Prompt Yazmaktan Yorulanlar İçin: Tek Tıkla 8K Render Motoru (Forum Özel Plus Rütbe) Sınırsız Görsel Üretin

wbmasterforum

Kayıtlı Üye
Bir süredir bu yapay zeka işlerine kafa yoruyorum. Yok "hangi modeli kursam", yok "VRAM yetecek mi", yok "bu prompt neden patladı" derken baktım ki bu işin ameleliği sanatı öldürüyor. Ben de oturdum, kendi sistemimi yazdım: Ameleus AI.

Olayımız ne? Aslında çok basit. Arka planda güçlü bir motor çalışıyor ama ön planda seni yormayan, gözünü almayan simsiyah bir stüdyo var. Ben buna "Ameleus" dedim çünkü bu sistem bizim için gece gündüz demeden çalışan bir amele gibi. Sen sadece hayalini yazıyorsun, o gerisini halledip önüne koyuyor.

Neden böyle bir şey yaptım?

• Karmaşa Yok: Düğmelerle, ayarlarla boğulmak istemeyenler için tertemiz bir arayüz hazırladım.
  • Kütüphane Hazır: "Ne yazsam güzel çıkar?" diye düşünmeyin diye sevdiğim teknik şablonları grid olarak içine gömdüm. Tıkla ve üret.
  • Dertleşme Alanı: Bir hata mı aldın ya da bir fikrin mi var? Destek kısmından yaz, direkt panetime düşüyor, beraber çözeriz.
  • Gelecek Planı: Şimdilik görsel üretiyoruz ama niyetim büyük; yakında bu sisteme video ve özel eğitim modellerini de ekleyip tam bir üretim üssüne çevirmek.
Kripto Meselesi:Sistemi ayakta tutmak için bir Plus üyelik mevzusu ekledim. Kripto ile destek olan arkadaşlara motorun önceliğini veriyorum. Hem çark döner hem de daha hızlı üretim yaparsınız diye düşündüm. Hem sistemin devamlılığı hemde yeni proje üretimlerinde motivasyon için bağışta bulunanlara gelecekteki projelerimde öncelikli tanıtım birebir özel proje desteği sunma faaliyetlerim olacaktır.Oluşturulan görseller 10 dakika sonra sistemlerden silinmektedir.

Kısacası; gelin, deneyin, bir çayımı için. Beğenirseniz beraber büyütürüz bu şantiyeyi. Unutmadan Ameleus AI görsel üretebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir. Sistem ingilizce promtlar ile sağlıklı çalışmaktadır.
Fikir Öneri Proje ortaklığı ve geliştirme işlemleri için site üzerinden mesaj gönderebilirsiniz. Forumdan gelen üyelere bir süreliğine Plus üyelik ücretsiz veriyorum site üzerinden ytpara üzerinden geldiğinizi belirten mesaj göndermeniz yeterli,

1768138120141.png

1768138146366.png

Amelus'a Gitmek için Tıkla

Moderatör tarafında düzenlendi:
Moderatör tarafında düzenlendi:
Ekli dosyayı görüntüle 1810
(Görsel AmaleUs sistemleri tarafından üretilmiştir)

Ameleus Çalışıyordu şuan sistem aktif çalışmakta anlık kesintilerimiz olabilmekte, sistem geliştirmeleri yapıyorum

bağlantı adresini

https://johns-meditation-covered-photo.trycloudflare.com
hocam elimizde diyelimki 150 image prompt var bunların hepsini girsek çıktıları ayrı ayrı 1 den 150 ye kadar sıralayıp bize verebilirmi yoksa manuel tek tek mi yapmak gerek

hocam elimizde diyelimki 150 image prompt var bunların hepsini girsek çıktıları ayrı ayrı 1 den 150 ye kadar sıralayıp bize verebilirmi yoksa manuel tek tek mi yapmak gerek
tek seferde 150 promtu girip sırasıyla yaptırabilirim ama bu sistemi ve diğer kullanıcıları beklemeye alacağı için kullanmıyorum yerel testlerde yaptım bunu çalıştı yani

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri