Program yazdırmak istiyorum (Ücretli)

Camtasia
Corel screen Capture ise direk avi olarak düşük boyutta kayıt yapıyor

Hocam kayıt programı çok ama zaman zaman donmalar oluyor. Bunun önüne geçmek istiyorum aynı zamanda zamandan tasarruf etmek için online otomatik kayıt yapan bir sistem olmasını istiyorum. Ben talimat verecem zamanı gelince kaydı yapacak.

Hocam kayıt programı çok ama zaman zaman donmalar oluyor. Bunun önüne geçmek istiyorum aynı zamanda zamandan tasarruf etmek için online otomatik kayıt yapan bir sistem olmasını istiyorum. Ben talimat verecem zamanı gelince kaydı yapacak.

Stream yayın değilde, tvden kayıt yapabiliyorsan mesela bilmeyen vardır, smart tvlerde kayıt özelliği mevcut 250gb harddisk takıyosun hangi kanalda saat kaçtan kaça yayın yapacan tvye giriyorsun bilgileri tıkır tıkır kayıt yapıyor. Bu arada kayıt alan uydu alıcılarıda mevcut

Hocam her tv kartı direk ytye upload mı yapıyor ? Kullandığınız bir marka mevcutmu ? nasıl oluyor anlatabilir misiniz biraz ?

hocam hepsı yapıyor gıbı kayıt ozellıgı olsun yeter bırazteferruatlı ama sıızn kotanızdan yemıyor yt dırek upload alıyor sadece ıslenme suresını beklıyorsunuz

50-60 liraya bir kayıt özellikli uydu alıcı
100TL ye 2.el 37 ekran TV
uydu anten+anten kablosu
-----------------------------------------
bir de programın başladığı saati birine söylüyorsun,o saatte kumandadan record tuşuna basıyor :D

o nasıl bişeymiş merak ettim, hangi tv kartı yayını direk yt üzerine kayıt yapıyor ve kotadan yemiyor?

Hocam her tv kartı direk ytye upload mı yapıyor ? Kullandığınız bir marka mevcutmu ? nasıl oluyor anlatabilir misiniz biraz ?

o nasıl bişeymiş merak ettim, hangi tv kartı yayını direk yt üzerine kayıt yapıyor ve kotadan yemiyor?

Öyle bir şey yok :) muhtemelen kaydı yaparken kaydettiği dosya bilgisayarın bir yerinde gözüküyordur kayıt devam ettikçe boyutu büyüyordur o videoyu youtube'a attığınızda dosya boyutu büyümeye devam ettiği için uploadda yayını bitirene kadar devam ediyordur

ama ben denemiştim o tür dosyaalrı ne zaman youtube'a atmaya kalksam attığım kısma kadar upload ediyordu

Kesintisiz ve en hızlı kaydı tv kartıyla alırsınız yeni mode uydu alıcılarının çoğunda kaydetme özelliği olur kayıt yapacağı zamanı ayarlarsınız o zamanı gelince yapar kaydeder size reklamalrı çıkarıp renderlayıp yayınlaması kalır.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri