Profil Bilişim sorun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Birincisi ben senin firman hakkında yorum atmadım.Senin firman değil birbaşkası olabilir x firması için sorun olan konuda memnunuiyet dile getirilmez çözüm aranır.Yani senin firmanla alakalı olumlu veya olumsuz hiçbir yorumum yok.Sadece bu tarz konularda memnunuiyet yerine çözüm mesajları atılsın dedim.

Son olarak ise bana bir sorun yaşatsana allahını seversen.Kapı numarama kadar sana vereyim gel bana bir sorun yaşat lütfen rica ediyorum senden.Artistlik yapma,kendi bileğini balyoz sanma milletinkini yemeden velet.

---------- Spam Engelliyici 00:36 ---------- Önceki Mesaj 00:35 ----------

hocam ben firma ile alakalı yorum atmadım.Ben bu tarz konulara çözüm mesajları atılsın dedim ki buda doğru bir söz.

Konu sahibinin mesajı : ''Merhaba arkadaşlar,bu profil bilişim firması sürekli vds bağlantısı kesiliyor işimiz gücümüz var sürekli bağlantı kesiliyor,ticket attım hala dönülmedi dünden beri açıkcası memnun değilim.'' Mesajta kişi memnun olmadığını dile getirmiş ve merhaba arkadaşlar diye konuya girmiş yani forum üyelerine derdini anlatıyor. Üyelerde firma hakkında görüşlerini belirtmekde haklıdır.

Eğer şikayette bulunsa makineler kesiliyor paramı iade istiyorum pm'lerime cevap vermiyor derhal buraya gelmesini ve ücretimi iade etmesini talep ediyorum deseydi diğer arkadaşların ''Bende bu arkadaşla çalışıyorum çok memnunum'' mesajları o zaman saçma olurdu ve sen haklı olurdun. Birde son zamanlarda adresini ver, adresimi vereyim gel, telefonunu ver bir konuşalım mesajları üyelere hiç yakışmıyor. Burada bir aileyiz bu mesajların tehdit içeriklidir.

Vay arkadaş ne uzamış konu ya. Hizmeti alan ben, parayı veren ben, ben bu kadar uzatmadım.

Tamam bir sorun oldu, düzeltildi. Arkadaş ilgilendi.

Arkadaşlar ikili tartışmaya girmeyelim, tartışma yaşıyanlar için uyarıdır aksi halde kullanmış olduğunuz kelimeler yüzünden 1 ay uzaklaştırma alacaksınız, bu bir uyarıdır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri