Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hocam o kullandıkları protein 20-25 yumurtaya denk bizim burda 30 yumurta yiyen var oyüzden protein daha cazip geliyor ama zararları var işte![]()
Hardline kullandım zamannda aminoasit kullanım sora rahatsızlığım ortaya çıktı mecbur bıraktım fıss kollar falan saldı kendinien iyisi doğal beslen tavuk balık süt yumurta vs.
вαттυѕαу;233925' Alıntı:arkadaşlar ev içinde agırlık çalışayım diyorum , ham ham oturuyoruz pc başında . Sizde yapın böyle şeylerbide bu sporun yanında protein alayım diyorumda her piyasada olanda kullanılmaz . Aramızda kullanıpta kilo alan var mı , maksadım kilo almak oldugu için özellikle kilo alan var mı diye soruyorum . Harbi harbi kullanıp faydasını gören ?
vede ürünün ismi lütfen
![]()
![]()
Kardeşim kaç saatir söyleyeceğim söyleyemiyorum, sen şuan sadece görünürde Silver üyesin sanırım özellikleri yok, ismin renkli felan değil kafama takıldıda
tamamen yanlış bilgi 2 yumurta 1 bardak süt ve 1 kase yulaf ezmesi vb şeylerle günlük protein ihtiyacının 3/1 ni karşılarsın zaten
Nedemek istedin kardeşim ? pek analayamadım ?
Silver üyelik rankı var sadece sanırım özelliklerin aktif değil
Nasıl özellik ki silverde ne olmalıydı ben mesaj için aldım ama ?
Nickin yeşil felan olmamışta onun için demiştim neyse sıkıntı yok
Hay allahbende yeşil görünüyor olsun yav önemli değil
![]()
tamamen yanlış bilgi 2 yumurta 1 bardak süt ve 1 kase yulaf ezmesi vb şeylerle günlük protein ihtiyacının 3/1 ni karşılarsın zaten
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.