Profesyonel Gmail Account Satışı Yapan Yabancı Site Var mı

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Alex

Kayıtlı Üye
mutlaka vardır diye düşünüyorum, gerçek telefon onaylı profesyonel account satışı yapan site dünyada kesin vardır.

güvenilir, birçok kişinin hesap aldığı, bildiğiniz yabancı bir site var mı böyle?

varsa kesinlikle mail alacağım bol bol, teşekkürler.

Sürekli gmail aldığı güvenilir kaynağı olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. (Pm yolu ile de ulaşabilirsiniz.)

aynen kendi kullandığınız, Spam vs kanal kapanma sorunu olmayan gerçek telefon onaylı gmail youtube hesabı satan yabancı siteler veya kişiler varsa bildiğiniz söyleyin arkadaşlar

---------- Mesaj saat 09:59:35 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 09:45:13 civarında gönderildi. ----------

google da araştırdım Türk ve Yabancı gmail toplu account satanları ama pek sonuca varamadım

---------- Mesaj saat 11:52:39 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 09:59:35 civarında gönderildi. ----------

hiç yok mu bilen

O gmailleri sana satacak kisi gercek telefonla acildi diyecek ama gozunle gormedigin icin nasil emin olacaksin?

Bunun yerine, telefonculukla ugrasan bir tanidik edinsen, tamir vs sebeplerle oraya gelen butun telefonlari kullanabildigin kadar kullanarak hesap acsan daha saglikli olur bana gore. Birkac hafta icinde yuzlerce hesap acmis olursun

O gmailleri sana satacak kisi gercek telefonla acildi diyecek ama gozunle gormedigin icin nasil emin olacaksin?

Bunun yerine, telefonculukla ugrasan bir tanidik edinsen, tamir vs sebeplerle oraya gelen butun telefonlari kullanabildigin kadar kullanarak hesap acsan daha saglikli olur bana gore. Birkac hafta icinde yuzlerce hesap acmis olursun

işte güvenilir, yüzlerce kişinin çalıştığı ve bir sorun yaşamadığı bir şirket olursa kurumsal yapılı her türlü güvenirsin, bu ölçekte büyük işler yapan kişiler gerçek telefonla diyorsa öyle açılıyordur

şöyle bir yer buldum, güvenilir midir bilmiyorum, fiyatlar çok cazip geldi: http://buygmailaccounts.org/

Öyle bir şirket olamaz.Çok hesap google politikalarına aykırı olabilir.Emin değilim ama bunu yasal bir dayanakla yapan bir şirket hiç görmedim.Blackhat forumlarında digitalpoints gibi yerlerde bulabilirsiniz.En güvenilir en çok satış yapanlardır.Denemeden de bulmanız zordur.Kolay gelsin.

Öyle bir şirket olamaz.Çok hesap google politikalarına aykırı olabilir.Emin değilim ama bunu yasal bir dayanakla yapan bir şirket hiç görmedim.Blackhat forumlarında digitalpoints gibi yerlerde bulabilirsiniz.En güvenilir en çok satış yapanlardır.Denemeden de bulmanız zordur.Kolay gelsin.

evet belirli bir müşteri kitlesi olan güvenilir bir yer arıyorum dediğiniz gibi ama bulmak kolay olmayacak anlaşılan

Eger isterseniz 7 ay once acilmis gmail hesaplarini uygun fiyattan verebilirim. Konularimo inceleyin isterseniz

5000 e yakin hesap acip sattim acarken ip degistirerek actim 3g modem oldugu icin kolay degisiyor ip ler hesaplar bide 7 aylik oldugu icin kapanma riski cok cok az.

arkadaşta anlama problemi var hala reklam yapıyor :D ah şu üyelikler açılmayaydı iyiydi

sakin olalım beyler, arkadaş yardımcı olmaya çalışıyor reklam olarak algılamadım

[MENTION=624]3eRKaN[/MENTION]

'skypeden ekleyin' neyi ekleyecegiz? Bende almayı düşünyorumda.

[MENTION=624]3eRKaN[/MENTION]

'skypeden ekleyin' neyi ekleyecegiz? Bende almayı düşünyorumda.

fans4web burası skype adresi buyrun 10 $ karşılığında 100 adet farklı isim soy isim telefon onaylı ve şifreleri dahi farklı farklı profesyonelce açılmış gmail adresleri üstelik eski tarihli.. bozdur bozdur harca :D

100 PVA Gmail Accounts

İle tel onaylı gmail hesapları mı kast ediliyor acaba?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri