Program İstek - Resim Doğrulama Atlama

Disturbed

Kayıtlı Üye
Her sitede resimli doğrulama kodunu atlatacak program yada browser eklentisi arıyorum. Bulduklarım genelde ücretli oldu eğerki ücretsizi varsa tavsiyelerinizi alabilirim eğer yoksa ve böyle bir program yazılabilirse fiyatı abartılı olmamak şartıyla teklifleri düşünebilirim.

Captcha'dan mı bahsediyorsunuz?

Captcha sürekli fotoğrafları güncelliyor.Bunu geçebilecek program/eklentinin ucuz olacağını düşünmüyorum.

Captcha sürekli fotoğrafları güncelliyor.Bunu geçebilecek program/eklentinin ucuz olacağını düşünmüyorum.

Belki bilmediğim bir program vardır da öneren çıkar diye şansımı denemek istedim tabi ücretsiz programlar öncelik :) dediğim gibi ücretli olursada fiyatına göre düşünebilirim

---------- Spam Engelliyici 17:43 ---------- Önceki Mesaj 17:42 ----------

Blogger isleri icin diyorsan calismalar sürüyor. Bir aya bizim bota entegre edebiliriz, ama kesin degil :)

Blogger işi için değil hocam. Genel kullanım amacı ptc siteleri için ama çeşitli işlerdede kullanıcam

Bazı yazılımcılar yapıyor ama biraz tuzlu gelir, ücretsiz bulmanız imkansız.

Blogger isleri icin diyorsan calismalar sürüyor. Bir aya bizim bota entegre edebiliriz, ama kesin degil :)

hocam oto blog yapacak bir program arıyorum.yapabilirmisiniz.ben kelimemi vercem.kelimeye göre resim+makale ve etiket ekliycek.tabiki bolğuda blogger hariç diğer sistemlerde otomatik yapcak.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri