Programlar Hakkında Eğitim Seti Tavsiyem

26 hocam 27ye giricem,

Ben 10 12 yıldır bilgisayar kullanırım, oyunlarda çok zaman harcadım, keşke zamanında sadece Metin 2 ye ayırdığım zamanı bu programlara ayırsaydım,
ama ne demişler zararın neresinden dönsen kardır

ben after effekt 30 kadar derse çalıştım, şimdilik bıraktım, ben after effekti alırken planlarım after effekt üzerine kuruluydu, şuanda planlarım değişti, önceliğim photoshop sonra after effekt, şimdilik photoshop çalışıyorum photoshoptan sonra after effekte devam edicem

kesmesen daha iyi olurdu hocam bitirip başlayabilirdin peki 30 derste nekadar aşama kaydettin neler yapabiliyosun

kesmesen daha iyi olurdu hocam bitirip başlayabilirdin peki 30 derste nekadar aşama kaydettin neler yapabiliyosun

Resimlere hareket vermeyi, hareket kanunu falan öğrendim
Pcye geçince yaptığım videoları konuda paylaşırım

Ben after effekti kısa animasyonlar yapmak için aldım, ancak sonradan araştırdım animasyonların 3DMax tarzı programlar ile yapıldığını öğrendim, benim șimdilik planlarım photosop üzerine kurulu

---------- Spam Engelliyici 31.12.2015 00:04 ---------- Önceki Mesaj 30.12.2015 23:32 ----------

@Hemedo

1

2

3

4

5

Sanal Öğretim Sitesi cidden çok iyi arkadaşlar, ben 1 hafta önce Photoshop CS5 Eğitim Setini aldım, Biraz Önce Siteyi aradım bu eğitim setini CC ile değiştirdim, Aradaki 15 liralık farkı Ödedim
Yalnız bişey dikkatimi çekti Photoshop CS5 2gb boyutu vardı, CC 3.5gb boyutu var daha kapsamlı bir set sanırım Eğitim Süresi 35 Saat

bence para vermeğe deymez. youtubede bisürü var ingilizce türkçe eğitim setleri ücretsiz.

bence para vermeğe deymez. youtubede bisürü var ingilizce türkçe eğitim setleri ücretsiz.

Ücretsizlerde genelde konu anlatimlari daginik oluyor. Benim düsüncem baslangic icin egitim setleri gerekli oluyor. Sonrasinda dediginiz sekilde gelistirmek icin youtube ve benzeri yerlerde anlatimlar bakilabilir.

Emin Ol o ücretsiz dediğiniz eğitimler bu tarz ücretli eğitimlerin yanında hiçbişey, basitten konualrı anlatıp birçok şeyi geçiştiriyorlar,
Bana göre Bir programda prof olmak için böyle ücretli eğitim setleri şart
Belli seviyeye gelindikten sonra anca nette bulunan free eğitim setleri ile bişeyler yapılabilir

---------- Spam Engelliyici 19:11 ---------- Önceki Mesaj 19:09 ----------

indirmek icin siparis asamasinda adresi bos mu geciyoruz?

yok ben ev adresimi yazdım, ama şöyle bi seçenek vardı dersleri kargo ile mi istersiniz yoksa internetten mi indirmek istersiniz şeklinde 2 seçenek vardı
ben internetten indirmeyi seçtim, biraz daha ucuza geldi

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri