Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
İngilizcen var mı?
Sen de mi önce ingilizce öğren diyeceksin hocam![]()
İngilizcem iyi değil ama Okuduğumu anlarım .
<?php for($i=1;$i<=5;$i++){ ?> 'birden, beşe kadar'
<li>Örnek <?php echo $i; ?></li> 'ekrana sırayla yazdır'
<?php } ?>
Sen de mi önce ingilizce öğren diyeceksin hocam![]()
İngilizcem iyi değil ama Okuduğumu anlarım .
koptum hocam umarım sende gülersin :İngilizcem hiç yok, okulda matematiğim devamlı düzenli olarak zayıf gelirdi, ve şuanda php ile yapamayacağım hiç bir şey yokBende başlayacağım zaman bana söylenen; önce ingilizce şart daha sonra matematiğin iyi olacak vb. şeyler söylendi ama sonuç olarak eğer azim varsa gerisi boş
![]()
İngilizcem hiç yok, okulda matematiğim devamlı düzenli olarak zayıf gelirdi, ve şuanda php ile yapamayacağım hiç bir şey yokBende başlayacağım zaman bana söylenen; önce ingilizce şart daha sonra matematiğin iyi olacak vb. şeyler söylendi ama sonuç olarak eğer azim varsa gerisi boş
![]()
Budur (nokta)
Era hocam konu dışı olacak ama size bişey sormak istiyorum, ben bu yılın başlarında sağlam bi android eğitim seti aldım, 10 gün falan zor bela çalıştım, eğitim setinde ilk bölüm temel java eğitimi vardı ve konular tamamen kalıplaşmış kodlardan oluşuyordu, bende 10 gün boyunca gece gündüz kodları ezberlemeye çalıştım, sonra baktım olacak gibi değil bırakmak zorunda kaldım, acaba sizce programlama öğrenirken ve özellikle de android için kodları ezberlemeye gerek var mı, illa piyasadaki tüm kodları ezberlemek mi gerek
İngilizcem hiç yok, okulda matematiğim devamlı düzenli olarak zayıf gelirdi, ve şuanda php ile yapamayacağım hiç bir şey yokBende başlayacağım zaman bana söylenen; önce ingilizce şart daha sonra matematiğin iyi olacak vb. şeyler söylendi ama sonuç olarak eğer azim varsa gerisi boş
![]()
Hocam siz yazılıma biraz ortadan girmişsinizHiç yazılım bilgisi olmayan birinin yazılıma başlaması ve ilk aşamayı atlatabilmesi emin olun çok çok zor
ama eğer bu ilk aşamayı atlatabilirseniz gerisi çok basit. Aslında her şeyi ezberlemenize gerek yok. Belli başlı temel şeyleri bildikten sonra her türlü bu işi götürürsünüz. Çünkü gözle görülür bir şeyler yapıyorsunuz buda size azim veriyor daha çok araştırma daha çok kodlama isteğiniz geliyor. İşin açıkcası şimdiki zamanda 10 yıl önceki gibi kaynak sıkıntısı yok. Nerede takılırsanız anında cevabı bulabiliyorsunuz. Orta seviyeyi geçtikten sonra uzman seviyesinde yazılımda takıldığınız da işte o zaman kolay kolay cevaplar internet de bulunmayabiliyor
ama yazılımda en önemlisi algoritmadır. Tüm kodları tüm fonksiyonları her şeyi ezberleyin eğer algoritma bilginiz yoksa emin olun sıfırsınız. Algoritmanız da zamanla kodlama yaparak, pratik yaparak, diğer yazılımları inceleyerek geliştirirsiniz.
Bu arada hangi andorid setini aldınız pm ile paylaşmanız mümkün mü?
ilahı hocam bu arada sizi görmüşken sorayım dedim bi ara açıklama gelicekti yutubum botuna saldırı sonrası olayların ne olduğunu açıklayan
![]()
İnternette bir çok ders mevcut ama anlatım olarak sıkıntı var. Tamam kodlar İngilizce ama anlatım tarzları da İngilizce bilenlere yönelik. Örneğin "include ediyoruz" demek yerine "dahil ediyoruz, ekliyoruz" gibi anlatsalar daha anlaşılır olacak. Konuşmalar bazen öyle seviyeye geliyor ki söyledikleri kelimeleri ayrıca Türkçeye çevirmek zorunda kalıyoruz. Girişten gelişmiş düzeye kadar tavsiye edebileceğiniz, güzel Türkçe'mizi de mümkün olduğunca kullanarak anlatan, ücretli veya ücretsiz bir eğitim seti tavsiyesi de sizden bekliyoruz.![]()
Arkadaşlar bence programlama yerine after effect öğrenin, programlama cidden çok zor, ben 10 gün uğraştım, günlük 7 8 saat, az daha kafayı yiyiyordum, herhalde çocuk olsaydım veya 15 16 yaşında olsaydım belki bi ihtimal öğrenirdim, ama şuan 27 28 yaşındayım, bu yaşta bünyem kaldıramadı sanırım
bence after effect öğrenin
ben bu siteden 3 tane eğitim seti aldım, photoshop, after effect ve android, tüm eğitim setleri çok kapsamlı, en ince ayrıntısına kadar öğretiyorlar
özellikle after effekt eğitim setinde anlatım yapan hocanın anlatım tarzı çok güzel, 1 ayda after effect uzmanı olup şu tarz videolar hazırlayabilirsiniz,
bence programlamadan çok daha basit ve eğlenceli
https://www.youtube.com/watch?v=xv7ayM0mrls
https://www.youtube.com/watch?v=POlavgSqdsU
Hocam bende After Effecst çalışıyorumda after effect uzmanı olmak için 1 ay gibi bir süre imkansız.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.