beyinfirtinasi
Yasaklanmış
Merhabalar Değerli YTPARA Üyeleri,
Boş zamanlarımda sizlerin tasarımlarınızı yaparak hem kendime cep harçlığı hem de işlerinizi görmek istiyorum. Yaptığım tasarımları çok ucuza yapıyorum verdiğiniz ücret ise bir kardeşinize harçlık vermiş gibi düşünebilirsiniz.
Neler Yapıyorum?
Kapak Fotoğrafı - Youtube Banner - Afiş Tasarımı - Logo Tasarımı - Profesyonel Konu Tasarımı ve daha fazlası.
Ne kadara yapıyorum?
Kapak Fotoğrafı: 10TL
Youtube Banner: 10TL
Afiş Tasarımı ( Boyuta Göre ) : 5-10-15TL
Logo Tasarımı: 10TL
Tasarım Aşaması:
1- Bana verdiğim adreslerden ulaştıktan sonra gerekli görüşme yapılır,
2- İstediğiniz tasarımı anlatırsınız ve size banka adresini veririm
3- Tasarım süreci başlar ve ücret yattıktan sonra en geç 1 gün içinde tasarım elinizde olur.
NOT: Yaptığım tasarım da bulunan hata veya beğenmedğiniz yerleri 2 kez değiştirme hakkını sizlere veriyorum..
ULAŞIM ADRESLERİ:
Forum'dan özel mesaj atabilirsiniz.
REFERANSLAR
https://www.youtube.com/watch?v=DUfMwvkTPP0&feature=youtu.be
Boş zamanlarımda sizlerin tasarımlarınızı yaparak hem kendime cep harçlığı hem de işlerinizi görmek istiyorum. Yaptığım tasarımları çok ucuza yapıyorum verdiğiniz ücret ise bir kardeşinize harçlık vermiş gibi düşünebilirsiniz.
10 numara işcilik , işinin ehli , bir o kadarda ilgili bi kardeşimiz. Gönül rahatlığı ile çalışabilirsiniz
Sitemin açacağım yt kanalı için Kapak, intro, outro yaptırdım güzel iş çıkardı teşekkür ediyorum kendisine.
Verdiğim işi tam istediğim gibi yaptı ve kısa bir zamanda teslim etti. Kendisi çok ilgili birisi teşekkür ederim![]()
Eline sağlık![]()
Başarılarının devamını dilerim. Güzel işler çıkartıyorsun![]()
Kanal tasarım işi yapıldı. İşinde çok iyi bir arkadaş teşekkürler.
yetenekli, basarili ve inanilmaz hizli bir arkadas, eline saglik, cok tesekkurler
Facebook kapak ve logo tasarımı yapılacak.
Ben boyle efendi karsilik beklemeden aninda is yapan adam gormedim!
sagol kardesim adamsin
hatta ve hatta odemeyi almadan isini yapti aninda cevaplar geldi.
kesinlikle tavsiye ederim!
Ayrica ustadim, boyle devam et! Iyi yoldasin
Neler Yapıyorum?
Kapak Fotoğrafı - Youtube Banner - Afiş Tasarımı - Logo Tasarımı - Profesyonel Konu Tasarımı ve daha fazlası.
Ne kadara yapıyorum?
Kapak Fotoğrafı: 10TL
Youtube Banner: 10TL
Afiş Tasarımı ( Boyuta Göre ) : 5-10-15TL
Logo Tasarımı: 10TL
Tasarım Aşaması:
1- Bana verdiğim adreslerden ulaştıktan sonra gerekli görüşme yapılır,
2- İstediğiniz tasarımı anlatırsınız ve size banka adresini veririm
3- Tasarım süreci başlar ve ücret yattıktan sonra en geç 1 gün içinde tasarım elinizde olur.
NOT: Yaptığım tasarım da bulunan hata veya beğenmedğiniz yerleri 2 kez değiştirme hakkını sizlere veriyorum..
ULAŞIM ADRESLERİ:
Sitemin açacağım yt kanalı için Kapak, intro, outro yaptırdım güzel iş çıkardı teşekkür ediyorum kendisine.
Eline sağlık![]()
Başarılarının devamını dilerim. Güzel işler çıkartıyorsun![]()
Forum'dan özel mesaj atabilirsiniz.
REFERANSLAR
https://www.youtube.com/watch?v=DUfMwvkTPP0&feature=youtu.be
Son düzenleme: