Protein Tozu .

gaza gelin gençler dünyanın en güzel vücutlu aktörü. kimyasallarla, protein tozlarıyla boş boş şişersiniz sadece yuri boyka gibi define olmak için (kasların sıkılaşması için) doğal yöntemlerle sabırla ve azimle çalışmak gerek.

https://www.youtube.com/watch?v=SbI_04n3lLU

gaza gelin gençler dünyanın en güzel vücutlu aktörü. kimyasallarla, protein tozlarıyla boş boş şişersiniz sadece yuri boyka gibi define olmak için (kasların sıkılaşması için) doğal yöntemlerle sabırla ve azimle çalışmak gerek.

https://www.youtube.com/watch?v=SbI_04n3lLU

Yorumunuzu tam anlamadım ama Scott Adkins'in protein tozu kullanmadan bu şekilde olduğunu falan mı düşünüyorsunuz?

bende fitness'a başladım. Scott Adkins'in vücudu çok define. böyle define bir vücut ne gittiğim salonda gördüm ne de başka bir yer de. takviyelerle şişiliyor ama define olmak için sabır ve azim gerek.

Yorumunuzu tam anlamadım ama Scott Adkins'in protein tozu kullanmadan bu şekilde olduğunu falan mı düşünüyorsunuz?

bende fitness'a başladım. Scott Adkins'in vücudu çok define. böyle define bir vücut ne gittiğim salonda gördüm ne de başka bir yer de. takviyelerle şişiliyor ama define olmak için sabır ve azim gerek.

Tabi ki hocam ben mesajınızı tam anlamamıştım o yüzden yazma gereksinimi duydum defineliği konusunda size katılıyorum adam 17 yaşında ağırlık antrenmanlarına başlamış ne kadar süredir çalıştığı ortada ayrıca judo ve tekvando gibi dövüş sporlarında da başarıları var.Dünyada en estetik 5 tekme atan insandan birisi olduğunu duymuştum bunun üzerine söz söylemek bize düşmez şüphesiz ki herkesin istediği bir vücut :)

zararlı olduğunu söyleyince kızıyorlar genelde arkadaşlar ama bazı protein tozlarına steroid de katıyorlar daha iyi etki etsin diye yt de bir kaç hoca kalp büyümesi olmaz vs. hadi bana kanıtlayın öyleyse diyor ama adamlar mr a girince herşey çıkıyor büyümüş mü büyümemiş mi ya arkadaş sen 4 kilo tavuk yiyorsun adam 1 avuç toz veriyor sana eşdeğerdir diyor illaki kimyasal illa ki zararlı az olsun sağlıklı olsun bence...

hocam şunları kullanın
spordan 2 saat önce Hardline Tribulus Terrestris 100 Kapsül, 1 saat kala Bsn Noxplode 2.0 1080 Gr + Bsn Noxplode 2.0 1080 Gr
başladığınızda Muscletech Nano Vapor Performance Series 477 Gr 2 ölçek
ilk 20 dakikadan sonra Multipower L-Carnitine Liquid Forte 1800 Mg 20 Ampul
bitirdiniginizde ise sırası ile
Vpx Shotgun 5x 574 Gr
Hardline Thermo L-Karnitin Sivi 1000 ML
Hardline CLA One (1000 Mg CLA) 100 Jel Kapsül
son olarak proteini alıyoruz
Hardline Whey 3Matrix 2300 Gr
:D :D :D

şaka bir yana da meraktan şu ilaçların sitelerine baktım neler var ya hepsi kas içinse sadece protein yeteceğini sanmıyorum. Hele bu ilaçlar olmadan kas çıkaran varmı merak ettim şimdi.
bu arada bu yazdıklarımı ciddiye alıp falan kullanmayın takıldım biraz bol kaslar :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri