Protein tozu kullanan var mı aramızda ?

gel al hocam benim evde yatıyo :) youtube a başlayalı spor u kestim.weider mega mass,weider amino,weider bcaa :D
hepsi bozulcak diyo korkuyom 3 4 aylıklar.

hocam o kullandıkları protein 20-25 yumurtaya denk bizim burda 30 yumurta yiyen var oyüzden protein daha cazip geliyor ama zararları var işte :)

tamamen yanlış bilgi 2 yumurta 1 bardak süt ve 1 kase yulaf ezmesi vb şeylerle günlük protein ihtiyacının 3/1 ni karşılarsın zaten

Hardline kullandım zamannda aminoasit kullanım sora rahatsızlığım ortaya çıktı mecbur bıraktım fıss kollar falan saldı kendini :) en iyisi doğal beslen tavuk balık süt yumurta vs.

Kardeşim kaç saatir söyleyeceğim söyleyemiyorum, sen şuan sadece görünürde Silver üyesin sanırım özellikleri yok, ismin renkli felan değil kafama takıldıda

вαттυѕαу;233925' Alıntı:
arkadaşlar ev içinde agırlık çalışayım diyorum , ham ham oturuyoruz pc başında . Sizde yapın böyle şeyler :) bide bu sporun yanında protein alayım diyorumda her piyasada olanda kullanılmaz . Aramızda kullanıpta kilo alan var mı , maksadım kilo almak oldugu için özellikle kilo alan var mı diye soruyorum . Harbi harbi kullanıp faydasını gören ? :) vede ürünün ismi lütfen :) :p

+100000000 :d

Protein tozu alarak kilo alamazsın.benim tavsiyem spora salonda başlaman yönünde evde masan olsa bile salondaki kanat, göğüs, arka kol makinelerinin verdiği verimi alamazsın Buda seni bir süre sonra spordan soğutur.

Zaten çoğu hoca ilk 2/3 ay supplement tavsiye etmez.Vücut bu sürede anca adapte olur ve daha fazla besine ihtiyaç duyar.O zaman başlarsın.

He illa kullanıcam Diyorsan iyi bir beslenme programı ile gainer kullan protein tozunun kilo Almana etkisi olmaz

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Serkan abi'nin TO'yu yükselten Google'ye selamlar
KrZdgB.jpg

Adamsın google

tamamen yanlış bilgi 2 yumurta 1 bardak süt ve 1 kase yulaf ezmesi vb şeylerle günlük protein ihtiyacının 3/1 ni karşılarsın zaten

esas seninkisi yanlış bilgi.Senin dediğin normal spor yapan bir insan için belki.Ama eğer hacimlenmek e kas yapmak istiyorsan dediklerin protein ihtiyacını karşılamaz.Bu işi tozsuz yapmak istiyorsa günde 5-6 yumurta e tavuk etine abanması gerekecek.Toz daha mantıklı buna göre

Antremandan 30 dk önce sütle karıştırıp alırsın ama 2-3 bardak değil onun belli bi miktarı var ama çalışma saatine,yaptığın haraketlere bağlı olarak doz ayarı yapıp alıyosun.Yarım saat sonra antremana başla.Sonra gece yatarken yine sütle karıştırıp antremandan önce kulandığın miktarda içeceksin bu kdr.Fakat uyarıyım kesnlikle spor yaparak bunu kullanırsan belli bi kilo alımın olur ve hormonda değişiklikler olabilir.testesteron hormonunda dengesizlik olur uzun süre ve çok kullandığında.

bir arkdasımı 150 tlye almıstık bir kutu. Pek bir yararı olmadı.. eğer kilo alamıyorsan doktora gitmeni tavsiye ederim. internetten cözülecek bir sorun değil bu

gençlik yıllarımda joe weider vazgeçilmezimdi,ama çok pahalıydı,haftalık okul harçlığımı biriktirir alırdım-o zamanlar 70 kiloydum yaş 17..şimdi ise 88 kiloyum yaş 39 ((

Bende vaktim olmadıgı için yazın salona gidicem orada hocanın tavsiyesiyle bir şeyler alırım ama hemen alınmıyor diye biliyorum protein tozları. Onun için şimdi evde yavaştan başlayacagım yazında protein tozlarıyla devam ettiricem.

Hocam ben kullandım , kullandığım süre içerisinde kilo aldım ama kullanmayı bıraktıktan hemen sonra 1 ay içerisinde aldığım kiloları geri verdim,ayrıca aşırı terleme,kalp atışların hızlanma,panik atak,gerginlik gibi yan etkilerini gördüm , kesinlikle tavsiye etmem...
Kilo almak istiyorsanız Kalori değeri yüksek gıdalar tüketin ...Mesela 100 gram fındık 600 kalori , kuruyemişlerin kalori değeri çok yüksek..İnternetten kalori değeri yüksek gıdaları araştırın..

Ozaman burdaki Spor salonu sahibi ve türkiyede her sene dereceye giren abiler yanlış biliyor keyiflerinden yiyorlar yumurtaları :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri