Programlamaya Giriş Eğitimi - ücretli - ?

robinex

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,

Yazılım öğrenmeye karar verdim. 6 ay zamanım var full time. internette araştırmalarım sonucunda bilge adam v.s araştırdım. en son olarak ta c ve sistem programcıları derneğine gittim mecidiyeköydeki.

Gördüğüm kadarıyla Giriş olarak "Programlamaya giriş" dersi almalıyım ama 80 saat ve sadece hafta sonu ve 2.5 ay sürecek diğer firmalarda aşa yukarı aynı yani bu eğitimlerin hepsi çalışanlar için hazırlanmış benim tüm günüm boş olduğu için evde çalışmaya karar verdim.

ilk aşamada kodpark akedemiye ulaştım ücretli videolu dersleri ve teknik desteği var bunun gibi

online eğitim veren ücretli kurumlar varmı dır?
tavsiyeleriniz özellikle varsa bekliyorum
ayrıca kitap da önerebilirsiniz

amaç = sıfırdan yazılım öğrenmek için öncelikle programlamaya giriş dersi alarak algoritma mantığını oturtmak sonrasında java eğitimi olarak devam etmek istiyorum.

zaman ayırıp bilgi verirseiz sevinirim

edit:::::::

hocamlarm cevaplar için teşekkür ederim.

bilgileri eksik yazmışım. şuan vb.net üzerinden veri çekme gibi bot tarzı programlar yazıyorum.

film botum var bilgileri çekip wordpress siteye konu açıyor.

benim amacımda zaten eğitim veren kurslara gitmek istemiyorum. amacım az da olsa destek ekibi olan bir online eğitim satın alayım.

süre olarakda başlangıç olarak 6 ay sonrasında tabiki geliştirmeye öğrenmeye devam edeceğim 6 ay full time zamanım var sadece bunu değerlendireceğim.

youtubeda binlerce eğitim var ama amaç yol gösteren birileri olsun eğitimde takıldığımda anında soruma cevap veren bi ekip olsun bunun için ücret te ödeyeceğim.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar,

Yazılım öğrenmeye karar verdim. 6 ay zamanım var full time. internette araştırmalarım sonucunda bilge adam v.s araştırdım. en son olarak ta c ve sistem programcıları derneğine gittim mecidiyeköydeki.

Gördüğüm kadarıyla Giriş olarak "Programlamaya giriş" dersi almalıyım ama 80 saat ve sadece hafta sonu ve 2.5 ay sürecek diğer firmalarda aşa yukarı aynı yani bu eğitimlerin hepsi çalışanlar için hazırlanmış benim tüm günüm boş olduğu için evde çalışmaya karar verdim.

ilk aşamada kodpark akedemiye ulaştım ücretli videolu dersleri ve teknik desteği var bunun gibi

amaç = sıfırdan yazılım öğrenmek için öncelikle programlamaya giriş dersi alarak algoritma mantığını oturtmak sonrasında java eğitimi olarak devam etmek istiyorum.

Kesinlikle gitme derim. Git o parayı bir yazılımcıya ver daha iyi bilgi edinirsin.

Merhaba arkadaşlar,

Hocam vb6 ve c# ile proje tabanlı çalışan birisi olarak sana öneride bulunuyorum.GİTME! bak evinde bilgisayarın var mis gibi,kursta sadece temel mantıkları öğrenirsin.şart yapıları döngüler vs vsvs..

ama onun yerine aklına bi proje koy örneğin bi siteden veri çekmeye çalış veya işte mysql bağlanmaya çalış..aldığın hataları google'da ara bul..bu bilgileri asla unutmazsın..

java olayına gelince bana çok karışık geliyor.. .net ile başladığım için kafam basmıyor..

ama tavsiye edenler var,yapacağın şeye bağlı.mobil uygulama vs. geliştireceksen kullanmanı öneririm.ben cordova kullanarak html & css & js ile kolayca uygulamalar geliştirebiliyorum :)

aynı zamanda web programlama öğrenmeni de öneririm..kazandıkları paralar malum...

ben şu şekilde ilerledim. xhtml - css2 - php - vb6 - c#

son olarak 6 ay bu süre için çok az diyebilirim sana,programlama sonsuzdur.neler yapmak istiyorsun onları bize açıklarsan daha fazla yardımcı olabiliriz..

bilgileri eksik yazmışım. şuan vb.net üzerinden veri çekme gibi bot tarzı programlar yazıyorum.

benim amacımda zaten eğitim veren kurslara gitmek istemiyorum. amacım az da olsa destek ekibi olan bir online eğitim satın alayım.

süre olarakda başlangıç olarak 6 ay sonrasında tabiki geliştirmeye öğrenmeye devam edeceğim 6 ay full time zamanım var sadece bunu değerlendireceğim

süre olarakda başlangıç olarak 6 ay sonrasında tabiki geliştirmeye öğrenmeye devam edeceğim 6 ay full time zamanım var sadece bunu değerlendireceğim

ben yerinde olsam. yazılım şirketi araştırırım. bana yol parası ve yemek verin. başkada bir şey istemem deyin. küçük küçük projelerde yer alın. 6 ay süre iyi bir destek olursun ve iyi bir bilgi birikimin olur.

ben yerinde olsam. yazılım şirketi araştırırım. bana yol parası ve yemek verin. başkada bir şey istemem deyin. küçük küçük projelerde yer alın. 6 ay süre iyi bir destek olursun ve iyi bir bilgi birikimin olur.

aynen şuan onuda araştırıyorum ama komple bu işe yoğunlaşacağım için evdeki vaktimi de değerlendireceim 1-2 firma gönünllü yani ücretsiz stajer arıyordu başvurdum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri