Primmi Gerçekmi ? Ekin Soyak

Primmi Gerçekmi

• Prim

Oy: 129 90,2%
  • Gerçek

Oy: 14 9,8%

• Kullanılan toplam oy
    143
Yorumlardan gördüğüm kadarıyla bu ergeni seven yok ama bu forumda bile bu kadar konuşulduysa yeterince prim yapmış demektir.

Lütfen kimse alıntılamasın .

Bu adamdan en çok nefret edenlerden biriydim . Samimiyetsiz , itici adamın teki diyodum. Hatta forumda konusu açılınca sinirleniyodum .

Adam yaptıklarından pişman olup doğru yolda yürümeye çalışmasın mı ? Hatasını görüp düzelmeye çalışmasın mı ? Biz Müslümanlar ve müslüman geçinenler kadar itip kakmayı seven , destek olacağına köstek olan millet yok . Bizim kadar kıskanç , fesat yok . İslam alemi neden mi sıkıntı içerisinde ? Alın size cevabı .

Prim diyen arkadaşlar var ; yt da saçma sapan içerikler ve teşhir prim yapar . Bu çocuk bu içeriklerle eskisinden çok daha az izlenim alacağını biliyodur heralde.

Eğer ifşa videoları yayınlanmasaydı emin olun yaptıklarından pişman olmazdı. :D Bunun gibileri izlemeye değmez...

Bu videosundan sonra prim yaptığına artık inanmıyorum. Çay hause de bunu belirtmiş alt yorumda. Hadi hayırlısı :)
https://www.youtube.com/watch?v=ZATDr2rBYjo
ad8m4d.png

Adam yeni videosunda artık İslamiyet fıkhı üzerine yaşayacağını belirtmiş bu saatten sonra Prim yapıp yapmadığı bize düşmez. Ha eğer ki işin içinde Prim varsa Allah illa ki cezasını verecektir ama ben bu sabaha kadar prim yaptığını düşünürken son videosundan sonra samimi olduğu düşüncesindeyim, adam neden geçmişini silip yeni bir hayata başlamak istemesin ki?

Eleman Şeriatçı ve ATATÜRK düşmanı olmuş.

https://m.youtube.com/watch?v=R2uYnOl_1Ag Geçmişini bilmem zaten kendisini bağlar. Bu videoda bi anormallik yok. Bence doğru yolda. Diğer ifşa vs diyen çekirgeyide kısa izledim boş konuşuyor.
aynen öyle o suratsız boş boş konuşuyor ticaret yapmış adam dolandırıcı diyorlar böyle bir zihniyet olamaz ya kim olursa olsun isterse babası olsun ticaret yapmış adam fazla para kazanmak istemiş.

Sakal bıraktıyorlar işit oluyo,etek giydiriyorlar pkk oluyo, kamuflaj giydiriyorlar pyd oluyor.kot pantolon veriyorlar tikko vs oluyor.
belkide dünyadaki en büyük soykırım yaşanıyor ve masum insanlar bebekler ölüyor.

Yav gardasim niye bole adamlara prim veriyorsunuz bir gram faydasi yok insanlara cok uyuz oluyom bunun gibi tiplere

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri