S5E4 en beğendiğim bölüm oldu.Sürükleyici bir bölümdü, 10/9 verilir
ben de altyazılı link alabilir miyim rica etsem
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
S5E4 en beğendiğim bölüm oldu.Sürükleyici bir bölümdü, 10/9 verilir
bende alabilirmiyim acaba
ben link bulamadım nettn birisi link gönderebilir mi özelden
ben de altyazılı link alabilir miyim rica etsem
hocam varsa bende alabilirmiyim bulamadım bir türlügönderdim
S5E5 bu sabah yayınlandı alt yazı bekleyen varsa buyrun https://subscene.com/subtitles/prison-break-sequel-first-season-tv/turkish/1554382
Güzel haber eve gider gitmez açıyorum.Bence bu sezon eski sezonlardan çok çok daha iyi ama izlemeyen kesinlikle ilk başından izlemeli..
güzel iş çıkartıyorlar sırf kasvetli görüntü kalitesi için bile seyredilir.Tek sıkıntı bu sezon 9 bölüm olacakmış zaten dizinin süresi kısa bir de bölüm sayısını kısaltıyorlar
Adamlar kaliteli iş yaptıkları için kısada olsa seyirci tatmin oluyor. Böylesi daha iyi çok uzatıpta insanları sıkıntıya sokmuyorlar en azından.
Tatsız tuzsuz bölümler...keşke hiç dönmeseydi.
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çok ciddiyim hocam, eski günlerin hatrına izliyoruz da maalesef durum bu.nickim olacak kadar olduğu halde bunu gormemezlik edemem.Ciddi olamazsın. Tamam eskisinden etikelenmesek yenisini izlemeyiz de eski bölümlerde böyle ekşın mı vardı?
Harika bence..
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.