Probux ile Kolay Para Kazanma

Hasnicktir

Yasaklanmış
Web sitesi
cepportal.blogspot.com
Merhaba arkadaşlar size adım adım probuxtan nasıl para kazanılır onu anlatacağım.

Öncelikle siteye Buradan gidiyoruz.

Refli linki verdim çünkü işleyiş şu yöndedir. Siz refli linkle kayıt yaptıysanız, benim kazandığım paranın bir kısmı sizede yansır sizinkide aynı şekilde yani bu şekilde normalden daha fazla kazanıyorsunuz.

Refsiz link için TIKLA

Anlatıma geçelim;

Birinci olarak "Start Earning Now" a tıklıyoruz.

Kayıt aşamasında kullandığınız bir e-posta girin, onay kodu gönderiliyor.

Kayıt tamamlandıktan sonra size 25 tane görev veriyor. Görevden kasıtları 25 site. Girdiğiniz her sitede 5 saniye geri sayım sayacı son bulduktan sonra hesabınıza 0.0001$ para naklediliyor.

Youtube'ta olduğu gibi reklamın cinsine göre ücrette değişiyor tabi 0.0001$ yerine 0.015$ olan reklamlarda çıkabiliyor.

Bunu seri olarak yaptığınızda 5 dakikada bitireceğiniz. ve Size çerez niyetine haftada yoktan 15-20$ getirecek bir sitedir.

Ödemeyi paypal üzerinden yapıyorlar. Buyrun bir ödeme bildirimi,,,

eojWyk.png

bakalım bakalım.
basit bir sistem. girin ek gelir olsun.
paypal hesabını nasıl alıyoruz kredi kartı gereklimi?

biliyorumda nasıl alındığını bilmiyorum. bakıyım hemen.
bi kaç defa kayıt oldum diye hatırlıyorum eksiden :D

---------- Mesaj saat 03:34:03 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:30:34 civarında gönderildi. ----------

evet hatırladım. kredi kartı istediği için alamamıştım.

hacı detaylı anlatmamışsın günlük 25 görevmi hergün yapcazmıı ?

25 tane 5 saniyelik var 0,001 $ veriyor,
+4 tane 30 saniyelik var 0,01 $ veriyor.

paypalı sonra hallederim. kasmaya devam maksat ek gelir. taş attıkta kolumuz mu yoruldu.

hocam 25 $ ları hangi hesapla çıkardınız acaba ben hesaplıyorum günlük 1 tl bile çıkmıyor.
0,001 $' lardan bahsediyoruz.

Hocam konu baltalamak gibi olmasın fakat bu işlerle çok uğraşan biriydim zamanında, yorumlarımı söyleyeyim. Sözüm bu siteye değil genel olarak, ptc ve tarzı sistemleredir. İnanın buraya harcadığınız veya harcayacağınız 1 Saati YT'ye harcayın, 10 misli kazanırsınız. Bu tarz siteler sadece insan kullanıyor. Zamanında bende saatlerimi günlerimi hafta hatta aylarımı verdim sonuç tek kuruş alamadım. Şuan bir sitede içeride 5 k dolar param var ama almak mümkünmü ? %0.000001.. Siz siz olun bulaşmayın böyle şeylere. Sadece zaman öldürürsünüz, bunu konu baltalayan biri olarak, kafasına göre yazan biri olarak görmeyin, inanın sizin için yazıyorum, boş iş bunlar. Ayrıca konu açan arkadaşım, yanlış anlama fakat eğer bir sistem paylaşıyorsan bunu sadece kendine kâr amaçlı olarak paylaşma, yani Refsiz linkte ver, bu zorunludur bildiğim kadarıyla. Her neyse, bu yazıyı okuyup, bunla uğraşan arkadaşlara gülüp geçebilirdim fakat bu forumda birşeylerden yararlanıp birşeyler yapıyorsak, olumsuz şeylerde uyarmakta boynumuzun borcudur. Tekrar söylüyorum kimse yanlış anlamasın burası paylaşım forumu, özellikle düşünce paylaşımı, bende burada düşüncemi paylaştım, kalın sağlıcakla.

5 dakikada niye zengin olayım arkadaşım soru sordum.
haftalık 25 $ hangi hesapla çıktı.
29 reklama tıkladım.
toplamda 0,14 tl verdi.
yani 15 kuruş :) 7 günde ne yapar 1 tl bile yapmaz.
haftalık o miktara nasıl hangi hesapla ulaştın onu soruyorum?
neyse arkadaşlar hiç girmeyin ben denedim onaylamıyorum :)

Hocam konu baltalamak gibi olmasın fakat bu işlerle çok uğraşan biriydim zamanında, yorumlarımı söyleyeyim. Sözüm bu siteye değil genel olarak, ptc ve tarzı sistemleredir. İnanın buraya harcadığınız veya harcayacağınız 1 Saati YT'ye harcayın, 10 misli kazanırsınız. Bu tarz siteler sadece insan kullanıyor. Zamanında bende saatlerimi günlerimi hafta hatta aylarımı verdim sonuç tek kuruş alamadım. Şuan bir sitede içeride 5 k dolar param var ama almak mümkünmü ? %0.000001.. Siz siz olun bulaşmayın böyle şeylere. Sadece zaman öldürürsünüz, bunu konu baltalayan biri olarak, kafasına göre yazan biri olarak görmeyin, inanın sizin için yazıyorum, boş iş bunlar. Ayrıca konu açan arkadaşım, yanlış anlama fakat eğer bir sistem paylaşıyorsan bunu sadece kendine kâr amaçlı olarak paylaşma, yani Refsiz linkte ver, bu zorunludur bildiğim kadarıyla. Her neyse, bu yazıyı okuyup, bunla uğraşan arkadaşlara gülüp geçebilirdim fakat bu forumda birşeylerden yararlanıp birşeyler yapıyorsak, olumsuz şeylerde uyarmakta boynumuzun borcudur. Tekrar söylüyorum kimse yanlış anlamasın burası paylaşım forumu, özellikle düşünce paylaşımı, bende burada düşüncemi paylaştım, kalın sağlıcakla.

Yorumunuza saygı duyuyorum sayın karadeli ancak ödeme almış biri olarak ekran fotoğrafı ile konu sabittir. Günde saatlerce zaman harcamayada gerek yok siteye bir girip baksaydınız keşke. Refsiz link olayına gelecek olursak url kısmından benim refimi silip yalın site kalmasını sağlayamayacak insan yoktur sanırım.

Konu baltalamak gibi olmasın demişsiniz ama bu ne oluyor? Neyse bir girip bakın isterseniz ondan sonra tekrar yorumunuzu bekliyorum.

Yorumunuza saygı duyuyorum sayın karadeli ancak ödeme almış biri olarak ekran fotoğrafı ile konu sabittir. Günde saatlerce zaman harcamayada gerek yok siteye bir girip baksaydınız keşke. Refsiz link olayına gelecek olursak url kısmından benim refimi silip yalın site kalmasını sağlayamayacak insan yoktur sanırım.

Konu baltalamak gibi olmasın demişsiniz ama bu ne oluyor? Neyse bir girip bakın isterseniz ondan sonra tekrar yorumunuzu bekliyorum.

Hocam ben bu tarz sitelere inanın çok girip baktım, o kadar şeyi sallamıyorum. probux'u zamanında yine duymuştum, bunun yanında neobux, bux.to gibi ptc sitelerini de kullanmış biri olarak söylüyorum bunları. Umarım dikkate alınırım, kazanç kısmına gelince de onca araştırma yapmama rağmen, bizi bu sitelere çeken websitesi sahipleri, kolay para kazanma, internetten para kazanma v.s gibi makaleler yazıp altına aylık 300 500 1k 2k gibi kazançlar yazan kişiler dışında, normal kullanıcı görmedim kazanan. Benim yaşadığım kadarıyla, ilk bikaçgün güzel kazanıyorsun, gitgide reklamlar azalıyor, bikaç hafta sonra günde 3 5 reklama düşüyo aylar sonra reklam tıklayamamaya başlıyorsun, sonra sana diyor ki gel bizim paralı üyemiz ol, sana daha çok reklam verelim, sen sözde premium üye oluyorsun döngü tekrar aynı şekilde ilerliyor..

İlk başlayan biri kazandığı 3 5 doların rehavetine kapılıp çok fazla zaman harcayabilir, ben bu yüzden arkadaşları baştan uyarayım dedim, bu arada eğer insanları uyarmak konu baltalamak oluyorsa, kusura bakmayın, ben kendimce bana düşen görevi yaptım.

Hocam ben bu tarz sitelere inanın çok girip baktım, o kadar şeyi sallamıyorum. probux'u zamanında yine duymuştum, bunun yanında neobux, bux.to gibi ptc sitelerini de kullanmış biri olarak söylüyorum bunları. Umarım dikkate alınırım, kazanç kısmına gelince de onca araştırma yapmama rağmen, bizi bu sitelere çeken websitesi sahipleri, kolay para kazanma, internetten para kazanma v.s gibi makaleler yazıp altına aylık 300 500 1k 2k gibi kazançlar yazan kişiler dışında, normal kullanıcı görmedim kazanan. Benim yaşadığım kadarıyla, ilk bikaçgün güzel kazanıyorsun, gitgide reklamlar azalıyor, bikaç hafta sonra günde 3 5 reklama düşüyo aylar sonra reklam tıklayamamaya başlıyorsun, sonra sana diyor ki gel bizim paralı üyemiz ol, sana daha çok reklam verelim, sen sözde premium üye oluyorsun döngü tekrar aynı şekilde ilerliyor..

İlk başlayan biri kazandığı 3 5 doların rehavetine kapılıp çok fazla zaman harcayabilir, ben bu yüzden arkadaşları baştan uyarayım dedim, bu arada eğer insanları uyarmak konu baltalamak oluyorsa, kusura bakmayın, ben kendimce bana düşen görevi yaptım.
peki teşekkür ederiz hocam

benim soruma cevap yokmu?
beni çabuk zengin olmaya çalışmakla itham ettiniz ama?
sizcede olduğundan çok çok fazla söylemediniz mi geliri?

neyse daha yazmıyorum.
size iyi sabahlar iyi çalışmalar.

benim soruma cevap yokmu?
beni çabuk zengin olmaya çalışmakla itham ettiniz ama?
sizcede olduğundan çok çok fazla söylemediniz mi geliri?

neyse daha yazmıyorum.
size iyi sabahlar iyi çalışmalar.

Bakın hocam, bilakis siz 3 kere sordunuz bende her defasında yanıtladım yine yanıtlarımda.
Hani 0.0001 olarak çıktı diye söylediğiniz reklamlar varya onlar diyorum belki yarın 0.015 çıkabilir. yada 0.010 olabilir. siz soruyorsunuz çünkü hazır bilgiye alışmışsınız. Araştırıp bakmıyorsunuz. ama ben sizin için onuda göstereceğim.

Umarım yardımcı olmuştur...

eW03AL.png

Bu arada free kayıt olduğunuz için altındaki olası reklam ücretlerine bakacaksınız

ne sordum ne yanıtladınız?
konu boyunca size karşı sorduğum tek soru paypal dı ona da cevabınız
ouuvv paypalı bilmiyormusunuz?? bu oldu.
haklısınız gerçi belki yeni olduğumdan bu işerle yeni yeni tanıştığımdan
benden başka sahip olmayan yoktur paypala. konumuzda bu değil zaten.

en yükseği 0,015 $. eminimki ayda yılda bir denk gelir.
ki bu paraylada sizin hesap ettiğiniz para çıkmıyor.
neyse tekrar ediyorum saol, sistemi bizimle paylaştın denedim beğenmedim sorun yok.
bu konudaki son mesajım uzatılacak bir şey yok.
iyi sabahlar kolay gelsin.

Hocam konuyu ilgili bölüme taşıdım. Ayrıca işleyiş ne tarz olursa olsun hem refli hem refsiz linki eklemeniz gerekiyor kurallara göre. Eklerseniz sevinirim, aksi takdirde refli link kaldırılacak. Kolay gelsin tüm arkadaşlara bol kazançlar..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri