Hasnicktir
Yasaklanmış
- Web sitesi
- cepportal.blogspot.com
Merhaba arkadaşlar size adım adım probuxtan nasıl para kazanılır onu anlatacağım.
Öncelikle siteye Buradan gidiyoruz.
Refli linki verdim çünkü işleyiş şu yöndedir. Siz refli linkle kayıt yaptıysanız, benim kazandığım paranın bir kısmı sizede yansır sizinkide aynı şekilde yani bu şekilde normalden daha fazla kazanıyorsunuz.
Refsiz link için TIKLA
Anlatıma geçelim;
Birinci olarak "Start Earning Now" a tıklıyoruz.
Kayıt aşamasında kullandığınız bir e-posta girin, onay kodu gönderiliyor.
Kayıt tamamlandıktan sonra size 25 tane görev veriyor. Görevden kasıtları 25 site. Girdiğiniz her sitede 5 saniye geri sayım sayacı son bulduktan sonra hesabınıza 0.0001$ para naklediliyor.
Youtube'ta olduğu gibi reklamın cinsine göre ücrette değişiyor tabi 0.0001$ yerine 0.015$ olan reklamlarda çıkabiliyor.
Bunu seri olarak yaptığınızda 5 dakikada bitireceğiniz. ve Size çerez niyetine haftada yoktan 15-20$ getirecek bir sitedir.
Ödemeyi paypal üzerinden yapıyorlar. Buyrun bir ödeme bildirimi,,,
Öncelikle siteye Buradan gidiyoruz.
Refli linki verdim çünkü işleyiş şu yöndedir. Siz refli linkle kayıt yaptıysanız, benim kazandığım paranın bir kısmı sizede yansır sizinkide aynı şekilde yani bu şekilde normalden daha fazla kazanıyorsunuz.
Refsiz link için TIKLA
Anlatıma geçelim;
Birinci olarak "Start Earning Now" a tıklıyoruz.
Kayıt aşamasında kullandığınız bir e-posta girin, onay kodu gönderiliyor.
Kayıt tamamlandıktan sonra size 25 tane görev veriyor. Görevden kasıtları 25 site. Girdiğiniz her sitede 5 saniye geri sayım sayacı son bulduktan sonra hesabınıza 0.0001$ para naklediliyor.
Youtube'ta olduğu gibi reklamın cinsine göre ücrette değişiyor tabi 0.0001$ yerine 0.015$ olan reklamlarda çıkabiliyor.
Bunu seri olarak yaptığınızda 5 dakikada bitireceğiniz. ve Size çerez niyetine haftada yoktan 15-20$ getirecek bir sitedir.
Ödemeyi paypal üzerinden yapıyorlar. Buyrun bir ödeme bildirimi,,,