Profesyonel Youtube Hizmeti Siz Söyleyin, Biz Yapalım - YoutubeHizmet.com

s.a hocam bu hazır kanallar nasıl oluyor acaba mesela baslangıc paketini aldım 3 kanal acıyormussunuz her birine 200+ video yukluyormussunz galıba yanlıs anlamadıysam . bu yüklenen videoları bızmı secıyoruz yoksa sızmı ?

Tahmin etmiştim , peki bu otomatik açılan hesapların kısa ömürlü olduğu biliniyor bunun için bir garanti veriyormusunuz ?

Fiverr, tbn, ve türkiyeye olmak üzere 1000+ hesap satışı yaptım daha bir şikayet almadım tüm hesapların kapandığına dair. Ha şu var gmail onaylı hesaplar bi süre sonra açılışta güvenlik için gmailde onaylanan telefon numarası istiyor bunu biraz geç farkettim hesapların yanında onaylanan telefonlarıda veriyorum bu sorun ortadan kalkıyor. Bir çok satış konum mevcut 2 aydırda satış yapıyorum eğer kapanma gibi bir durum olursa zaten hesap satışına son veririm :)

---------- Mesaj saat 13:39:49 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:38:18 civarında gönderildi. ----------

s.a hocam bu hazır kanallar nasıl oluyor acaba mesela baslangıc paketini aldım 3 kanal acıyormussunuz her birine 200+ video yukluyormussunz galıba yanlıs anlamadıysam . bu yüklenen videoları bızmı secıyoruz yoksa sızmı ?

Aleyküm Selam.
3 Adet kanal açıyoruz kanalların kategorilerini siz belirliyorsunuz belirlediğiniz kategorilerde kanallara 200+ video yüklüyoruz hesaplar yanındada video yükleme işlemini devam ettirmeniz için hediye video yükleme botu veriyoruz.

Merhabalar kişiye özel hizmet veriyormusunuz hocam?

istediklerim
*benim belirliyeceğim kaynak sitelerden video çekecek
*1video aynı anda 100 kanala yükleme yapılacak.
*video başlıkları farklı dillere çevirecek
*etiketleme benim vereceğim kaynaktan seçilecek (arama yaparak)
*otomatik imleme yapacak
*sistemi ben istediğim sunucuda çalıştırabilecem

böyle bir hizmetiniz varsa fiyatı pm atarmısınız hocam.

iyi çalışmalar...

Merhabalar kişiye özel hizmet veriyormusunuz hocam?

istediklerim
*benim belirliyeceğim kaynak sitelerden video çekecek
*1video aynı anda 100 kanala yükleme yapılacak.
*video başlıkları farklı dillere çevirecek
*etiketleme benim vereceğim kaynaktan seçilecek (arama yaparak)
*otomatik imleme yapacak
*sistemi ben istediğim sunucuda çalıştırabilecem

böyle bir hizmetiniz varsa fiyatı pm atarmısınız hocam.

iyi çalışmalar...

Tabiki böyle bir hizmette sağlayabiliriz pm attım.

Bu arkadasin yaptigi is ve verdigi hizmet gercekden 10 numara.Su an 3 gunluk bir calisma yaptik ve bu gidislede uzun sure yapacagiz sanirim cok memnunum.Bu calisma duzenini,calismasina olan disiplinini bozmadigi surece bu iste bir cok musteriye sorunsuz hizmet vereceginden suphem yok.

Gercekden yaptigi isi hak edecek,hak eden kisilerden birisi bu arkadas.Tavsiye ediyorum is yaptirmayi dusunenlere.

Bu arkadasin yaptigi is ve verdigi hizmet gercekden 10 numara.Su an 3 gunluk bir calisma yaptik ve bu gidislede uzun sure yapacagiz sanirim cok memnunum.Bu calisma duzenini,calismasina olan disiplinini bozmadigi surece bu iste bir cok musteriye sorunsuz hizmet vereceginden suphem yok.

Gercekden yaptigi isi hak edecek,hak eden kisilerden birisi bu arkadas.Tavsiye ediyorum is yaptirmayi dusunenlere.

abi mini translate paketi aldım 250 video yüklemesi gerekirken 210 video yüklendi kanala para kazanması aktif değil telefon açıyoruz cevap vermiyorlar size iyi gözüküp bizi mi sömürüyorlar acaba yanlış anlaşılmasın belgeleri sunabilirim zaten koyduğu 210 videonun % 5 lik bi kısmı 3. taraf verdi bi o kadarınında para kazanması aktif olmadı ticari hakların size ait olduğunu kanıtlayın dedi aldıkları parayı haketmiyorlar

altaki arkadasın dedigi gibi aynı sorunları bende yasıyorum siz bannerini koymusunuz ama bizleri madur ediyor nasil olcak ya bire bire iletisim kurun cevap versin yada banneri kaldırın size güvenerek alıyoruz biz

Arkadaslar 3 gundur kendisi yok sanirim ya birsey oldu yada firsati olmadi.Benimde aldigim kanalalrin actirdigim maillerin 100/35'i patladi.Bu isde bunlarla cok karsilasiyoruz gayet normal ancak kendisinin 3 gundur olmamasi bence ozel sebebleri vardir diye dusunuyorum cunki dolandirici yada boyle isi yaprim birakacak bi tip degil konustugum,yaptigim islerden gordugum kadari ile.

Kendisi geldiginde gerekli duzenlemeyi hatalari ne varsa yapacakdir.Hemen isyan etmeyelim insanlik hali hersey olabilir.Bende beklemedeyim kendisi gerekli aciklamayi yapacakdir insallah.

[/COLOR]
abi mini translate paketi aldım 250 video yüklemesi gerekirken 210 video yüklendi kanala para kazanması aktif değil telefon açıyoruz cevap vermiyorlar size iyi gözüküp bizi mi sömürüyorlar acaba yanlış anlaşılmasın belgeleri sunabilirim zaten koyduğu 210 videonun % 5 lik bi kısmı 3. taraf verdi bi o kadarınında para kazanması aktif olmadı ticari hakların size ait olduğunu kanıtlayın dedi aldıkları parayı haketmiyorlar

Skype üzerinden iletişime geçin lütfen açıklamaları yapıyım.

altaki arkadasın dedigi gibi aynı sorunları bende yasıyorum siz bannerini koymusunuz ama bizleri madur ediyor nasil olcak ya bire bire iletisim kurun cevap versin yada banneri kaldırın size güvenerek alıyoruz biz

Sizde aynı şekilde skype açık durumda.

Arkadaslar 3 gundur kendisi yok sanirim ya birsey oldu yada firsati olmadi.Benimde aldigim kanalalrin actirdigim maillerin 100/35'i patladi.Bu isde bunlarla cok karsilasiyoruz gayet normal ancak kendisinin 3 gundur olmamasi bence ozel sebebleri vardir diye dusunuyorum cunki dolandirici yada boyle isi yaprim birakacak bi tip degil konustugum,yaptigim islerden gordugum kadari ile.

Kendisi geldiginde gerekli duzenlemeyi hatalari ne varsa yapacakdir.Hemen isyan etmeyelim insanlik hali hersey olabilir.Bende beklemedeyim kendisi gerekli aciklamayi yapacakdir insallah.

Size belirtmiştim birkaç sorunu zaten bu yüzden biraz ara verdik düzenlemeler vs. birkaç gündürde şehir dışına cıkmak zorundaydım ondan arkadaşlara gerekli cevapları veremedim ulaşırlarsa sorunlarını çözeceğiz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri