Prison Break 5. Sezon Fragmanı Yayınlandı!

oo reyiz hayattaymış :DDDD benim ablam bile izliyordu :D

Hep böyle başlıyorlar Abd dizileri nabız yoklamak için 10 bölüm deyip, sonra 2. sezon onayı aldık hop 16 bölüm daha çekiyorlar.
Mini felan olmaz eğer izlenirse en az 3-4 sezonu var, Tanıtımı beğendim fakat, tüm sezonu özetlemişler, hapishaneden kaçtıkları sahneye kadar fragmanda var.

müslüman ülkede geçmesi ayrı güzel olacak merakla bekliyoruzzz :D

Hep böyle başlıyorlar Abd dizileri nabız yoklamak için 10 bölüm deyip, sonra 2. sezon onayı aldık hop 16 bölüm daha çekiyorlar.
Mini felan olmaz eğer izlenirse en az 3-4 sezonu var, Tanıtımı beğendim fakat, tüm sezonu özetlemişler, hapishaneden kaçtıkları sahneye kadar fragmanda var.

Bence öyle olmayacak. Prison Break dizisinin senaristleri kadar ters köşe yapan adamlar görmedim. Bu fragmanda da birşey vardır mutlaka, okadar basite kaçmamışlardır yani. İnşallah 3-4 sezon olur tabi. :D

efsane geri döndü diyorsunuz. Yabancı dizilerden izlediğim ilk ve tek yapım.2 gün önce finali bitirdim geç de olsa :D
[MENTION=14024]prisonbreak[/MENTION] aha reyis de gelmiş :D

paralarımı bitmiş. tadında bıraksalar olmazdı zaten. dövmeli reisin öldüğüne o kadar üzülmüşken bendeki değerinide kaybetti dizi.

Gözümde gelmiş geçmiş en iyi dizidir.Hele ki 1.sezonu yok mu offf böyle bir dizi bir daha gelmez dedik ama geldi.Aynı senarist ve yönetmenin elinden mi çıkıyor bilmiyorum fakat 6-7 ay önce haberini aldığımdan beri sabırsızlıkla bekliyordum.Dün tesadüfen resmi facebook sayfasındaki fragmanı anasayfama düştü.Umarım eskisi gibi kaliteli bölümler çekilir heyecanla bekliyorum.

efsane geri döndü diyorsunuz. Yabancı dizilerden izlediğim ilk ve tek yapım.2 gün önce finali bitirdim geç de olsa :D
[MENTION=14024]prisonbreak[/MENTION] aha reyis de gelmiş :D

O döneme kadar doğru dürüst dizi izlememiş Türk seyirciler için bir milad noktasıdır PB ama sanmıyorum ki aynı tadı alabilelim 5.sezondan.Kaldı ki şimdiye kadarki sezonlar içinde de 1.sezon efsanedir ve her sezon düşüş sürmüştür.Hayırlısı artık illa ki izleriz ama gönlümüzün efendisi olarak kalaydı iyiydi.

offff beeeeeeeee yüzyılın dizisi geri döndüüüü

fft16_mf7053109.Jpeg

Numan Acar isimli bir Türk de kadrodaymış

Mini dizi cekme mantigini cozemedim, boyle bir seye kalkisiyorlarsa 3-5 sezon daha eklesinler. Belki de rating hakkinda soru isaretleri var kafalarinda... Ne sacma diziler var 8-9 sezon oynandi ve oynaniyor... Sona'da cekilen sezon gibi 3-5 sezon daha olsa ne guzel olurdu... Hapishane disinda iken bolumler fazla tat vermiyor, kacsin bir daha sokun baska bir hapise :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri