Program Önerisi!!

doganuzun

Administrator
Kayıtlı Üye
Merhaba Arkadaşlar,

Biliyorsunuz ki formun bir çoğu % 80 ni spam çalışmakta ki ben de dahil.. Fakat karar verdim farklı temiz bir adsenseme özgün çalışacam, resimlerden video yapacam, yt de görüyorum resimler sağdan soldan efektli geliyor bende bu tars bişe yapmak istiyorum fakat yazı sağdan sola yada yukardan aşağıya doğru kayarak gelsin. Ben bu işlemi power paint de yapabilirmiyim sizin bana önereceğiniz basit bir program var mı ? cevaplar için şimdiden teşekkürler.

basit olarak videomakerFX programı var istersen pm atabilirim.
youtubeden bakabilirsin videoları var...

basit olarak videomakerFX programı var istersen pm atabilirim.
youtubeden bakabilirsin videoları var...

Hocam ilgine çok teşekkürler.. pm atarsan sevinirim..
yazı gelişini istediğimiz gibi ayarlıyabiliyoruz dimi..
çünkü yazılar alta reklamların orda çıkarsa tık daha çok olur diye düşünüyorum :)

powerdirector slideshow diye aratıp videoları izle beğenirsen bulursun bi link artık.

hocam ben edius çalışıyorum ve oldukça da hızlı bir şekilde sunumlar hazırlıyorum. Hazırladığım sunumlardan bugüne kadar doğru düzgün para akışı olmadı. Özgün başladım ama spama dönüş yapıyorum :) Özgün çalışacaksınız tavsiyem bir anda gündem olan şeylere yönelin. Örn. geçenlerde anneler günü ve hıdırellez vardı. Bunlara sunum hazırlasaydınız 3-5 bi şeyler bırakırdı. Bir de ben şunu gözlemledim. Yine örnek vererek açıklayayım: Bu hafta Victoria Secret olsa ve siz victoria secret fotolarından oluşan hd slide hazırlasanız, adamın biri geliyor Rihanna'nın katıldığı bölümü kesip koyarak rahatlıkla 300k basıyor. Siz de 1k bile göremiyorsunuz.

After Effects, eğer bilgisayarın 64 bit değilse Sony Vegas Pro en kötü ihtimalle Camtasia .

Mobil

After Effects, eğer bilgisayarın 64 bit değilse Sony Vegas Pro en kötü ihtimalle Camtasia .

Mobil

Hocam resimlerden slayt yapağım diye öneri isteyen birine after effects mi öneriyorsunuz. :)
İlk cevap veren arkadaşın dediği gibi movie maker işini görür;
Kayan yazı, efektli resim geçişleri pratik ve güzel bir şekilde yapabilirsin.
Ben camtasia kullanıyorum ancak slayt yapacağım zaman movie maker'ı tercih ediyorum.
Daha uygun geliyor slayt yapmaya.

Sadece boş slayt olursa bir yerde sıkar diye düşündüm. ae kullanırsa isterse nette bulabileceği bir çok efekt ile görseli zenginleştirebilir Sonuçta uzun soluklu bir işe girişiyor, başlangıç için çok ileri ama daha sonra pişman olmaz diye düşünüyorum. :D
Hocam resimlerden slayt yapağım diye öneri isteyen birine after effects mi öneriyorsunuz. :)
İlk cevap veren arkadaşın dediği gibi movie maker işini görür;
Kayan yazı, efektli resim geçişleri pratik ve güzel bir şekilde yapabilirsin.
Ben camtasia kullanıyorum ancak slayt yapacağım zaman movie maker'ı tercih ediyorum.
Daha uygun geliyor slayt yapmaya.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri