PPD ve CPA ile Online Kazanç Methodu!

Arkadaşlar bende bir youtube kanalı ve bir blog açtım şuanda hem konu açıp hem youtubeye videosunu atıcam tam 1 ayımı buna ayıracağım herkesi bilgilendiricem bakalım nasıl olacak.

Bu sharecash dan felan indirme yapamıyordum ben bu insanlar nasıl indiriyor

Arkadaşlar öyle bir yol buldum ki uyumadan saatlerdir araştırıyorum bundan sonra paraya para demicez. Şunu bir test edeyim :D

nedir hocam yöntem paylaşında bizde bilelim

Kardeşim gerekirse daha detaylı bir anlatım yapayım ama şimdilik şöyle söyleyeyim

Mesela 100 mb boyutunda bir dosyamız var. Bunu herhangi bir normal upload sitesine (mega.nz, dropbox vb) yüklüyoruz. Buradaki indirme linkimizi ise Sharecash Link Locker aracında kısaltıyoruz. (ShareCash) Bu işlem gayet basit bir işlem. Kısalttığında yani diğer deyişle link kilitlendiğinde Sharecash fileml.com/sdfghjhfd gibi yeni bir link oluşturuyor ve videolarda yada blogumuzda bu link ile dosyamızı paylaşıyoruz.

Dosyamız kilitlenmiş, yani offer ile korunmuş oluyor. Bu kısa linke tıklayan adam herhangi bir offer tamamladığında diğer upload sitesindeki linke yönlenip dosyayı indirebiliyor.

EDIT: Bunun farklı bir versiyonu da büyük boyuttaki dosyayı şifreli şekilde RAR'layıp, şifreyi ise metin belgesinde Sharecash sitesine yükleyip, bu şifreye ulaşacakları linki ise bir açıklayıcı metin belgesinde vererek, bu metin belgesini de şifreli rar ile birlikte bu kez normal olarak rar yapıp normal upload sitelerine yüklüyoruz. Cümle uzun oldu ama bu da basittir :D

bu ingilizce metinden hazır varsa paylaşır mısın :)

sharecash ve fileice indirmeleri hiçbir şekilde inmiyor tel falan istiyor kimse indirmez bunları

sharecash ve fileice indirmeleri hiçbir şekilde inmiyor tel falan istiyor kimse indirmez bunları

herkes sizin gibi düşünüyor ama benim dosyalarımı indiren birileri var ve ben kazanıyorum

ljvWyk.png

Sağlam bir alanda çalışmak lazım o zaman :) yarın deneyeyim bende ufak tefed dosya boyutu az olan dosyaları paylaşmak lazım

İlk konuda bahsettiğim türden bir mesaj gelmiş :)

"Bu işle ilgili blogumda ve birkaç forumda daha tanıtım yaptım geçen yıllarda. Birçok tepki aldım. Sahtekarlıkla bile suçlandım ödeme kanıtlarına rağmen. En çok duyduğum cümle ise şuydu:

"Kimse bu tekliflerle uğraşıp dosya indirmez" olmuştu. Oysa ki ben aylık 2-3k dolar kazanıyordum yani birileri benim dosyalarımı indiriyordu :) "

Sen de aynı cümleyi kurmuşsun kardeşim. Açtığım konuda neredeyse 60-70k dolar ödeme görüntüsü paylaştım. Yani sana göre kimse indirmiyor dosyaları ben fotoşop falan yaptım, yalan söylüyorum, ödemeler de yalan. Sharecash Fileice de babamın oğlunun şirketleri olduğu için ben almadığım ödemeleri almışım gibi gösterdim :confused:

Tabi ki dosyayı indirmek kolay değildir. Direk download'a tıklayıp indirilebilecek bir sistem olsaydı zaten 1 indirmeye 3 dolar 5 dolar veya 15 dolar 20 dolar vermezdi değil mi? Yine bu sistemde de kolay tamamlanabilen teklifler var fakat onlar 0.50-1.00 dolar civarı veriyor. Mobil teklifler ise daha yüksek oranda kazandırıyor.

Bu işte teklifi tamamlayıp dosyayı indirebilen kullanıcıların, linkinize tıklayan toplam kullanıcılara oranı genellikle %5-10 aralığındadır.

Linkinize her tıklayan ekranda gördüğü teklife tıklamayabilir.

Diyelimki 100 kişi linke tıkladı
Bu 100 kişiden 50'si tekliflere tıklayıp tamamlamaya çalıştı.
Bu 50 tıktan size dönecek rakam 3-5 indirmedir.

İnsanların işine yarayacak şeyler paylaşırsanız illa ki indiriyorlar.

Bu bir diğer sitedeki aylık istatistik.

stats.png

Mart'ın ilk haftasında Toplam 135 kez tekliflere tıklanmış. Bunlardan %7.41 oranla 10 kişi teklifi tamamlayabilmiş karşılığında $81.25 kazanmışım.

İlk konuda bahsettiğim türden bir mesaj gelmiş :)

Sen de aynı cümleyi kurmuşsun kardeşim. Açtığım konuda neredeyse 60-70k dolar ödeme görüntüsü paylaştım. Yani sana göre kimse indirmiyor dosyaları ben fotoşop falan yaptım, yalan söylüyorum, ödemeler de yalan. Sharecash Fileice de babamın oğlunun şirketleri olduğu için ben almadığım ödemeleri almışım gibi gösterdim :confused:

Tabi ki dosyayı indirmek kolay değildir. Direk download'a tıklayıp indirilebilecek bir sistem olsaydı zaten 1 indirmeye 3 dolar 5 dolar veya 15 dolar 20 dolar vermezdi değil mi? Yine bu sistemde de kolay tamamlanabilen teklifler var fakat onlar 0.50-1.00 dolar civarı veriyor. Mobil teklifler ise daha yüksek oranda kazandırıyor.

Bu işte teklifi tamamlayıp dosyayı indirebilen kullanıcıların, linkinize tıklayan toplam kullanıcılara oranı genellikle %5-10 aralığındadır.

Linkinize her tıklayan ekranda gördüğü teklife tıklamayabilir.

Diyelimki 100 kişi linke tıkladı
Bu 100 kişiden 50'si tekliflere tıklayıp tamamlamaya çalıştı.
Bu 50 tıktan size dönecek rakam 3-5 indirmedir.

İnsanların işine yarayacak şeyler paylaşırsanız illa ki indiriyorlar.

Bu bir diğer sitedeki aylık istatistik.

stats.png

Mart'ın ilk haftasında Toplam 135 kez tekliflere tıklanmış. Bunlardan %7.41 oranla 10 kişi teklifi tamamlayabilmiş karşılığında $81.25 kazanmışım.
Pm atmıştim, dönüş yapabilimisiniz?

Arkadaşlar 20'ye yakın ö.m birikmiş. Bir süre foruma giremediğimden. Bugün dönüş yaptım, alt üyem olan arkadaşlara bahsi geçen PDF'i gönderdim.

Yenisini hazırlamak niyetim de var ama henüz başlayamadım. Müsait bir zaman da konuyu da inceleyeceğim sorusu olan varsa bilgim dahilinde cevaplamaya çalışırım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri