Bir süredir bu yapay zeka işlerine kafa yoruyorum. Yok "hangi modeli kursam", yok "VRAM yetecek mi", yok "bu prompt neden patladı" derken baktım ki bu işin ameleliği sanatı öldürüyor. Ben de oturdum, kendi sistemimi yazdım: Ameleus AI.
Olayımız ne? Aslında çok basit. Arka planda güçlü bir motor çalışıyor ama ön planda seni yormayan, gözünü almayan simsiyah bir stüdyo var. Ben buna "Ameleus" dedim çünkü bu sistem bizim için gece gündüz demeden çalışan bir amele gibi. Sen sadece hayalini yazıyorsun, o gerisini halledip önüne koyuyor.
Neden böyle bir şey yaptım?
Kısacası; gelin, deneyin, bir çayımı için. Beğenirseniz beraber büyütürüz bu şantiyeyi. Unutmadan Ameleus AI görsel üretebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir. Sistem ingilizce promtlar ile sağlıklı çalışmaktadır.
Fikir Öneri Proje ortaklığı ve geliştirme işlemleri için site üzerinden mesaj gönderebilirsiniz. Forumdan gelen üyelere bir süreliğine Plus üyelik ücretsiz veriyorum site üzerinden ytpara üzerinden geldiğinizi belirten mesaj göndermeniz yeterli,

Amelus'a Gitmek için Tıkla
Olayımız ne? Aslında çok basit. Arka planda güçlü bir motor çalışıyor ama ön planda seni yormayan, gözünü almayan simsiyah bir stüdyo var. Ben buna "Ameleus" dedim çünkü bu sistem bizim için gece gündüz demeden çalışan bir amele gibi. Sen sadece hayalini yazıyorsun, o gerisini halledip önüne koyuyor.
Neden böyle bir şey yaptım?
- Karmaşa Yok: Düğmelerle, ayarlarla boğulmak istemeyenler için tertemiz bir arayüz hazırladım.
- Kütüphane Hazır: "Ne yazsam güzel çıkar?" diye düşünmeyin diye sevdiğim teknik şablonları grid olarak içine gömdüm. Tıkla ve üret.
- Dertleşme Alanı: Bir hata mı aldın ya da bir fikrin mi var? Destek kısmından yaz, direkt panetime düşüyor, beraber çözeriz.
- Gelecek Planı: Şimdilik görsel üretiyoruz ama niyetim büyük; yakında bu sisteme video ve özel eğitim modellerini de ekleyip tam bir üretim üssüne çevirmek.
Kısacası; gelin, deneyin, bir çayımı için. Beğenirseniz beraber büyütürüz bu şantiyeyi. Unutmadan Ameleus AI görsel üretebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir. Sistem ingilizce promtlar ile sağlıklı çalışmaktadır.
Fikir Öneri Proje ortaklığı ve geliştirme işlemleri için site üzerinden mesaj gönderebilirsiniz. Forumdan gelen üyelere bir süreliğine Plus üyelik ücretsiz veriyorum site üzerinden ytpara üzerinden geldiğinizi belirten mesaj göndermeniz yeterli,

Amelus'a Gitmek için Tıkla
Moderatör tarafında düzenlendi: