün sonra çektilerse iyi ...
Şeref yoksunun birisi bana 3 ay sonra çekti ki KREDİ KARTINDA 6 aya kadar çekilebiliyrmus ...
Bozum yapan arkadaslar çok dikkat etsınler !!!
1 ay - 45 gun cıvarında o işi yaptım (çalışmıyor işsizken) şuanda en ters zamanımda bana 1.000 TL ödeten arkadaslar bende gözlerınızden öpuyorum !!!
ONLAR KENDINI BİLİYOR !!!
bu saçma değil mi, pp nasıl izin veriyor buna çok komik bi zafiyet.
Size bulasmayin diye nesaj atmistim....bozum yaptırıp 1 2 gün sonra dispute çeken arkadaşlar iyisinizdir inşallah..gözlerinizden öpüyorum ...gün gelir devran döner horoz domalır tavuğu unutmayın
Hocam paypalini kapatırsan bir daha dispute açamazlar diye biliyorum.bence bu Pp i kapatıp başka bir hesap açın
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.